• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evine ayakkabı ile giren var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aile binamız olduğu için merdivenlerde terliklerimizi giyip giriyoruz içeri.
Doğal olarak ayakkabılarla girilmiyor.kaydirigubbakcemile

çok komik gelir banada eve ayakkabıyla girmek
sokağa çıplak ayakla çıkmaktan farkı yok bence
hijyen açısındann
asla giremezler evimee

valla bana çok ters bi durum hijyen açısından o evde yaşanırmı canım.. dizilerde falanda anca köy gibi bi yerde çekiliosa dizi fakir aileleri anlatıyorsa yada o zamna ayakkabıların çıkarıldığını gösteriyorlar..

Çok acaip bişey yaa..:1no2:ev burası sokakmıki ayakkabıyla giriyolar...:mymeka:
Yemekteyiz programında bende takılıyorum o ayakkabıyla girme olayına..sositososito

eve ayakkabıyla girmem girilmesine de müsade etmem sonuçta 3 tane çocuğum var...illada çıkarmam diyen olursa da galoş getirsin gelsin...:1shok:arkadaşın dediği gibi ofise bile girilmesinden hoşlanmıyorum fakat mecbur katlanıyorum....sonuçta orası bi işyeri:kahve:

bende evime ayakkabı ile girilmesini istemem

inat ederse çeker gider çünkü ev benim ve kuralları ben koyarım ayrıca kedili köpekli misafirde kabul etmeeeem.

bir ark. gittim kedileri yüzünden her tarafım tüy oldu gelince balkonda soyundum ve herşeyimi yıkamak zorunda kaldım 1 hafta boyunca hep gıcık yaptı boğazım yani bana göre değil...

Bence gereksiz gösteriş üzerine kurulu bişey.nedemek ayakkabıyla içeri giriceksin.ya ev sahibinin güzel herkeze hitap eden ayakkabı terligi olmalı yada gelen yanında getirmeli.
Ama zenginler yapıyor bunu çogunlukla çünkü onların evine haftada bir yada daha sık temizlikci geliyor.Ayrıcada arabadan iniyor arabaya biniyor daha dikkatli dolaşıyorlar nebilim bizler gibi PALDUR KÜLDÜR ORAYA DAL BURAYA DAL:))yapmıyorlar nede olsa onlar sosyetik insanlar ama gösteriş meraklısı olarakdan.napim öyle insanı haddiii

ay yok istemem ne o yabancılar gibi
almanyada hep ayakkabı ile giriyorlar eve, bi arkadaşım bize geldiğinde ayakkabasını çıkarmasını istemiştim çok şaşırmıştı birazda kınar gibi olmuştu ayakkablarım temiz felan dedi ama bizde adet böyle çıkarmalısın deyip terlik vermiştim kendisine oda mecbur kabul etmişti
ben anlamiyorum bu insanları ayakkabı ile gezerler evde kedi köpek beslerler evin içinde ondan sonrada hijenden bahsederler
insan mis tertemiz eve kırlı ayakkabları ile basmaya nasıl kıyar anlamam hergün temizlikçi gelse bile değişmez
evde rahat rahat terlik giymek varken ne gerek var yani dimi

istedği kadar temizlikçi girsin 24 saat temizlik yapılsın ayakkabıyla dolaşılan eve girlirmi yahuuu bunları bence aklı olmayanlar yapar modern zengin kültürle alakası yok... fikrimce

bizim eve ayakkabıyla giriliyo :1closedeyes:
napalım Allah bizi böle hayvani zenginlikte yaratmış :delphin:
isyan edemezsin niye böyleyiz diyemezsin ki :çok üzgünüm: -tatlicadiarzu-

ay yok istemem ne o yabancılar gibi
almanyada hep ayakkabı ile giriyorlar eve, bi arkadaşım bize geldiğinde ayakkabasını çıkarmasını istemiştim çok şaşırmıştı birazda kınar gibi olmuştu ayakkablarım temiz felan dedi ama bizde adet böyle çıkarmalısın deyip terlik vermiştim kendisine oda mecbur kabul etmişti
ben anlamiyorum bu insanları ayakkabı ile gezerler evde kedi köpek beslerler evin içinde ondan sonrada hijenden bahsederler
insan mis tertemiz eve kırlı ayakkabları ile basmaya nasıl kıyar anlamam hergün temizlikçi gelse bile değişmez
evde rahat rahat terlik giymek varken ne gerek var yani dimi

Bende 2 ay öncesin eppolonyada yaşıyordumm ordadaa yabancı yönetici yada tesisatçı geldiğinde izin almadan içeri ayakkabıyla dalardıı dilleini konuşamadığım için seslenemezdim ama içim içimi yerdimmmm

Birgün polonyaya yeni türk bir aile taşındıı onlarada yönetici ayakkabıyla girmişş kadın sinir olmuşş halıları daha yeni sildim içeri girdi diye, sonrakii gelenleri uyarmışş ingilizceyle onada sert sert bakarmış yönetici

Oğluda üniversitede okuyor türkiyeye gelen bir öğretmenii demişkii buna ,siz türkler neden ayakkabılarınızı çıkartıyorsunuzzz demişş insanlarr sizin pis ayaklarınızı koklamak zorundamı demişş pis çoraplarımız gözüküyormuşşş,onlar bizi görüyorlarr,arkadaşımın oğluda demişş kii bizde sizin pis ayakkabılarının döktüklerini temizlemek zorunda değiliz demişşş

TAMAMEN HAYAT TARZI İLE ALAKALI BİR KONU

çoğumuzun evinde namaz kılınıyor ve necasetten taharet denen bir olay var islamın bize öğrettiği ve peygamber efendimizin bize tavsiye ettikleri doğrultuda yaşamaya gayret ediyoruz bu olayda bunla alakalı.
tabi ki her olayın istisna halleri de vardır ve keyfiyette insanlara mahsus dileyen yaapar ya da yapmaz ama HİÇ HİJYEN değil üstelikle çoraplarımızda ayaklarımızda mis gibi.

ne girerim ayakkabıyla eve nede kimseyi sokarım.hatta eşimin patronuna gitmiştik biz ayakkabılarımızı çıkardık diye gece boyunca garip garip baktılar.:roflol:

bizim eve ayakkabıyla giriliyo :1closedeyes:
napalım Allah bizi böle hayvani zenginlikte yaratmış :delphin:
isyan edemezsin niye böyleyiz diyemezsin ki :çok üzgünüm: -tatlicadiarzu-

o da bişey mi
Biz evde bazen kayak takımları ile otururuz
Bazende sworoski taşlı terliklerimizle
sıkılıncada paten ayakkabılarıyla duruyoruz
:icecream::icecream:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back