• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evine ayakkabı ile giren var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayakkabımızı çıkarmasak ne farkı kalacak dışarıyla ev arasında
dışarıda yatalım o zaman:))
ew dediğinde ilk aklıma gelen şey hijyen zaten
çok saçma bence de

Imkani yok..ne giyerim, nede giydiririm...tabi gelen misafirimin temiz misafirlik ayakkabisi varsa buyursun giysin..aksi taktirde misafir terligi veririm..!

Banyomda, klozet kismina ait ayri terlik vardir...imkani yok..öyle heryere basip eve giremem..! :umursamaz:

Giyenlerede saygi duyarim..ben coooook arkadim var, evine ayakkabi ile giren...o yüzden cok yadirgamiyorum...neticede her evin kendi kurallari vardir...! kaydirigubbakcemile5

Evime o şekilde girmem,girdirmem.Ama öyle adeti olan da beni ilgilendirmez,buyur çıkarma derlerse ayakkabılarımla girerim...

ya mikropu bir kenara birakin ya evde millet ev degilmi bu rahat edicek disarda butun gun ayakkabinin icinde olan ayaklarimiz rahatliyacagi halde evdedemi ayakkabiyla yuruyelim, sacmalik
gormedikler giymis gerisi devamini getirmis, ben sacma buluyorum evde ayagindabisey olmasini istiosan giy terlik yada neblm ona benzeyen yumusak seyler var ayaga gecirilen.. onlardan giysinler dimi.. ne o oyle disarda ayakkabi icerdede ayakkabi..
ben esofmanlarimi giyer gerekirse yalin ayak gerekirse terlikle raahaaatca dolasirim,
misafir gelirsede ayakkabisini cikartir.
sonucta ev bu ben yerede otururum yatarimda onlarin disarda yurudugu ayakkabilarla benim halima yerlere (yeni silinmis :p) mi bassinlar
yok daha neler :Dşakkıdı

bizde de asla böyle bişi olmaz... bakıyorum bu yemekteyiz programındakiler gayet rahat geziyolar..bi ara galoşla geliyorlardı şimdi direk.

sokaklarda bir sürü pislik, mikrop ne arasan var. bunlara basıp basıp bir de onları evimin salonuna hatta yattığım odaya kadar taşıyamam.. asla...

böyle bi saçmalık nasıl oluyor da zenginliğin, medeniyetin göstergesiymiş gibi yerine getiriliyor anlam veremiyorum..zengin olmak pis olmayı mı gerektiriyo???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back