Evine ayakkabı ile giren var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sabahtan akşama kadar ayakkabı ile mi dolaşılırmış..hadi temizliği geçtik ,insanın ayakları haşlama olur ayol....

zenginlikle filan ilgisi yok bence konunun. görgüsü olan insan zenginse de her kıyafetine uygun ev ayakkabısı da oluyor , giderken misafirlige onunla gidiyor, hatta parkeler cizilmesin die ev ayakkabılarının altına minik keceler yapıstırıyor insanlar. temizligini de gectim nesrin arkadasın dedigi gibi insanın ayagı sıkılır ya bana işyerinde bile sıkıntı basıyor valla saatlerce ayakkabı icerisinde, evde terlikle bile dolaşmam , corap yetio da artıo bile .

Ev terliği missssssssss sıkılınca çıkar at çorapla gez o da olmadı çorabıda salla :lepi: Walla olmaz illa rugan ya da sükseli bişey giymeliyim diyosada az yesinde dışarıda ne giyiyorsa bir çift daha edinsin ev içinde giymeye ve bir zahmet elinde poşetle nereye gidiyorsa oraya taşısınnn.kaydirigubbakcemile3

Eve ayakkabıyla girilirmi ya....
Haa misafirliğe giderken ev ayakkabılarım vardır, kıyafetime uygun bir renkte, çantamda taşır gittiğimde dış ayakkabılarımı çıkarıp onları giyer girerim.. Misafirim gelecekse de ev ayakkabısı ile karşılrım...
Ama dışarda gezip dolaştığım ayakkabıyla ne eve girerim, ne de başkalarını girdiririm....

üff hç sevmem arkadaşim vardıı kokoşş ayakabısıyla girmiştiii evime
çok bozuuldum ama kırmamak içinde bişe demedim..aylardadanda ocak kış mevsimiiii o giitiden sonra o halıların hepsinii yıkamacıya verdim..ve o gelişide son olduuu

Eve ayakkabı ile girilmesini hiç doğru bulmuyorum! Böyle bir medeniyet varsa da bilmiyorum ama bu bence medeniyet değil, saçmalığın ta kendisi..!-tatlicadiarzu-

asla girmem kimseyide sokmam.bide şu yemekteyiz programındakiler sanki hergün evlerine ayakkabıyla giriyomuş gibi davranmıyorlarmı uyuz oluyorum.ne dinimizde ne kültürümüzde yok böyle bişey.tuvalete git,sokakta gez sonra eve gir.pisliğin adı medeniyet olmuş yazıkk

Ben dışarıda giydiğim pantolonla temiz evime gelip yatağıma, onu da geçtim koltuğuma bile oturmam, bir yerlere sürtünmüştür, okulda merdivene ya da banka oturmuşumdur diye. Ayakkabımı çıkarırken çorabımı da çıkarır, evde daha temiz çorap giyerim, ama onunla bile asla yatağa giremem. Temizlik ürünlerinden ikişer tane alıp banyo ve mutfağınkini ayırırım, banyodaki bir şeyi mutfağıma sokamam. Aslında gerçekten aşırı titiz biri değilim ama dikkat edilmesi gereken noktalar, ayrılması gereken sınırlar var diye düşünüyorum. Hâl böyleyken benim eve ayakkabıyla girmem söz konusu bile olamaz. Ev ya adı üstünde, sokağın devamı değil. Ayakkabısını çıkarmak istemeyen yanında galoş taşır. Ya da önce ayakkabısının üstüne geçirsin diye verdiğim migros poşetlerine, sonra da bana aval aval bakar yani, hiç şansı yok :jeyyar:

illa da evde ayakkabıyla dolaşmak isteyen, dışarda kullanılmamış, bir çift ev ayakkabısı getirir çantasında kardeşiiiiiiiim..

illa da evde ayakkabıyla dolaşmak isteyen, dışarda kullanılmamış, bir çift ev ayakkabısı getirir çantasında kardeşiiiiiiiim..

Vardı öyle bir arkadaşı annemin. Terlik uzatıyorsun, almıyor. Meğer koltuğa oturup yılan derisi ayakkabısını giyecekmiş. Ev oturması alt tarafı, bir zamanlar aynı okulda çalışan kadınlar toplaşalım demişler falan filan.

Tabiki evime ve başkalarının evine ayakkabı ile girmem girenide hoş bulmam.Annemin bende çok etki yaratan bir sözü vardır.Ben ünüversiteye giderken bana hep "aman gızım gezen papuç b...k getirir.O yüzden çok gezme dışarda her pislik var adam,it,kedi,ve daha birçok pislik var biri bulaşır "derdi.Çok doğru bir söz değil mi? O yüzden bence kimse dışardaki pisliği evine eşyalarına taşımamalı.Herkese sağlıklı güzel temiz günler sevgilerimle.opuyorumnanaktan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…