• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evine ayakkabı ile giren var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim evime sokakta giydiği ayakkabıyla adım atanın topuklarına sıkarım :1ninca:

en sevmediğim şey...evde terlik giyersin yok olmadı ev ayakkabısı giyersin (dışarda hiç kullanılmamış olanından)

Dini açıdan da hijyen açısından da benim sinirlerim açısından da en uygunu yerimseniben (kendi evim için tabi)

aslında dinle ilgisi var
sonuçta namaz kılınıyo
dinle ilgisi olmasa bile insanın içi almaz yahu
sokaklarda tükürenmi dersiniz ıyy gerisini saymim düşünün işte
hijyen açısından sağlık açısandan da hiç uygun değil

ama senin dediğin örnek tuhaf geldi banaCADIARZU

biz de eve ayakkabiyla girmeyiz. simdiye kadar ben de dinle iliskilendiriyordum konuyu ama misir'a ilk gittigim zaman sasirdim. hatta oradaki arkadaslara sormustum bu konuyu. namaz kilmak icin yere temis bir sey serdikten sonra ne sakincasi var ki diye cevap aldim.
sanirim bizden baska ayakkabiyi cikaran pek bir ulke yok. (hatirladigim kadariyla japonya falan olabilir)

ya eve ayakkabıyla girmek nasıl olur yaa
hergün temizlik yapıp halı da yıkasan o halı pis olur..
hergün halı değiştirmek yada hiç halısız bir evde oturup hergün viledalamak gerekir
her halukarda pislikten baska bişey değil yaa
ev orası sokak mı:umursamaz:

Asla eve ayakkabıyla girmem..ayrıca eve ayakkabıyla girenlerin bir sorunu varmış gibi geliyor bana..kaydirigubbakcemile

Hiçbir açıklaması mantığı yok çünkü bunun..Ayakkabı dışarıda giymek içindir..Eğer şık yada gösterişli yada vs için giymek isteniliyorsa dışarıda giydiklerini çıkarıp temizini giysinler evde..:olmaz:

biz aykkabıyla girmiyoruz ama bir misafir geldiğinde yada misafirliğe gttiğimzde ev ayyakbısı götrüyorus giydğimz kıyafete göre topuklu olabilerrrrr babet olabilier oyle yane:delphin:

asla kendı evımde ne ben oyle dısarda gıydıgım ayakkabılarla dolasırım ne de baskasını dolastırırım.. :olmaz: herkes kendı evınde ne parsa yapar nasıl dolasırsa dolasır ama gıttıgı eve ayak uydurmak zorunda dıye dusunuyorum.. :umursamaz:

Ben kamyonumla giriyorum eve öyle dolaşıyorum yahu ne saçma bir konu..böyle saçma bir konuya bile dini falan karıştırmışsınız pes vallahi :roflol:

diyelimki tam giydim ayakkabıları çıktım evden
amanın evde bişey unuttum,dalarım ayakkabılarla alır çıkarım.
:lepi:sositososito

bence hos degil, rahatca cibil cibil dolasmak varken ne diye ayakkabiyla giriyim eve yahu?

hemde namaz filan kiliyoruz hali üzerinde. disardaki pisligin üzerine mi secde edelim?

yeri gelio haliya yatiyoruz oturuyoruz. ayakkabiyla girilen evde nasil rahatca yapilir bunlar?

bazi alman arkadaslar gelince ayakkabilarini cikarip giriyorlar mecburen uyariyorum kesinlikle. hatta antrenin bir kismina bile girmelerine izin vermiyorum. aciklayinca anliyorlar.

hatta gelen birinin cok hosuna gitti, bende böyle yapicam ev tertemiz ne güzel diye imrendi.

izlandada okullarda bile ayakkabi yasaklanmis. herkes corapla dolasiyor. ayna diye bir belgesel var orda görmüstüm. velilerde cocuklarda memnun

içerde bişey unutmuşsam ve acele çıkmak zorundaysam,almak için bazen ayakkabıyla koşa koşa girebiliyorum,onun haricinde terlik giyer gibi ayakkabıyla gezmedim hiç..

ne evime girerim nede girilmesine izin veririm
ayakkabıyla girilmeyen evi zor temizliyoruz
bide ayakkabıyla girilse vay halimize

Yok canım ben girmem, kimsenin de girmesine izin veremem...

Bizim ülkenin sokakları çöplük gibi, WC lerden daha pis...

ama acil çıkarken bişi unuttuysam mecbur giriyorum, sonra kırklıyorum her yeri akşama...:bbo:

ay bende asla izin vermem temiz balkondan bile içeri girip çıkarken terlikleri silip içeri alan ben kalmışki ayakkabı asla onaylamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back