Evinde kedisi olan arkadaşlar bakar mısınız

Yaa yerim onu gelsin yemeğimize eşlik etsin zaten yapsın yaramazlık bunlar çok tatlı şeyler bu yüzden zaten can atıyoruz ailecek detayları öğrenmem iyi oldu teşekkür ederim
Rica ederim.. ben aklima geldikce yazarım sormak istediğiniz birsey olursa sorabilirsiniz
Ama zehir ediyor yaaaa
Mesela dondurma açmışım paket sesini duyar duymaz hooop koltuga geliyor
Bi dondurmaya bakiyor bir bana kucuk emrah gibi
Olmaz diyorum
Patisini elime atiyor ver ver diye
:) yamyam:)

Bu kadar ince düsünüyosaniz bende almayin diyenlerdenim.
Bizimde kedimiz var iki tane kücük cocugum var ve hergün evi temizledigim icin tüy felan olmuyor tuvaletini esim temizler günde iki kere kabina mamasini koyuyoz cok bakima muhtac hayvan degil bazen tüm gün disarda oluyoz uyuyo yiyo sorun olmuyor.esyalarima öyle bi zarar vermedi deri sandelyelerim disinda :halay: daha yeni almistik ama üzüldümmü tabiki hayir cok seviyoruz ailecek cocuklarimda simdiden hayvanlara sevgi dolu bakiyolar :KK76:
Genede iyice düsünüp alin:KK200:
Bak bunu da merak ediyordum biz dışarıdayken sorun olur mu diye cevaplamış oldunuz Hoppa kumunu tuvaletini temizlerim rahatsız olmam o tür şeylerden

Evet sunu da ekleyeyim hem konu sahibi hem de kedi sahiplenmeyi dusunenler icin.. masrafi cok.. ben iki cesit nd mama kullaniyorum, paketi 100 lira ama 1.5 ay gidiyor, iki gunde bir de yas mama veriyorum.. kumu topaklanan kum, 6 litresi 100 kusur liraya aldim en son, en gec 3 haftada bir yenisiyle degistirilmeli (gunde iki kere temizlenmesinin yaninda, yoksa koku olur) bunun yaninda vitamini, malti, asisi derken ciddi bir bakim masrafi var..
Acik mama almiyor musunuz ben acana yediriyorum kopege sanki daha uyguna geliyor acik mama

767687F5-7255-4034-9310-D7AD4B0E5BD0.jpeg

Rica ederim.. ben aklima geldikce yazarım sormak istediğiniz birsey olursa sorabilirsiniz
Ama zehir ediyor yaaaa
Mesela dondurma açmışım paket sesini duyar duymaz hooop koltuga geliyor
Bi dondurmaya bakiyor bir bana kucuk emrah gibi
Olmaz diyorum
Patisini elime atiyor ver ver diye
:) yamyam:)
Yaaa yeriiiimm gözümde o bakış canlandı da ooy :anne:

Biz hergûn tuvaletini temizledigimiz icin hic koku yok evde zaten ikinci misafir tuvaletinde duruyor kendi isini görüp cikiyor:KK49:
Bende temizlerim hergün tuvaletini yaa ondan gocunmam sadece öncede yazdığım gibi işini halledince hemen mi temizliyor kendini diye merak ettim

Bir iki kere acik aldim ama ayila bayila yedigi mamayi koklayip cekildi maymun :KK53: ya bayatti ya da icine baska mama karistirdilar diye dusundum, sokaktaki yavrular nasiplendi :)
Aaaa neyseki yiyecek birileri bulunmus. Cok ayıp ediyorlar ama bu isin içine eger sahtekarlik katiyorlarsa..
Benim babam bikere kediye kilosu 9 tl mi ne olan dandik mama almış yememis tenezzul etmemis sokak kedilerine vermis onlar da yememis :KK70: :KK70:
Simdi felicia profine falan idare ediyor
Nd denemek lazim kopegim severek yerdi ndyi
Bide şu malt varya kahverengi onu cok seviyor yaaaa bayiliyor kedi ona

X