• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimi evde istemiyorum

O fotoğrafları ben indirmedim kuzenim indirdi dese tam olurmuş. Siz gereken uyarıyı yapmışsınız ama dokunduğu yere dokunmak istemeyecek kadar , tavırlarınız bana biraz abartılı geldi.
Bence kardeşinin sapık olduğunu filan düşünüyor. 24 yaşında erkek bilgisayarında nude var filan. Gerisini yazmaya gerek yok. Özel hayata giren şeyler ama kızkardeş ile ortak yaşam alanında hoş durmayacak kadar yüzgöz olmuşlar gibi anladım.

Kardeşinizin yaptığı asla kabul edilecek bir şey değil ama evden sırf bu sebeple göndermek istediğinizi sanmıyorum, bence zaten evde onu istemiyorsunuz bu olayı bahane edip gönderin bari evden.

Tepkiniz abartılı ama kardeşinizin yaptığı şeyde tiksinç.

Kardeşinizin yaptığı tabii ki doğru değil.
Belli ki ilişkilerde daha yeni, dolayısı ile mantıklı düşünemiyor.
Genç nihayetinde ama siz de abla olarak akıl verip, düzelmesini sağlayabilirsiniz.
İğrenip, onu soğutmak yerine, yol gösteren taraf olabilirsiniz.

Birlikte neden yaşıyorsunuz kardeşiniz ile?
Siz ayrı eve çıktığınıza göre sizin maddi ve manevi imkanınız mevcut, o da kendisi isterse demekki kendi evine çıkabilir.

Ayrı eve çıkmayı çok istiyordunuz çıkmışsınız şimdi de kardeşinizin özel yaşamını dert etmişsiniz. Problem mi arıyorsunuz anlamadım. Evde istemiyorsanız düzgünce söyleyin. Dokunduğu yere dokunamamak falan çok absürd geldi bana.

Kardeşi ne desin? Tamam madem öyle diyosun gideyim madem hxhxhjd🤣🤣🤣🤣
Ayyy ne bileyim konu sahibinin tavırları biraz abartılı geldi bana. 😅😅Ama kardeşi şimdiye kadar samimi olmayıp konu sahibinin ayrı evi olup çöreklendiyse, sevgilisini aldatıp aldatmadığına bakmadan , ben olsam direkt söylerdim rahatsız oluyorum diye. Belki kadının sevgilisi var evde vakit geçirmek ister ya da kız arkadaşlarını çağırır vs. Yıllar boyu kardeşiyle yaşamak zorunda değil.

Kendin ayri eve gectiyseniz erkek kardesiniz sizin evinize yapistiysa evden atin gitsin beraber yasamayin gercekten gönder gönder. Birak anasiyla yasasin.😂
gerisini ben karisamam yani o onun özeli.

Back
X