- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eeee sormuşsunuz gayet yerinde cevap vermiş üyede.Biraz saygılı olun ya biraz . Burada akıllı şuurlu kişiler ile muhabbet etmek istiyorum. Sizin gibi anlayışsız insanlar can sıkıyorsunuz sadece. Varlığınız negatiflik. Yemek olarak kullanıyorsunuz galiba negatifliği. Yoksa insan niye böyle kaba kaba konuşur ki . Hayır birde anlamışsınız kredisiz almak istediğimi hala boş yere olmuş diyip duruyorsunuz
Evet kesinlikle o fiyattaki evler harabe gibiyken biz Ankara gibi bi yerde en büyük ilçelerden birinde baya işlek güzel ama aynı zamanda sakin bi yerden aldık, denk geldi valla Allah herkese aynı şanstan versin inşallah450 bine çok temiz bir ev bulmuş olmanız asıl mucizevi şansınız bence
Hayırli olsun güle güle oturun,zamanında iyi ki yapmışsınız bunu zira şartlar günden güne zorlaşıyor.Valla sıfır araba da yatırım oldu bu devirde 2018de altınlarımı bozdurup sıfır corolla aldık, sonra 2020de onu 180e satıp 30 bin ekleyip yeni corolla aldık, şimdi onu 425e sattık üzerine üzerine 25 ekledik çok temiz bakımlı bi ev aldıktabi ben evi satıp araba aldırmam ama biz mantıklı olanı yaptık galiba ve eve doğru olan bu yükseliş ilk sıfır arabayı almamız oldu
çoğu arkadaşım jeep tarzı araçlarını satıp model düşürdüler.vergi yakıt bakım lastik para yetiştiremez olmuşlar.ben de küçük bir araç var onu zor döndürüyorum artık.ben de bazen evi satip Jeep mi alsam diyodum , annem ıslak odunla döverim seni diyordu , benim planımı cidden gerçekleştirenler de varmış
atı nereden bulalım ayol?hem onun kliması yok radyosu yok sunroof u yok cıksssAt avrat araba
Faiz değil katılım ücreti, anladımbilmem ne evimler var ya onları söylerler hemen.sonra param gitti diye konu açarlar.sağlam banka varken ne işi olur insanın orada?
Ne bileyim bizde ev ancak gerçekten borç harç içinde yüzüyorsan yiyecek ekmek kalmadıysa satılır falanSaçma değil, üstte anlattım. Eş ailesi konu sahibini kandırıp mal kaçırmışlar. Hem de öyle böyle değil...
Ciddi söylüyorum o üyeye daha çok hak verdim. En azından kendi vücuduna yatırımbu üye gene evini satıp araba almış. başka bir üye vardı arabasını satıp komple estetik ameliyat olmayı düşünüyordu
Krediye bulaşmak istemezsiniz saygı duyarım ama ev satıp araba almak nedir yahu! Çocuk mu kocanız hem de memur öyle mi memur maaşıyla sittin sene ev sahibi olamazsınız artık. Ev eski de olsa kira geliri vardı şimdi araba yattığı yerde ayda 2bin götürecek. Eşinizin abisinin de bu işten geliri olmadıysa hiçbir şey bilmiyorum. Anneniz çok haklı tepkisinde. Eş ailesi sizi saf yerine koyup her şeyinizi almış azıcı gözünüzü açın bari bundan sonra. Benim kocam da sizinki gibi evi satıp araba alalım diyip durdu üstelik çocuk da var bizde. Aldırmadım aldırmam. Gerek yok çok araba istiyorsa biriktirsin alsın. Evi sattırmamHerkese merhabalar . Ben 10 aylık yeni evliyim. Eşim devlet dairesinde memurluk yapıyor. Eşimin abisi ticaret adamı. Esimin ufak bir arabası vardi nişanlı olduğumuz zaman . Kayınpederim kendi halinde emekli . Biz düğünden sonra böyle güzel olmayan 10 yıllık bir binadan bir ev aldık . Ben ve eşimin tek isteği kredisiz ev alabilmek . Ben herkesten çok istiyorum . Bu yüzden herşeyimi. Verdim. Sırf kredi çekmesin diye . Çok karli bir fiyata evi aldık ama içinde kiracısı var ve bizde şuanki evimiz eşimin işine yakın olması ve konum olarak da çok iyi olduğu için o eve çıkmadık. Ayrıca benim kirada oturduğum ev aldığımız eve bin basar . Buraya kadar bir sorun yok. Ama eşim hem son çocuk hemde hep araba ile büyümüş. Ev aldık ama en küçük birseyde arabam uok dedi de durdu. Herşeyde arabasını öne sürdu ilk başlarda takmadım evet alışması zor olacak dedim. Ama yok harbiden alışamadı yani keyfinden mi geçemedi bilmiyorum. Dün de yine kayınbiraderim aradı. Allah ondan razı olsun kardeşine her zaman destek olmak istiyor . Dedi ki senin eve karşılık sıfit bir araba var takas edeceğiz dedi. Ama bizim o evden 100000 lira karimız oluyor. Bana sordu bende sen daha iyi bilirsin dedim . Eğer ki bizim için kar ise alalım dedim . Ve aldık da . Bunu kendi annemle paylaştım hani mutluyum anlatıyorum falan. Annem dedi ki keşke evin dursaydi . Hevesim kursağımda kaldı resmen . Öyle moralim bozuldu ki. Bende artık dayanamadım buraya yazıp rahatlamak istedim.(. Kayınpederim ve kayınvalidem sürekli eşimin arabası yok diye söylüyorlardi. Alışmış o alışmış diye. Diyorum ya sürekli o yüzden tartışma da çıktı. Annemde ona nazaran mi dedi bilmiyorum ) uzattım hakkınızı helal ediniz.
Kocası uyanık aslında, kardeşiyle bir olup evi arabaya çevirerek kadının ev alınırken verdiği altinlarin bedeline çoktuler. Belki araba da abi üstüne veya boşanma durumunda yine çift satışla iç edilecek Allah bilir...Bu garibim de hala faizsiz ev hayalindeKrediye bulaşmak istemezsiniz saygı duyarım ama ev satıp araba almak nedir yahu! Çocuk mu kocanız hem de memur öyle mi memur maaşıyla sittin sene ev sahibi olamazsınız artık. Ev eski de olsa kira geliri vardı şimdi araba yattığı yerde ayda 2bin götürecek. Eşinizin abisinin de bu işten geliri olmadıysa hiçbir şey bilmiyorum. Anneniz çok haklı tepkisinde. Eş ailesi sizi saf yerine koyup her şeyinizi almış azıcı gözünüzü açın bari bundan sonra. Benim kocam da sizinki gibi evi satıp araba alalım diyip durdu üstelik çocuk da var bizde. Aldırmadım aldırmam. Gerek yok çok araba istiyorsa biriktirsin alsın. Evi sattırmam
Ay abinin üstüne olduğunu düşünmek bile istemiyorum ah bu erkekler neden böyleler. Kadın yazık faize bulaşmayalım derdinde iken adam kadının altınlarına malına çökme derdinde.. çok yazıkKocası uyanık aslında, kardeşiyle bir olup evi arabaya çevirerek kadının ev alınırken verdiği altinlarin bedeline çoktuler. Belki araba da abi üstüne Allah bilir...Bu garibim de hala faizsiz ev hayalinde
Boşver konu sahibi memnun halinden. İleride araba çooook degerlenince satıp faizsiz ev alacak inşallahAy abinin üstüne olduğunu düşünmek bile istemiyorum ah bu erkekler neden böyleler. Kadın yazık faize bulaşmayalım derdinde iken adam kadının altınlarına malına çökme derdinde.. çok yazık
İçimden geçeni yazıda bulmam kimseye böyle düşünmezdim ama ortada birşey denilmemişken böyle carlayan birine müstehak ne diyelim...Şu kafada şu üslupta birine iyi olmuş
Üslüpla karakter analizi bile yapılabilir durup dururken saldırışa geçiyor demekki yarası çok ne diyelim göstersin bakalım onyüzbin yıl sonraPişmanlıktan nereye saracagını şaşırmış gösteririm size ne yahu çok ta fifi evi satıp araba alan ne gösterebilir merak ettim
450 bine evi nasıl alabildiniz. Bizim burda 800 binden aşağıya ev yok. Onlarda bahçe katı falan.Valla sıfır araba da yatırım oldu bu devirde 2018de altınlarımı bozdurup sıfır corolla aldık, sonra 2020de onu 180e satıp 30 bin ekleyip yeni corolla aldık, şimdi onu 425e sattık üzerine üzerine 25 ekledik çok temiz bakımlı bi ev aldıktabi ben evi satıp araba aldırmam ama biz mantıklı olanı yaptık galiba ve eve doğru olan bu yükseliş ilk sıfır arabayı almamız oldu