- 27 Aralık 2021
- 290
- 148
- 18
- 28
Ne yapsın milletin ağzı torba değil ki büzesin ne yapsınlar mesela örnek ver heleBurada her kim konu açıp da yorum olarak yazılan gerçekler hoşuna gitmese şu emojilerden koyuyor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yapsın milletin ağzı torba değil ki büzesin ne yapsınlar mesela örnek ver heleBurada her kim konu açıp da yorum olarak yazılan gerçekler hoşuna gitmese şu emojilerden koyuyor:
Ne yapsın milletin ağzı torba değil ki büzesin ne yapsınlar mesela örnek ver hele
Tamamİnsan hata yapabilir, ama önemli olan ben hata yapmadım diyip üstünü örtmek yerine ondan ders çıkarmaktır
Anneniz de bir büyüğünüz olarak doğrusunu demiş, hayat tecrübesi bu
Her araba aldığımızda derken, 10 ayda kaç araba, aldınız ki zaten?Biraz eşimin hakkı yiyilmis. Adamı kötü mü anlattım o kadar neyse eşim her araba aldığında önce bana sürdürür sonra götürür. Ve ben araba kullanıyorum . Ne bilim adamı bu kadar kotuleyecek millet yine de sağ ol
mune yazmam lazım dayanamadım.kendine üzül sen ayoll.ben kaç tane çocuğa bedava derslerinde yardım eden kaç çocuğun hayatına dokunan apartmanımdaki tüm yaşlıların alışverişlerini yapan görümcelerimin vs dedikodusunu yapmayan toplumda iyi insan olarak tanınan ama kendimi cennetlik görmeyen günahkar bir faniyim.asıl allah seni affetsin insanları yargıladığın içinAllah affetsin sizin adınıza da ben üzüldüm . İnşallah bir daha böyle haram bir işe bulaşmazsınız
Hangi hadle bu yorumu yapıyorsunuz? Kredi cekmiyorum diye hiç haram islemiyorum falan mı zannediyorsunuz? Kredi çekme tamam geriye kalan herşeyi yapabilirsin Müslümanlığı.Allah affetsin sizin adınıza da ben üzüldüm . İnşallah bir daha böyle haram bir işe bulaşmazsınız
şaka gibi ya sanki tefecilik yapıyorum.bankadan aldım ödeyeceğim.bankada kar etmek için verdi.kendi araba alıp binmeyip artmasını bekleyip satacakmış.bazı insanlara göre de bu fırsatçılıktır o zaman.Hangi hadle bu yorumu yapıyorsunuz? Kredi cekmiyorum diye hiç haram islemiyorum falan mı zannediyorsunuz? Kredi çekme tamam geriye kalan herşeyi yapabilirsin Müslümanlığı.
Saçma saçma işler. Kendileri de ticaret yapıyormuş eminim herşeyleri helaldir.şaka gibi ya sanki tefecilik yapıyorum.bankadan aldım ödeyeceğim.bankada kar etmek için verdi.kendi araba alıp binmeyip artmasını bekleyip satacakmış.bazı insanlara göre de bu fırsatçılıktır o zaman.
işte en doğru yorum bu oldu.Neden konu açtınız ki?
Alan memnun binen memnun. Burada yanlış diyenlere goygoy.
Amaç nedir?
Valla bizde krediye karşıyız ama işkembeden değil. Takır takır parasını sayıp alabildiğimiz için karşıyız. Olmasa afedersiniz ama, zor karşı olurduk.
Onun Arabası artınca diğer herşey sabit kalacak zaarşaka gibi ya sanki tefecilik yapıyorum.bankadan aldım ödeyeceğim.bankada kar etmek için verdi.kendi araba alıp binmeyip artmasını bekleyip satacakmış.bazı insanlara göre de bu fırsatçılıktır o zaman.
tüm okulun sevdiği ahlakıyla çalışkanlığıyla örnek olan üstüne de kolejden iyi bir burs kazanan çocuğuma kredi çekip okula yazdırdım.sefammm olsunnn.faiz almışımmm pehhhh.o çocuk dr olup bedava hasta bakacağım anne diyor ya para almayacağım ihtiyaçlı insanlardan diyor.bir çocuğun gözlerindeki sevinç faizden kat kat önemli benim için.keşke peşin peşin ödeyecek param olsaydı.olmamasının suçlusu ben miyim?
yeminle onu da diyen oldu yakınımdan ama aldırmadım.kimseye zararı olmayan insanların hayatına karışmamayı ne zaman öğrenirsek o zaman medenileşeceğiz o zaman daha iyi insan olacağız.ben konu açıp sordum mu yokGünaha bulaşmış onu okulundan ne olacak derse şaşırmayacam.
yeminle onu da diyen oldu yakınımdan ama aldırmadım.kimseye zararı olmayan insanların hayatına karışmamayı ne zaman öğrenirsek o zaman medenileşeceğiz o zaman daha iyi insan olacağız.ben konu açıp sordum mu yok