Evimizdeki kötü ruh hali sonucu yaşananlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha sizden baska hic kimse maddi sikinti cekmedi cekmiyo falan mi sandiniz siz? Kocaniz abartiyor. Bu benjm fikrim. Acjm ben yemiyorum bizim ocin ac kaliyorum demek duygu somurusudur eger Somalinin colunde degilseniz. Daha yeni tatilden gelmissiniz altinizda arabaniz. Cift maasla kendi eviniz. Ama oglene yiyecek ekmek yok. Birakn Allah askina demogoji yapiyo da bana gecmiyo bu tarafa. Koca sizin siz istediginiz kadar nazlayin tabi. Fikrimizi sormussunuz ben abarttigini soyluyorum. Hrrkes istediginiz gibi cevap veremez bin cesit fikir var burda.
Siz abarttığını söylemiyorsunuz dalga geçiyorsunuz. dalga geçip gülmek ayrıdır abartttığını söylemek ayrıdır. Her yorum farklıdır elbette burda eleştirenlerde bende katılıyorum o yüzden de sinirlenip alttan almıyorum lakin siz insanların acısıyla dalga geçiyorsunuz.

Cebimde param var ama öğlen yemeğimi evden getiriyorum çoğunlukla. Çok nadir yemekhanede yada dışardan yerim. Öğlen ağır yediğim zaman o gün benim için bitmiş oluyor, uyku çöküyor esnemekten konsantre olamiyorum. Onun yerine hafif proetinli bir salata yada sebze yemeği yanında yoğurt tüketiyorum öğlenleri, onuda dediğim gibi evden getiriyorum.
Sabah içinde yine aynı bazen sandviç bazen haşlanmış yumurta, peynir, zeytin birazda soğüs getiriyorum bazen sütlü müsli.
Bukadar ajitasyon yapılcak bir şeyse bende eşime diyeyim bizim için aç kalıyorum diye 😂😂😂
Mıy mıy insanları, kadın yada erkek, sevmiyorum.
Hele bunu erkek yapıyorsa daha bir itici geliyor.
Sanki önceden CEO duydu şimdi alışamamış bilmem ne. Alışmadıysa çıksın kendi işini yapsın, gerçi 70 bin borç için hayatdan vazgeçen, Kapı kıran adam kendi işini falanda yapamaz.
Konusahibi de davranışları ile adamın şımarıklığını destekliyor, öfff bi kendine gel kalıbının adamı ol demiyor. Nasıl nazlarım diye düşünüyor. Destek olmak farklı, bebek gibi pışpışlamak farklı şeyler.
İki küçük çocuk evlenmiş resmen
Ay toplu tasimaya bindi diye karalar baglamis daha diycek ne var ki zaten? Ondan sonra siz de bizjm durumumuza dusun de bilmemne bcbxbxj adamin su hayatta ki travmasi işe otobusle gitmek yahu. Bu kadar gercek açin oldugu bi ulkede insan bunlari yazmadan bi durup dusunur

Siz abarttığını söylemiyorsunuz dalga geçiyorsunuz. dalga geçip gülmek ayrıdır abartttığını söylemek ayrıdır. Her yorum farklıdır elbette burda eleştirenlerde bende katılıyorum o yüzden de sinirlenip alttan almıyorum lakin siz insanların acısıyla dalga geçiyorsunuz.
Tamam bacjm aciniz cok buyuk uzmiyim ben sizi daha fazla. Gittim bye

Evden ekmek arası bi şey yap adama ya, ya da ısıtılmadan yenilecek soğuk şeyler yap. Öyle olur mu aç aç:KK43: Siz neden çalışmıyorsunuz bu kadar zor durumdaysanız?

Turkiye de gercekten oglen yemeginde evinden 1 kap yemek goturemedigi icin acliktan bayilan cocuklar varken ... ben mi ayip yapiyorum
Ay tamam en çok siz haklısınız. Konu bayılan çocuklarımız mı ? Allah hepsinin yardımcısı olsun biz dardayken bile hepsine yardımda bulundum ben. Hepsi için dua ediyorum lakin siz insanların derdiyle nasıl dalga geçiyorsunuz ya ? Cidden yeter yani. Çok kötü kalplisiniz. Umarım bir gün paranız olmadığı için yemek yemeyeyim diye düşüncek duruma gelmezsiniz.

Ay toplu tasimaya bindi diye karalar baglamis daha diycek ne var ki zaten? Ondan sonra siz de bizjm durumumuza dusun de bilmemne bcbxbxj adamin su hayatta ki travmasi işe otobusle gitmek yahu. Bu kadar gercek açin oldugu bi ulkede insan bunlari yazmadan bi durup dusunur
Kapısında arabası olduğu halde toplu taşıma yada servis kullananlar milyonlarca insan var, oturup ben otobüse biniyorum diyen birine üzülmek şöyle dursun geçer karşısına gülerim bende.
Dalga geçmekse evet dalga geçmek olsun
Cebinde parası olmadığı için günde bilmem kaç km yürümek zorunda kalan insanlar varken, küçük çocuk gibi ama ben otobüse biniyorum diyen birine üzülemem malesef

Ay tamam en çok siz haklısınız. Konu bayılan çocuklarımız mı ? Allah hepsinin yardımcısı olsun biz dardayken bile hepsine yardımda bulundum ben. Hepsi için dua ediyorum lakin siz insanların derdiyle nasıl dalga geçiyorsunuz ya ? Cidden yeter yani. Çok kötü kalplisiniz. Umarım bir gün paranız olmadığı için yemek yemeyeyim diye düşüncek duruma gelmezsiniz.
SIze oglen yemegi icin 1000 cesit fikir verildi. Herseye bi bahaneniz var. Yapacak bisey yok. Sizin acilarinizq sizin kadar uzulemedigim ve abarti buldugjm icin mi kötü oldum? Ne munasebet?

Odenmeyecek tarzda bir borcunuz yok. Sagliginiz yerinde calisir her seyi yaparsiniz. Esiniz bulanimda bence onun yaninda olun, alttan alin. Ac durmasina cok uzuldum sefer tasi gibi yanina bir seyler pisirip koymalisiniz bence.

Ha başına gelsinde gör kısmına geçiş çok hızlı olmuş
Kadın kadının düşmanıdır da gelirmi, merakla bekliyoruz

🤣🤣🤣ben de konuyu anlayınca bu film repligi geldi aklıma,inan konuyu ilk okuduğumda anlamadım tekrar tekrar okudum,ya Allah aşkına iki genç insansınız 70 bin için mi,millet yediyuzbin borc altında böyle arabesk takilmiyor,yok millet yemek yiyor baktım,siz orda o aç diye yemek yemiyorsunuz bi kendinize gelin,eşiniz gibi birini çok yakından tanıyorum,Bi erkeğin böyle davranışları cidden bayıyor, bari siz aklınızı başınıza alın,bir çorba ekmek,makarna yeseniz de bisi olmaz,burdakilerin çoğu emin ol, ben dahil bu sıkıntılari görmüştür, sonuçta devamlı sürecek Bi durum degil,problem odaklı olmayın çözüm odaklı olun
Ben böyle değilim zaten eşiö böyle. Kredi başvurusu yapıyor faiz işliyor diye iyice karalar bağladı. Arabanın vergisi geldi diye üzülüyor muayene gelmiş bakım gelmiş. Diyorum tamam yaparız basit şeyler bunlar neyle yapıcaz diyor. Zaten bende sizin gibi düşünüyorum sorduğum konu eşimi bu düşünceden nasıl çıkarayım ?

Kapısında arabası olduğu halde toplu taşıma yada servis kullananlar milyonlarca insan var, oturup ben otobüse biniyorum diyen birine üzülmek şöyle dursun geçer karşısına gülerim bende.
Dalga geçmekse evet dalga geçmek olsun
Cebinde parası olmadığı için günde bilmem kaç km yürümek zorunda kalan insanlar varken, küçük çocuk gibi ama ben otobüse biniyorum diyen birine üzülemem malesef
Ay gercekten uzulenicek bi durum olsa burda zaten herkes uzuluyo. Yardim etmeye bile calistigjm oldu benim. Meger dolandiriciymis bcbxbxb. Neyse sonucta cizdigi melodramin onun sandigi kadar dram olmadigini soyledim diye kötü oldum iyi mi

Cebimde param var ama öğlen yemeğimi evden getiriyorum çoğunlukla. Çok nadir yemekhanede yada dışardan yerim. Öğlen ağır yediğim zaman o gün benim için bitmiş oluyor, uyku çöküyor esnemekten konsantre olamiyorum. Onun yerine hafif proetinli bir salata yada sebze yemeği yanında yoğurt tüketiyorum öğlenleri, onuda dediğim gibi evden getiriyorum.
Sabah içinde yine aynı bazen sandviç bazen haşlanmış yumurta, peynir, zeytin birazda soğüs getiriyorum bazen sütlü müsli.
Bukadar ajitasyon yapılcak bir şeyse bende eşime diyeyim bizim için aç kalıyorum diye 😂😂😂
Mıy mıy insanları, kadın yada erkek, sevmiyorum.
Hele bunu erkek yapıyorsa daha bir itici geliyor.
Sanki önceden CEO duydu şimdi alışamamış bilmem ne. Alışmadıysa çıksın kendi işini yapsın, gerçi 70 bin borç için hayatdan vazgeçen, Kapı kıran adam kendi işini falanda yapamaz.
Konusahibi de davranışları ile adamın şımarıklığını destekliyor, öfff bi kendine gel kalıbının adamı ol demiyor. Nasıl nazlarım diye düşünüyor. Destek olmak farklı, bebek gibi pışpışlamak farklı şeyler.
İki küçük çocuk evlenmiş resmen
Yemekhaneniz varsa demekki uygun ortamda çalışıyorsunuz. Herkes sizin gibi değil.

Hala gülüyorsunuz. Çok kötüsünüz.

Ha sizden baska hic kimse maddi sikinti cekmedi cekmiyo falan mi sandiniz siz? Kocaniz abartiyor. Bu benjm fikrim. Acjm ben yemiyorum bizim ocin ac kaliyorum demek duygu somurusudur eger Somalinin colunde degilseniz. Daha yeni tatilden gelmissiniz altinizda arabaniz. Cift maasla kendi eviniz. Ama oglene yiyecek ekmek yok. Birakn Allah askina demogoji yapiyo da bana gecmiyo bu tarafa. Koca sizin siz istediginiz kadar nazlayin tabi. Fikrimizi sormussunuz ben abarttigini soyluyorum. Hrrkes istediginiz gibi cevap veremez bin cesit fikir var burda.
Okurken öyle kızdım ki.
Ev kredisi ödüyoruz daha 5 aydır.
70 bin borç ile kıyaslayınca bi delirmedim degil.
Bu adamın kafası güzel mi ya diyerek.
Üzerimizde kambur gibi borç.
faizini geçtim ana parası 800 bin.
Karı koca çalışıyoruz yaşlarımız da öyle aman aman genç degil.
Şimdiye dek öyle saçma sapan borçlar ödedik ki (eşimin saçma girişimleri ve hataları yüzünden)
Ev kira degil
Altınızda arabanız
Tatiliniz de yapmış gelmisşiniz.
Ula adam sanki Afrika'da yaşıyor da bizim için aç kaldım demagojisi yapıyor.
Al oradan bir ekmek aç kalma madem.
Öğlen sadece ekmek ye o halde.
Hele toplu taşımaya bindi diye neredeyse ölecek duruma gelmesi ayrı komedi.
1,5 saat boyunca ayakta kar kış demeden işe gidip geldiğim günlerde bile evde bu nazı yapamadım.
Utanmıyor da ya :)

Okurken öyle kızdım ki.
Ev kredisi ödüyoruz daha 5 aydır.
70 bin borç ile kıyaslayınca bi delirmedim degil.
Bu adamın kafası güzel mi ya diyerek.
Üzerimizde kambur gibi borç.
faizini geçtim ana parası 800 bin.
Karı koca çalışıyoruz yaşlarımız da öyle aman aman genç degil.
Şimdiye dek öyle saçma sapan borçlar ödedik ki (eşimin saçma girişimleri ve hataları yüzünden)
Ev kira degil
Altınızda arabanız
Tatiliniz de yapmış gelmisşiniz.
Ula adam sanki Afrika'da yaşıyor da bizim için aç kaldım demagojisi yapıyor.
Al oradan bir ekmek aç kalma madem.
Öğlen sadece ekmek ye o halde.
Hele toplu taşımaya bindi diye neredeyse ölecek duruma gelmesi ayrı komedi.
1,5 saat boyunca ayakta kar kış demeden işe gidip geldiğim günlerde bile evde bu nazı yapamadım.
Utanmıyor da ya :)
Ne kadar kötüsün ac kal da gör sen de 🫤

Ha başına gelsinde gör kısmına geçiş çok hızlı olmuş
Kadın kadının düşmanıdır da gelirmi, merakla bekliyoruz
Aynen bencede yoksa yapılan yorumun başka açıklaması olamaz. Sizde öylesiniz mesela. Bir kere güzel iyi uslupla yorumunuza şahit olmadım. Hala da kaos yaratıyorsunuz. Burda iyi olmadığımdan zorda olduğumdan bahsediyorum bankalardaki kredi borçları esnek hesaplar almış başını gidiyor asgari ücretle çalışıyorum siz gelmişsiniz neler söylüyorsunuz. Komikmiş. Ağladım ben be günlerdir. 1 haftadır tek kelime etmedi eşim acıkmıyorum yemiyorum dedi geçti. Cumartesi günü tartışınca içeriye girmeyelim karta yüklenmeyelim diye yemediğini söyledi. Evde olmayan şeyle neyle yapıcam kek poğaça? Sandviç ? Hani yağ salam domates peynir ? Yok evde yok anlamıyormusunuz ? Param yok. Karttan aldıkça diğer aya yansıyor. Çok kötüsünüz ya gerçekten inanamıyorum size yazıklar olsun.

Yemekhaneniz varsa demekki uygun ortamda çalışıyorsunuz. Herkes sizin gibi değil.
Var ama pek gitmiyorum demiştim
Oturarak çalışıyorum bana ağır geliyor yemekler ve porsiyonları çok büyük oluyor
Ama çözümü çok basit
Yanımda taşıyorum, hem içinde ne olduğunu biliyorum hem ekonomik oluyor.
Çözümü olmayan bir dert gibi uzun uzun yazıp, her verilen öneriye ama şöyle ama böyle diye savunma geçmeniz sizinde eşiniz gibi düşündüğünüzü gösteriri.
İnsanın kendi evinden getirdiği yemeği yemesi utanılcak bişey değil
Toplu taşıma kullanmasıda değil
Onun yerine travmalı çocuk gibi saatlerce boşluğa bakıp ağlamak, kapı kırıp karşındakinin üstüne atmak ise çok fazla utanılcak birşey

Evden ekmek arası bi şey yap adama ya, ya da ısıtılmadan yenilecek soğuk şeyler yap. Öyle olur mu aç aç:KK43: Siz neden çalışmıyorsunuz bu kadar zor durumdaysanız?
Ben çalışıyorum. Kredileri ödedik 25 bin kredi kartı ve 30 bin esnek hesap kaldı. Yediği yemek boğazında kalır tabi. Yapıyoruz kahvaltıya gidiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X