- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
sarımsak rendeleyip donduranlar varmış.
aranızda deneyen varmı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben yapmadım ama kayınvalidem hep yapar soyar rendeler yada rondodan geçersarımsak rendeleyip donduranlar varmış.
evet bende öyle yapayım bari teşekkür edeirmCanım ben yapmadım ama kayınvalidem hep yapar soyar rendeler yada rondodan geçer
Kase margarin kutusuna koyar yada saklama kabına neye lazımsa kaşıkla alır alır kullanır çok rahat oluyor
kızlar evin içinde dolmalık biber kurur mu? kurutan var mı küflenir mi acaba? geçen hafta 3 kg dolmalık biber aldım büyük bir hevesle ipe dizip balkona astım ertesi gün baktığımda hain serçeler hepsini delik deşik etmişti ama diğer sivri biberlere hiç dokunmamışlardı demek ki dolmalık biber seviyorlarmış. tekrar alıp evin içinde kurutmak istiyorum ama nasıl olur bilgisi olan var mı?
Canım ben yapmadım ama kayınvalidem hep yapar soyar rendeler yada rondodan geçer
Kase margarin kutusuna koyar yada saklama kabına neye lazımsa kaşıkla alır alır kullanır çok rahat oluyor
Buzluyken nasil aliyor kaseden? Kucuk kucuk ayirip mi koyuyor yoksa? :) ben de yapayim bari. Calisana kolaylik.
cd sonradan aklıma geldi. aklıma geldikten sonra biberlerim kuşların gazabına uğramıştı inşallah bu hafta tekrar alıp deniycem inşallah bu sefer yine yemezler canımevin içinde kurumaz canım, küflenir çürür gider.. kesinlikle balkon olmalı...
kuşları uzak tutmak için ipe dizerken bir iki tane eski atıl durumdaki cd'lerinden takıver.. kuşlar cd den korkar parıltısından.. yanaşamaz..
Annem rendelemez soyup buzdolabı poşetlerinin içine katar buzluga kaldırır. Içinden lazım oldukça alırız 2.3 vs.sarımsak rendeleyip donduranlar varmış.
Rendeye gerek yok sarimsaklari soy buzdolabı posetine kat içinden lazım olduğunda alırsın .Buzluyken nasil aliyor kaseden? Kucuk kucuk ayirip mi koyuyor yoksa? :) ben de yapayim bari. Calisana kolaylik.
Canım bıçakla yada kaşıkla alacağı kadar kırıyor zaten hemen ayrılıyirBuzluyken nasil aliyor kaseden? Kucuk kucuk ayirip mi koyuyor yoksa? :) ben de yapayim bari. Calisana kolaylik.
Eline sağlık harika görünüyor.İNCİR REÇELİ (MARMELATI)
2 kilo inciri güzelce yıkayın ve dörde kesin.. bir tepsiye döküp, üzerini kapatacak şekilde şeker serpiştirin.. yaklaşık iki gün buzdolabında bekletin.. üzerini kapatın..
iki günün sonunda yaklaşık 5-6 su bardağı şekeri bir tencereye alın, bir- bir buçuk su bardağı kadar su ile şeker eriyene kadar kaynatın.. şeker erir erimez dolapta bekleyen incirlerinizi bu şerbetin içine atın.. fazla ezmeden dikkatle karıştırın, çeyrek limon suyu sıkın yada bir iki adet limon tuzu da olabiilir ( şekerlenmesini önlemek için)
kıvam almaya başlayınca beş dakka daha kaynatıp sıcak sıcak kavanozlara doldurup kapağını sıkıca kapatın, ters çevirerek bir gün dokunmadan bekleyin.. afiyet olsun..:)
Eki Görüntüle 1617887 Eki Görüntüle 1617888 Eki Görüntüle 1617889 Eki Görüntüle 1617890
Eline sağlık harika görünüyor.
Bizim evde çilek dışında pek yenmez reçel.
Ben de kilo almamak için yemiyorum aslında çok severim.
kızlar 10 kilo domatesim var, hemde çanakkale domatesi, bugün biraz daha alıcam, biber de alıp hafta sonu menemen ve sos yapıcam, kemikli et alıp kemik suyu dondurucam, bide fasulye düştüyse şayet fasulyede alıcam