- 1 Haziran 2009
- 5.851
- 26
-
- Konu Sahibi EU2
arkadaşlar benim evdede kaktüs var
biri oturma odasında tv nin yanında
laptopumuda hep oturma odasında kullanıyorum
diğeride mutfakta.
acaba illede yanlarına yakınmı koymak gerek.
bilğisi olan varsa yazarsa sevinirim.
evet pc gibi elektirikli eşya bulunan yerlerde kaktüs bulundurmak lazımmış,ama benim bildiğim kaktüs evde olmasın evde kavga çıkar huzursuzluk verir..ben böle biliyorumkaktüs bende istiyorum. uzun zamandır alıp koycam bi bilgisayarın bide tv nini yanına ama bi alamadım ya...kaydirigubbakcemile bu arada kaktüsün toz gibi olduğuna şaşırdım..bende normal çiçek gibi kuruduğunu bilirdim..CADIARZU radyosyon etkilemiş olabilrimi...
tutsu 3 harfli cagirir arkadaslar gece sakin yakmayin derler atessiz dumandan yaratildiklari icin tutsuye benzermis enerjileri..aksamlari da sigara icmemek gerek dogruysa eger ayni sey cunku mantikli aciklamasi varmiki
evet pc gibi elektirikli eşya bulunan yerlerde kaktüs bulundurmak lazımmış,ama benim bildiğim kaktüs evde olmasın evde kavga çıkar huzursuzluk verir..ben böle biliyorum
evet pc gibi elektirikli eşya bulunan yerlerde kaktüs bulundurmak lazımmış,ama benim bildiğim kaktüs evde olmasın evde kavga çıkar huzursuzluk verir..ben böle biliyorum
bugün , tavsiyelerinize dayanamayıp gidip 4 tane taş aldım
aslında sadece ametist almak için gitmiştim ama ordada taşların özelliklerini okuyunca 3 tane daha farklı taş almış bulundum
satıcı adam bunları toprağa göm 1 gece kalsın ondan sonra kullan dedi gömdüm bende bakalım faydası olacak mı?
hangi taslari aldin canim bende gecen hafta amestis kolye akik bileklik aldim bide akvamarin,aventurin,turkuaz aldim bunlari da cuzdanima koyarim artik.kafamçokkarıştı
ametist,dumanlı kuars,yeşim ve sitrin taşlarını aldım
bende cüzdanda taşımayı düşünüyorum :içelim:
aldiklarinin hepsinimi topraga gomdun ben sadece akan suda 4-5 dakka beklettim yanlismi yapiyorum:uhm:
evet hepsini gömdüm 1 gece satın aldığım adam öyle yapmamı söylemişti
suda bekletmek hakkında bir fikrim yok :sm_confused: