E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
bencede allaha yakin olan insanlarin evinde baska bi huzur var ama allaha yakin oldugunu gostermek icinde heryere dualar camiler asanlar degil tabikikaydirigubbakcemile3
bana gore kahve pisince cikan o miis koku evin enerjisini cok degistiriyo arti pirize takilan kokular
surekli evin havalandirilmasi ve evde yetistirilen sevimli cicekler
ayda bir esyalarin yerlerinin degistirilmesi nevresimlerimizin en az iki takim olmasi ve hafta bir mis gibi yikanip bir hafta biri bir hafta digerinin kullanilmasi
evdeki kucuk aksesurlarin pozitif enerji veren renklerde olmasi falan bunun gibi kucuk ayrintilar bence evde daha mutlu huzurlu bi yasam sagliyoopuyorumnanaktan
ama en onemlisi tabiki temizlika.s
Konuyu çok sevdim...açan ve yazan arkadaşlara teşekkürler öncelikle,
Benim yaptıklarım , dikkat ettiklerim de şöyle
* Ev karışık,dağınıksa huzursuz olurum rahat edemem. Bu yüzden sık temizlik yapamasam bile dağınıklığı düzeltirim, toplarım.
* Tuvalet kapısını, klozet kapağını kapalı tutmaya dikkat ederim.
* Dışardan eve gelir gelmez cam açar ev havalandırırım.
* Nevresimleri haftada bir değiştirmeye çalışırım.
* Ara ara ayetle kursi okurum.
* Yatak odamda arkadaşımın verdiği bir duayı bulundururum
* Bambularım var
* Kuru çiçek bulundurmam. (iyi değilmiş diye okumuştum bi yerde)
* Eskiyen giymediğim kullanmadığım eşyaları giysileri evden çıkarırım.
* Çok olmasa da evin birkaç yerinda nazar boncuklu bişiler bulunur.
Ben de birçok arkadaşım gibi en önemli şeyin niyet ve düşünce olduğunu düşünürüm. Sevdiğim rengi bile giymek beni huzurlu mutlu yapabilir. İnanç herşeyden üstün olur çoğu zaman. Bir eşyanın yada bir durumun negatif olacağını düşünürsen olur zaten. yani düşünce gücü önemlidir. Bu yüzden de elimden geldiğince huzurlu neşeli olmaya uğraşırım.
Taşlar da ilgimi çekiyor. Fakat bugüne kadar sadece akik le ilgili deneyimim oldu. Akik ( kahverengi) yüzük aldım hem sevdiğim için hem de iyidir diye duymuştum. ikiye ayrılmıştı durup dururken..zaman geçti bidaha aldım..o da aynen kırıldı.. tesadüfde olabilir.. ama etkilenmiştim. şimdi yine var evde ama ne zamandır takmıyorum.. etkilendim taksam mı acep :) ama şu aytaşı ve ametist ilgimi çekti.. çünkü ruhsal olarak ara ara depresifleşip kaygılanırım. endişeli bir yapım var. ve çok sevdiğim bir insanın bir hastalığı var (ruhsal). ona çok üzülürüm kafamı takarım. beni güçlendirecek (tabiki tek bir taşa güven değil bu) destek olacak yaptığım birçok iyi şeye bir taş da üstümde bulundurmak isterim..
neyse ..şimdilik aklıma gelenler bunlar.. hoşkalın
ne güzel ayrıntılar anlatmışsınopuyorumnanaktan
evde kahvenin yaydığı o koku,sevimli çiçekler,prizlere takılan kokular:asigimkudukça içim açıldı valla:1rolleyes:
asi güzelcim dediklerine katılıyorum,çok güzel ifade etmişsin..
örneğin bizim evde demleme çay yapılması nadirdir,ama ben sürekli çaydanlığı ateşte olan evlere çok özenirimçok sıcak gelir bana,paso çay içen aile ortamı,sürekli demlenen çaylar falan ne bilim işte:kedi:hoşuma gidiyo bana mutluluk veriyo böle ortamlarzemuszemus
haklısın bu ayrıntılarda evimizin enerjisini arttıyor....mis gibi çay kahve kokuları...
bi de ben küçüklüğümden beri pasta,kek kokularını da çok severim evde fırında bi yandan bunların kokuları yayılcak bi yandan çay demlencek....opuyorumnanaktan
bi de balkon yıkmayı çok severim malum yaz günlerinde hergün yıkarım balkonlarımızı....
ve en büyük huzurlardan biride o taşın serinleyen halinde balkonda oturmak....ve o serinlikle balkon kapısını açıp evi havalandırmak....evin enerjisi hemen değişiyor mis gibi oluyor...zemuszemus
şimdi baktım da böyle birşey yazıyor.:1shok:
Aynaların kullanılması uygun olmayan alanlardan biri de yatak odaları. Feng shui tutkunları, yatağın karşısındaki aynanın uykuyu kalitesizleştireceğinden, karı-koca ilişkisine üçüncü kişilerin dahil olmasına kadar uzanan teori ve iddialarla çıkıyor karşımıza. Yatak odanızda ayna varsa, yatağı görmeyecek bir konumda olmalı ya da uyurken üzerini örtmelisiniz.
Neyse malesef yapabileceğim birşey yok
inanmıyorum deyip geçeyim bari a.s.
benim gibi bu tarz olaylarla ilgilenen arkadaşlar varsa buraya bekliyorum
herkezin kendine ait bir inanışı vardır..kendi yaptıklarımı sizlerle paylaşmak,sizin yaptıklarınızı benimle paylaşmanızı istiyorumvereliniortak
en önemli inancım namaz kılınan ve kuran okunan bir evin enerjisinin çok büyük olduğuna inanırım,bunun haricinde:
a.s
hergün mutlaka temizlik yaparım,camları açarım,kışın bile açar kaparım..sabah ilk iş mutfak camını açarım..yerleri sildiğim suya bir parça elma sirkesi koyarım,kırk dükkan süprüntüsü ile evi tütsülerim haftada en az bir kere,gündüz tütsü yakarım,gece yakmam!pc den kuran açarım bazen ses veririm...wc kapılarını kapalı tutarım,şifonu çekerken klozeti kaparım(şans gitmesin die)
şimdilik aklıma gelen bunlar,sizlerde ne cevherler var sökülün bakalım