evimizde gzel enerji olmas iin yaptklarmz

zararı olmaz canım merak etme,maranki bile yeni bir ürün çıkarmış,her taştan küçücük parçalar var,gümüş üzerine işlenmiş,kolyesi,yüzüğü falanzemuszemus...mutlaka bir ametistin olsun bence

tatlım bir nevi aroma terapiyerimsenibenörneğin mercanköşk die bir yağ var,sinir hastalıklıarını tedavi ediyor..kleopatra eskiden hep bitkilerin özlerinden yağlar elde edip vucuduna uygularmış..yani aromaterapi yaparmış,günümüze kadar uzandı,şimdi herşeyin hazırı var ama işimiz çok kolay:CüvCüv:birde ben lavanta kokusundan nefret ederimrahatlattığı ve uyku getirdiği doğru,içilirse sivilceyede iyi gelir,ayrıca saça sürülüyo daha ne olsun:teytey:

saol canim. kullandigina gore anlatsana ne gibi yararini gordum

saol canim. kullandigina gore anlatsana ne gibi yararini gordum

canım.. gerçekten daha sakin oldum, çok fazla düşünüp durduğum konularda bile kendimi daha rahat hissediyorum artık.. uykumu daha iyi alarak kalkıyorum.. dinç ve dinlenmiş olarak :))

evet aso cum kesin alacam ametisti kolyesini buldum nette alacam akik kolyesini bulamadim bileklik vardi onu alirim burda sadece akik tasi diyoruz ama benim buldugum yerde 10 dan fazla cok cesit akik tasi var sasirdim farketmez degilmi hangisini alirsam

canım.. gerçekten daha sakin oldum, çok fazla düşünüp durduğum konularda bile kendimi daha rahat hissediyorum artık.. uykumu daha iyi alarak kalkıyorum.. dinç ve dinlenmiş olarak :))

ne guzel canim ne zamandir kullaniyorsun hemenmi etkisini gordun

canım akik taşının renkleri çok değişik evet..ama ben kahverengi olanı almanı tavsiye ederim..peygamberimiz(s.a.v) öyle kullanırmış
ametistin kolyeside olur tabi,annemde bilekliği var..memnun kendisi sakinleştikaydirigubbakcemile3he birde yeşil taşlı akik yüzüğü var..yeşil amayerimseniben

tesekkurler aso ve doremi cevap tavsiyeleriniz icin.canlarim aslina bakarsaniz benim derdim deli dolu kizim icin bi an once sakinlesmesi lazim tabiki kendimede alacam oyuzden iyicene bilmeden almak istemiyorum sizin gibi kullananlari buluncada soru yagmuruna tutmamak mumkun degil. aso evet dedigin kahverengi akik var onu alirim o yesil renkli yuzugude artik izine gelince tr de alirim yok bunlarda yuzuk yada ben bulamadim

ne demek hayatım tabiki sorucaksın aşkolsun..soralım,paylaşalım die burdayız zatenyerimseniben
anladım canım,kızın biraz huzursuz ve hiperaktif sanırımCADIARZU...kızına güzel bi kolye al,ben takrar bakıyım netten bilgi veririm sana..umarım bulursun orda

HAYALİMSİN SANA BU
JASPER : Sakinleştirici etkisi bulunan bu doğal taş kişinin uyku problemlerini ortadan kaldırır ve uyumasına yardımcı olur. Ayrıca, KOÇ – BOĞA – YENGEÇ – TERAZİ – YAY – OĞLAK BURÇ larını temsil etmektedir.

Güç ve cesaret taşıdır. Kişisel bağımsızlık için gereken cesareti ve yürekliliği sağlar.
Tüm çakraların dengelenmesine yardımcıdır.

hayalimsin,kızına akik alma sakın..enerji verici özelliği var onun,daha beter olmasınkaydirigubbakcemile3bunu ben uygun gördüm..bi soruştur istersen fiyatlarını

canim tesekkur ederim. haklisin akik almayim kiza ametisti alirim peki oniks diye bi tas var o nasil bide aukamarin oyle bi kac tas lazimki sakinlessin stresli gergin akli fikri gezip tozmak okuluda iyice asti ne yapacam bilmiyorum acaba hangisi uygun. soyledigin tasi ben bi arastirayim canim

ben de oniks taşı aldım küçük bi taş kolye ucu olarak kullanılıyor...nazar ve kaygıya karşı ...hergün takmıyorum sürekli boynumda değil..bende sorucakdım bu taşı sürekli kullanan varmı aranızda...???

ONİKS TAŞININ FAYDALARI
Oniks Taşının Fiziksel Etkileri :
1)Cinsel dürtüleri azaltır.
2)Konsantrasyonu sağlar.
Oniks Taşının Metafiziksel ve Psikolojik Etkileri :
1)Duyulan kaygılara karşı etkilidir. Gelecek kaygısını yokeder.
2)Kadın-erkek kutuplaşmasını dengeler ve ilişkileri kuvvetlendirir.
3)Kişiyi, ihtiyaç duyduğu her konuda enerjisiyle destekler.
4)Kontrol ve denge sağlar. Kişinin bağımlılıklarından kurtulmasına yardım eder.
5)Nazara karşı kullanılır.

laylaylom ben kullanmadım ama bilgi veriyim sana..

gerçi cinsel dürtüleri azaltırsa kadın erkek ilişkisi nasıl kuvvetlenicek allah bilir

:1shok:
çok sağol aso'cumm...kaydirigubbakcemile5 ben bu kadar detaylarını bilmiyodum..tek nazar ve kaygıyı biliyodum..üzerinndeki açıklamda da bunlar yazılıydı..ama detayları çokmuş...:1shok:fisfisfis

canlarım birazda bitkilerden çiçeklerden bahsedelimyerimseniben

Gönderildiği kişiye şans getiren şans bambusu (Lucky bamboo).
Eski Cin geleneklerine gore guzel bir yasamin 3 ana maddesi varmis: bunlar mutluluk, bolluk ve uzun omurmus. Insanlar bamboo bitkisinin evlerine bu 3 nimeti getirdigine inanirlarmis (belki de hala inaniyorlardir cunku cin marketlerinde bamboo cok satiliyor).
Birde bamboonun sayisi dadegisik seyleri ifade ediyormus:
3 bamboo: mutluluk, uzun omur ve bolluk
6 bamboo: basari ve refah
7 bamboo: saglik
8 bamboo: buyumeyi ebedilestirmek
10 bamboo: tamamlilik ve mukemmellik
21 bamboo: bircok nimet

bunu internetten buldum..siz abartmayın tabi 3 tane olsa kafi=)

Son düzenleyen: Moderatör:
bide bilgisayarin oldugu odaya kaktus koymak bilgisayarin yaydigi radyosyona iyiymis. ha bu arada aklim hala taslarda bilesin aso cum

bide bilgisayarin oldugu odaya kaktus koymak bilgisayarin yaydigi radyosyona iyiymis. ha bu arada aklim hala taslarda bilesin aso cum

evet benim bilgisayarımla tv min arasına 3 tane minik kaktüs koymuştum..
bir tanesi ilginç bir şekilde eridi.. kurumadı eridi! bembeyaz oldu toz gibi toprakta kaldı..
çok şaşırmıştım onu görünce..
radyasyondan erimiş olabilirmi kızlar, yoksa kaktüs kuruyunca böylemi oluyor...

ben sahsen hic denemedim canim ama cok duydum bilemiyorum bende sasirdim kurusa toz gibi olmaz herhalde normal cicek gibi kurumasi gerekmezmi cok ilginc:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…