E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
zararı olmaz canım merak etme,maranki bile yeni bir ürün çıkarmış,her taştan küçücük parçalar var,gümüş üzerine işlenmiş,kolyesi,yüzüğü falanzemuszemus...mutlaka bir ametistin olsun bencesaol canim ve aminnnnnnn.ya ben kafayi bu aralar iyicene sifali taslara takmis durumdayim ben mesela akik ametist ve ay tasini almak istiyorum ama bu ucunu ustumde nasil tasiyacam diyelimki ametisti ustumde tasirim digerleri evin bi yerinde olsa olurmu? yada bu ucunun birbirine zararli etkileri olmazmi
aso sağol kaydirigubbakcemile5 maşallahıma ekliycem canım....
ya bide bu lavanta yağı ve ametis taşı çok ilgimi çekdi...lavanta yağını uygulayanınız varmı...
ben bi 15 gün sivilce için kuru lavanta suyu içmişdim geceleri gerçekden rahat bi uyku
çektiriyor...zemuszemusama yağını hiç kullanmamışdım... merak ettim...
canım ay taşı tek takılıyor ve boyun bölgesinde kullanılıyor...
ametistle akiği bileğinde ikisini bir arada taşıyabilrsin.. ben tam böyle yapıyorum..
ama dediğim gibi ay taşının tek kullanılması gerekli..
saol canim. kullandigina gore anlatsana ne gibi yararini gordum
canım.. gerçekten daha sakin oldum, çok fazla düşünüp durduğum konularda bile kendimi daha rahat hissediyorum artık.. uykumu daha iyi alarak kalkıyorum.. dinç ve dinlenmiş olarak :))
evet aso cum kesin alacam ametisti kolyesini buldum nette alacam akik kolyesini bulamadim bileklik vardi onu alirim burda sadece akik tasi diyoruz ama benim buldugum yerde 10 dan fazla cok cesit akik tasi var sasirdim farketmez degilmi hangisini alirsam
ne guzel canim ne zamandir kullaniyorsun hemenmi etkisini gordun
tesekkurler aso ve doremi cevap tavsiyeleriniz icin.canlarim aslina bakarsaniz benim derdim deli dolu kizim icin bi an once sakinlesmesi lazim tabiki kendimede alacam oyuzden iyicene bilmeden almak istemiyorum sizin gibi kullananlari buluncada soru yagmuruna tutmamak mumkun degil. aso evet dedigin kahverengi akik var onu alirim o yesil renkli yuzugude artik izine gelince tr de alirim yok bunlarda yuzuk yada ben bulamadim
canim tesekkur ederim. haklisin akik almayim kiza ametisti alirim peki oniks diye bi tas var o nasil bide aukamarin oyle bi kac tas lazimki sakinlessin stresli gergin akli fikri gezip tozmak okuluda iyice asti ne yapacam bilmiyorum acaba hangisi uygun. soyledigin tasi ben bi arastirayim canim
ONİKS TAŞININ FAYDALARI
Oniks Taşının Fiziksel Etkileri :
1)Cinsel dürtüleri azaltır.
2)Konsantrasyonu sağlar.
Oniks Taşının Metafiziksel ve Psikolojik Etkileri :
1)Duyulan kaygılara karşı etkilidir. Gelecek kaygısını yokeder.
2)Kadın-erkek kutuplaşmasını dengeler ve ilişkileri kuvvetlendirir.
3)Kişiyi, ihtiyaç duyduğu her konuda enerjisiyle destekler.
4)Kontrol ve denge sağlar. Kişinin bağımlılıklarından kurtulmasına yardım eder.
5)Nazara karşı kullanılır.
laylaylom ben kullanmadım ama bilgi veriyim sana..
gerçi cinsel dürtüleri azaltırsa kadın erkek ilişkisi nasıl kuvvetlenicek allah bilir
bide bilgisayarin oldugu odaya kaktus koymak bilgisayarin yaydigi radyosyona iyiymis. ha bu arada aklim hala taslarda bilesin aso cum
evet benim bilgisayarımla tv min arasına 3 tane minik kaktüs koymuştum..
bir tanesi ilginç bir şekilde eridi.. kurumadı eridi! bembeyaz oldu toz gibi toprakta kaldı..
çok şaşırmıştım onu görünce..
radyasyondan erimiş olabilirmi kızlar, yoksa kaktüs kuruyunca böylemi oluyor...