E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
kızlar okudumda bu taslar baya faydalıymıs allahın bıze lutufları faydalanmak ısterım bende istanbulda nerden alabilirim ve ne kadar kazıklanmıyım
güzel bi konua.s.
bende yatarken yaklasik yarim saat dua ederim ve komik belki ama kocisime kendime evime üflerim(cocukluktan kalma aliskanlik oldu bu)
anahtarligimda ametist ve akik taslari takilidir
salon masamda yaklasik 40 cm uzunlugunda ametist tasi var..
özellikle bu tasin beni rahatlattigina inaniyorum..
birde bi sürü büyüklü kücüklü melek heykellerim ve mumlarim var,aksamlari mum isiginda oturmakta bana göre cok pozitif enerji yayiyor..
aklima gelenler böyle simdilik
hemen hemen böyle biseyy
Lavantayı kokulu çalı olarak nitelemek hiç de yanlış olmaz sanırım. Lavantanın şifasının yanısra, güzel kokusuyla kötü kokuları def ettiği bir gerçek. Giysi dolabınıza koyacağınız bir tutam lavanta giysilerinizin mis gibi kokmasına yardımcı olacaktır. Gelelim lavantanın faydalarına ;
*Lavanta kokusu rahatlatıcı, yatıştırıcıdır.
* Merkezi Sinir Sistemi üzerindeki dengeleyici etkisi, sinir sistemiyle ilgili her tür sorunda destekleyici tedavi olarak kullanılabilir.
* İyileştirici ve dezenfekte edicidir, sebum üretimini dengeler.
* Zihnini fazla kullanmaktan bedenini uykusuz, ruhunu bitap düşürmeye yatkın kişilerin panzehiri, yatma hazırlığında bir bardak lavanta çayı çok işinize yaracaktır.
* Depresyona karşı etkili, sinir yatıştırıcı, gerginlik giderici, sakinleştirici, bedeni gevşeticidir.
* İç dengemizi bozan şiddet, hırs gibi davranışları yok etmek istiyorsanız, banyo suyumuza birkaç damla yağını damlatmak yeterli olacaktır.
* Bir kaç damla lavanta yağı ile şakaklarınız ovmak gerginliğinizi ve baş ağrınızı alır.
asocum çok güzel topiç açtın ablacım...seni bi öpem...Şeniz
banyoda ve tuvalette süs eşyası, aksesuar da bulundurmak iyi değilmiş.ayrıca koridoruma bir rüzgar çanı astım...hihoyyytnegatif enerjiyi dağıtıyormuş...aklıma gelenleri yazarım yine...gamyoncuiremsu
canım 50 tl yede bulursun 250 tl yede..birde benim gibi 10 tl yekaydirigubbakcemile3küçücük bir ametistim var,annemin odasında,o daha negatif çünkü:roflol:valla baya faydası oluyo o kadar söyliyim sana:lepi:ama ne kadar büyük olursa,o kadar iyi,biraz tuzluya patlıtabilir..bu bahsettiğim ametist..dierleride aynı hemen hemen..fiyatları ne civarda bu taşların çok pahalı değildir umarım
arkadaş zaten yanıtlar,ama bende cevap veriyim..bi kere bakarken bile rahatlatıyo insanı psikolojik olarak..zaten çok hoş bir görüntüsü var,ayrıca daha pozitif yaptığı bir gerçekyerimsenibencanim bu tasi aldigindan beri ne gibi degisiklik oldu hayatinda yani dahami pozitif oldun islerinmi duzeldi ne oldu anlatsana bende almayi dusunuyorum
farklı bir bilgi,saol canım..ben lavanta kokusunu sevmiyorum,ama seven çoktur eminimArkadaşlar bende Lavanta yağından bahsetmek istiyorum.
Aşağıda şifasından örnekler kopyalayacağım, ben bunları öğrenince aktardan gidip almıştım hemen kesinlikle tavsiye ederim :
desibel ablam doğru yazmış,banyoda iyi değildir canım bizde kullanmayızbenneyaptımki:1shok: benim banyomda süs eşyası dolumafoldumben
ne gibi bi ters etkisi varki acaba :uhm:
kizlar ametist tasini yastik kilifinizin icine koyun..ben denedim sonuctan cok memnun kaldim..opuyorumnanaktan
daha once bahsetiysem ozur..
aynıyız:1shok:bende atarım çöpe hiçte acımamkötükedihüso:dilcikar:hoşlanmadığım birine ait hiç bir şeyi barındırmam..atınca kendimi arınmış,yenilenmiş hissederimSüper konu!!!!a.s.
Evimden çıkarken de girerken de mutlaka okuyup üflerim salona.
Oturma odam olmadığı için salonda oturup kalkıyorum.opuyorumnanaktan
Normade zaten elimden geldiği kadar da boş vakitlerimde dua okurum..
Bir de biraz garip gelebilir ama,hoşlanmadığım birinden aldığım bir hediye varsa hemen çöpe atıyorum hatta benim evimden çok daha uzak bir yerdeki çöpe.kaydirigubbakcemile3
En son 3 gün önce yaptım bunu,sanki evimdeki ve bendeki tüm o ağırlık bir anda gitti..hihoyyyt
canım bende gözünün kötü olduğuna inandığım insanların yanında içimden bol bol okur,hatta etrafıma üflerim,içimdende maşallah derim..birde maşallah la havle vela kuvvete illa billa çok derim..peygamberimiz(s.a.v)bu şekilde denmesinin daha uygun olduğunu belirtmiş..zaten anlamıda allahım güç kuvvet ver demek..gücünle güçlendir gibilerden..çok nurlu bir sözdür..bende birşeye nazarım deymesin die maşallahın haricinde bunuda eklerimgerçekden güzel bilgiler var bu topikde yeni gördüm iyi ki de görmüşüm...zemuszemus
sağolasın...konuyu açan arkadaşım..kaydirigubbakcemile5
bende kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışırım...öncelikle evin temizliği ve dua benim için
çok önemlidir...geceleri yatmadan önce kendim,sevdiklerim ve evimiz için dua okurum üflerim...
mutlaka sağ tarafıma yatarım...sabah kalkıncada odamın ve bütün odaların camını açıp havalandırırım...
evimizin mis gibi kokması bana acayip huzur verir...bu yüzden yer silme suyuna önem veririm..
nazara da çok inanırım... nazar değdiğinde hemen hissederim...bebkliğimden beri böyleymiş hemen huzurum kaçar...bu yüzden negatif elektrik aldığım kişiler varsa yanlarında içimden kendi kendime dua ederim...eve gelincede annemin okuyup bana dua etmesini isterim...maşallh kelimesini güzel herşeye kullanırım ve kullanılmasını da beklerim hep...:1closedeyes:
evimizde nazar boncuklu objeler vardır...biri kapı girişinde durur hep...fil objelerinede bayılırım...
ev süslemesinde kullanırm...kaydirigubbakcemile2
sirkenin ve üzerik tohumun bende nazar ve kötü elektriğe iyi geldiğini biliyorum...ama bazı değişik bitkileri ilk defa sizden duydum....ilk sayfalarda... denerim belki bulabilrsem...bide hiç tütüsü alışkanlığım yoktur...nedense kokuları bana ağır geliyor arada öğrenciyken yurtta yakardık ama bidaha hiç denemedim...
aklıma geldikçe tekrar yazarım...sengözlerimebaksanab
ablacım çok teşekkür ederim:1hug:asocum çok güzel topiç açtın ablacım...seni bi öpem...Şeniz
banyoda ve tuvalette süs eşyası, aksesuar da bulundurmak iyi değilmiş.ayrıca koridoruma bir rüzgar çanı astım...hihoyyytnegatif enerjiyi dağıtıyormuş...aklıma gelenleri yazarım yine...gamyoncuiremsu
ben nazar boncugumu boynumdan hic cikarmam inanirim nazara gecenlerde babamlara gittim orda tanidigimiz bi kadinda vardi bi ara beni suzdugunu gordum ve hic hoslanmadim o bakislari neyse bi iki saat sonra ise gittim hic olmayacak bi yerde buyuk bi kazayi cok ucuz bi sekilde atlattim iki saat soktaydim . eskiler mezarligin yanindan gecerken bile uc kere yatanlarin yarisi nazarli derlermis bende gecerken hep derim
güzel topicmiş takipteyim
valla inanırım:1shok:geçmiş olsun..allahım nazarlardan kötü gözlerden kötü enerjilerden kötü insanlardan koru yarabbim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
asocum çok güzel topiç açtın ablacım...seni bi öpem...Şeniz
saol canim ve aminnnnnnn.ya ben kafayi bu aralar iyicene sifali taslara takmis durumdayim ben mesela akik ametist ve ay tasini almak istiyorum ama bu ucunu ustumde nasil tasiyacam diyelimki ametisti ustumde tasirim digerleri evin bi yerinde olsa olurmu? yada bu ucunun birbirine zararli etkileri olmazmi