arkadaşlar pembe kuvars bileklik bugün itibari ile takmaya başladım.....negatif enerjiyi alıyormuş....öfke kontrolünü sağlıyormuş....
bakalım size yazacacağım gelişmeleri.....
Kızlar 21 sayfa olmuş buradan mı devam edelim yeni bir başlangıç mı yapalım?
Statitian, Befer, Hm22 Çekirgee ve diğerleri? ne dersn,z?
Nereden aldin bende ariyorumda guvenemiyorum yaa
Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...
Bence yeni baştan tertemz bir sayfa açmak gerekir hani malum madem enerjiden bahsediyoruz pozitif enerjiyle yepyeni bir sayfa açmak daha güzel olur gibime geliyorLilycim konuyu ilk açan arkadaş burada mı eğer yoksa başka başlık açılabilir bence ilk mesajı editleme açısından.
Kuzum hediyeydi arkadaşımdan.....gerçekmi diye yaktım bugün bişey olmadı....sorarım canım arkadaşıma.....
bende güvenemiyorum....arkadaşımın aldığını bile testten geçirdim.....
Bence yeni baştan tertemz bir sayfa açmak gerekir hani malum madem enerjiden bahsediyoruz pozitif enerjiyle yepyeni bir sayfa açmak daha güzel olur gibime geliyor
Ama şu an başka işlerim olduğundan ben açamamm sen açar mısın?
Cok sevinirim :) diger sayfada konustuklarimizi yapiyorum bi su tas kaldi bulabilirsem cok iyi olacak :))
canım ben şimdi denedim öyle siyah bir is olmadı ama biraz buğulanmış gibi oldu hafif grimsi bir ton oldu...soyulma yada erime koku felan yok....
arkadaşlar pembe kuvars bileklik bugün itibari ile takmaya başladım.....negatif enerjiyi alıyormuş....öfke kontrolünü sağlıyormuş....
bakalım size yazacacağım gelişmeleri.....
canım az önce sordum nişantaşından almış pasajdan doğaltaşmış dükkanın adı......bana geçen yıl almıştı....fiyatını ne yaptıysam söyletemedim
kuzum....sen alırsan paylaş oldumu...... :13:
Canim arindirdirarak takdin dimi toprak yada suda bekleterek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olmaz o sana hediyeymis soylemem :)
Ben kirmizi mercan bide benim burcumun tasini alicam :))
söylersin kuzum küstüm işte.....
mercan taşından annemin küpesi var konsantrasyon için almıştı yeğenim.....dikkat dağınıklığı için kullandım annemden çalıp faydası oldu gerçekten bak şimdi sen diyince hatırladım....ama çok önceydi....annemden çalıyım ben onu....
evet canım soğuk suda beklettim.....
Yeni konu acilirsa buraya linkini atin takip edebilelim :)
Merhaba...güzel ve faydali bir konu olmuş takipteyim:)
Yeni konu acilirsa buraya linkini atin takip edebilelim :)