evimizde gzel enerji olmas iin yaptklarmz

arkadaşlar pembe kuvars bileklik bugün itibari ile takmaya başladım.....negatif enerjiyi alıyormuş....öfke kontrolünü sağlıyormuş....

bakalım size yazacacağım gelişmeleri.....

Nereden aldin bende ariyorumda guvenemiyorum yaa

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

Kızlar 21 sayfa olmuş buradan mı devam edelim yeni bir başlangıç mı yapalım?
Statitian, Befer, Hm22 Çekirgee ve diğerleri? ne dersn,z?

Lilycim konuyu ilk açan arkadaş burada mı eğer yoksa başka başlık açılabilir bence ilk mesajı editleme açısından.

Nereden aldin bende ariyorumda guvenemiyorum yaa

Kuzum hediyeydi arkadaşımdan.....gerçekmi diye yaktım bugün bişey olmadı....sorarım canım arkadaşıma.....

bende güvenemiyorum....arkadaşımın aldığını bile testten geçirdim.....

Lilycim konuyu ilk açan arkadaş burada mı eğer yoksa başka başlık açılabilir bence ilk mesajı editleme açısından.
Bence yeni baştan tertemz bir sayfa açmak gerekir hani malum madem enerjiden bahsediyoruz pozitif enerjiyle yepyeni bir sayfa açmak daha güzel olur gibime geliyor
Ama şu an başka işlerim olduğundan ben açamamm sen açar mısın?

Kuzum hediyeydi arkadaşımdan.....gerçekmi diye yaktım bugün bişey olmadı....sorarım canım arkadaşıma.....

bende güvenemiyorum....arkadaşımın aldığını bile testten geçirdim.....

Cok sevinirim :) diger sayfada konustuklarimizi yapiyorum bi su tas kaldi bulabilirsem cok iyi olacak :))

Lilycim haftaya bizim taşınma durumları olduğu için onlarla ilgileneceğim mesafede uzun olunca 1 aya ancak tam yerleşilir o yüzden aktif olamayacağımdam benim açmam iyi olmaz diye düşündüm.

Cok sevinirim :) diger sayfada konustuklarimizi yapiyorum bi su tas kaldi bulabilirsem cok iyi olacak :))

canım az önce sordum nişantaşından almış pasajdan doğaltaşmış dükkanın adı......bana geçen yıl almıştı....fiyatını ne yaptıysam söyletemedim

kuzum.... sen alırsan paylaş oldumu......:13:

canım ben şimdi denedim öyle siyah bir is olmadı ama biraz buğulanmış gibi oldu hafif grimsi bir ton oldu...soyulma yada erime koku felan yok....

Tamam canim buyuk bir ihtimal gercek ama yinedf dogal tas satan bir yere yinede goster ama gercektir erime yapmamis cunku

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar pembe kuvars bileklik bugün itibari ile takmaya başladım.....negatif enerjiyi alıyormuş....öfke kontrolünü sağlıyormuş....

bakalım size yazacacağım gelişmeleri.....

Canim arindirdirarak takdin dimi toprak yada suda bekleterek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olmaz o sana hediyeymis soylemem :)

Ben kirmizi mercan bide benim burcumun tasini alicam :))

Olmaz o sana hediyeymis soylemem :)

Ben kirmizi mercan bide benim burcumun tasini alicam :))

söylersin kuzum küstüm işte.....

mercan taşından annemin küpesi var konsantrasyon için almıştı yeğenim.....dikkat dağınıklığı için kullandım annemden çalıp faydası oldu gerçekten bak şimdi sen diyince hatırladım....ama çok önceydi....annemden çalıyım ben onu....

Son düzenleme:

Evet canim ben aslinda enerji vericek mutluluk hissimi cogalticak bisi ariyorum :)

Evde Kur'an okunuyorsa ozaman ev kotu enerjiden arınmış oluyor ...bol bol Kur'an okumak lazım sesli şekilde bizim cansız dediğimiz şu duvarlar bile en küçük yapı taşlarıyla Allah'ı anıyorlarsa ,buna inanmak zor olmasa gerek
Bazı evler insanı boğar...o evde n hemen çıkmak istersiniz ...bana arada oluyor sizi bilmemde ,bununda o evdeki enerji ,hava ...her ne ise onunla alakası var ,birde siz o evde mutluysanız ,eşinizle ,yada işte ev ahalisi ile huzurunuz yerindeyse ,bunu eve gelen misafirler hissediyor biçok arkadaşımdan duydum bunu bnm evim hakkında
Allah hanelerimizden huzuru eksik etmesin inş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…