Bana mı söyledin tam anlayamadım tienen ama tütsüye karşı değilim sadece aklıma gelmiyor, cinlerle bir alakası yok :) Eskiden annemin evinde illa yakardım eksik olmazdı halbuki... Mumun ışığı ortamı yumuşattığından daha iyi gibi geliyor şimdilerde... Şu 7 dükkan süprüntüsüne denk gelirsem kaçırmıcam ama :)
Kızlar 21 sayfa olmuş buradan mı devam edelim yeni bir başlangıç mı yapalım?
Statitian, Befer, Hm22 Çekirgee ve diğerleri? ne dersn,z?
Kızlar evimi toplamak için 3 gün izin aldım.Ama dünden beri başım ağrıyor,şimdi azaldı ama var..Dün kendime iğne yaptım,bugün de mi yapsam..halsizim ,depresifim..O malzemeleri de alamadım henüz..
Ev işi öyle duruyor..Temizlik bitmedi..Temizleyecem ,toparlanacam daha..Çok bezginim.
Normalde bukadar olmam genelde..Bazen oluyor..
mesela aradaki sayfaların birinde banyoda süs eşyası bulunmaması gerektiği ve yatak odasında ağzı açık su bulunmaması gerektiği yazmış.denemekte fayda var
Kızlar 21 sayfa olmuş buradan mı devam edelim yeni bir başlangıç mı yapalım?
Statitian, Befer, Hm22 Çekirgee ve diğerleri? ne dersn,z?
dolap gardolap kapılarının açık olursa hane içi için dedikodu yapılacağına inanırım evde çok dikkat ederim kapatırım hemen açık görsem ama eşim dikkat etmiyor çok kızıyorum ona bu konuda
dolap gardolap kapılarının açık olursa hane içi için dedikodu yapılacağına inanırım evde çok dikkat ederim kapatırım hemen açık görsem ama eşim dikkat etmiyor çok kızıyorum ona bu konuda
banyoda var süs eşyası ya......
şimdi kaldırsam üzülürüm ama......
bunu hiç duymamıştım....bazen açık kaldığı oluyor dikkat edeyim.....
birde bendeki taşalrı sormuştunuz faydasını görüyormusun diye.....kullandıkça yorum yapacağım.....
bide diğer topikte taşı yakmak lazım felan demişlerdi ayırt etmek için hiç bişey olmuyor denedim pembe kuvars bilekliğimi......
bu gerçek olduğunu mu gösteriyor acaba bilemedim...
bunu bilmiyordum açık gardırobu-giyinme odası tarzında olanlar yandı desenize :18:
mesela ben şuanda birevde geçici olarak kalıyorum,eşyam falan pek yok getirmedim buraya,kendime karton kutulardan gardırop yaptım hepsinin tabii ki ağız kısmı açık durum vahim öyleyse :18:
ben demiştim canım is tutar azıcık eğer sahteyse plastikse erir zaten yada bozulma gösterir. biraz daha bekletirsen azıcık is tuttuğunu görebilirsin
canım gerçekse mi is tutuyor....ben çok bekletmedim....bi daha deniycem....ama erimedi şükür ki.....
Evet canim cinsine gore gercekse is tutar
Mesekta gercek inciyide bu sekilde anlarsin gercek degilse hemen yuzu soyulur erir ama gercekse bir sey olmaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.