E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
Bende bu kırk dükkan süprüntüsünü anlamadım.
Nasıl oluyor bu açıklayabilirmisiniz?
dışkının haricinde,şansın gittiğine inanılıyo cinli arkadaşım:dilcikar:öğrendiğimden beri bende böle yapıyorumherşey tamam katılıyorum ama klozetten şans kaçmıyo dışkı falan gidiyo ...:dilcikar:
açıkılıyım şöyleki;baharatçıya gidiyorsun 7 dükkan süprüntüsü diyorsun oda sana veriyor...küçük bir poşetin içinde günlük,göz taşı vs..var.bunları kullanılmayan bir tasta ocağa koyuyorsun ve dua okuyup tütsü yapıyorsun,nazara karşı çok iyiBende bu kırk dükkan süprüntüsünü anlamadım.
Nasıl oluyor bu açıklayabilirmisiniz?
ve işte ben buna bayıldımsüprizzzzzevim hep temizdır, hep guzel kokar, hergun havalanır, içeri guneş girer, çiçeklerım sulanır, evımde hep evyemegım hazırdır,kurabiye kutum hep doludur, dolaplarımda kıyafetlerımız utulu ve temızdır bunlar bana ve eşime huzur verır. ve yuksek sesle konuşmayız, hergun işten gelıp koltukta yarım saat muhabbet ederız. bunlar kuçuk ama içi ısıtan detaylar.
Özellikle akşam yemeklerinde ailece birlikte olmaya çalışırız. Yine koridordaki aynanın daire kapısını tam karşısında olmaması gerektiğini, enerjinin dışarı akacağını duymuştum...Aynam kapının karşısındaydı kaldırdım, yanına astım...Klozet kapağını açık bırakmam.WC kapısını kapalı tutarım. Yine canlı çiçekler bulunur oturma odamda. Yatak odasında su, canlı çiçek bulundurmam, kapıdan girerken ve çıkarken besmele ile girer çıkarım...Oturma odasında bir nazar boncuğu asılı durur.Yine giriş kapısının üstünde besmele yazısını içeren bir tablo asılıdır. Benim yaptıklarım bunlar...
harikasın canım,dediklerinin hepsini biliyorum..ayna girişta oluncaikapı açıldığı an gelen enerji dışarı çıkarmış,bunları biliyor olman ne güzel,ek bilgi olarak bende bildiğim bir kaç şey paylaşıyım,yatak odanızda yattığınız zaman yatağınız ayna görmemeliymiş,özellikle yapmadım ama odamdaki aynaların hiç biri yatağımı görmez,ayrıca çiftler sevişirlerken aynada kendilerini görmemeliymişler.birde yatak, oda kapısının karşısında olmamalı..
dijitürkte bu konulara göre evi dizayn eden bir program var,öle değişik bilgiler varki inanamassınız!bazıları dalga geçebilir büyük ihtimalle,ama ilgilenen arkadaşların çoğunluğuna inanıyorum
Yaaaa niye ayna yatağı görmemeli? Niye çiftler sevüşürkene birbirini görmemeli???
Benim ayna fantezim vardı yaaaaa tavanı bile ayna istiordum benneyaptımki
çoğu kişi bu fantazisinden vazgeçti emin ol:roflol:Yaaaa niye ayna yatağı görmemeli? Niye çiftler sevüşürkene birbirini görmemeli???
Benim ayna fantezim vardı yaaaaa tavanı bile ayna istiordum benneyaptımki
canım anlıyorum ama ben bilineni paylaştım sadece...boşver sen inanma o zaman böle şeylere:içelim:evet yaa bizim yatak da tam gardrobun aynasının karşısında
başka yere koyma şansımız da yok malesefff :1no2: