evimizde gzel enerji olmas iin yaptklarmz

E

EU2

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU2
benim gibi bu tarz olaylarla ilgilenen arkadaşlar varsa buraya bekliyorum
herkezin kendine ait bir inanışı vardır..kendi yaptıklarımı sizlerle paylaşmak,sizin yaptıklarınızı benimle paylaşmanızı istiyorumvereliniortak

en önemli inancım namaz kılınan ve kuran okunan bir evin enerjisinin çok büyük olduğuna inanırım,bunun haricinde:
a.s
hergün mutlaka temizlik yaparım,camları açarım,kışın bile açar kaparım..sabah ilk iş mutfak camını açarım..yerleri sildiğim suya bir parça elma sirkesi koyarım,kırk dükkan süprüntüsü ile evi tütsülerim haftada en az bir kere,gündüz tütsü yakarım,gece yakmam!pc den kuran açarım bazen ses veririm...wc kapılarını kapalı tutarım,şifonu çekerken klozeti kaparım(şans gitmesin die)
şimdilik aklıma gelen bunlar,sizlerde ne cevherler var sökülün bakalım

• Konu Sahibi EU2
ooo,senin yazdıklarına baktımda,sanırım ben de bunlar yok. yada bunun gibi şeyler.
ama evimde güzel bir enerji olduğuna eminim.
onuda ben yayıyorum sanırımzemuszemus.

• Konu Sahibi EU2
herşey tamam katılıyorum ama klozetten şans kaçmıyo dışkı falan gidiyo ...:dilcikar:

• Konu Sahibi EU2
arkadaşım kırk dükkan süprüntüsü ne demek i nasıl yani onlarla tütsü mü yapıyorsun kusura bakma ama anlamadım nedir bu olay?

evi stelirize etmesi için mi sirke katıyosun temizlik suyuna ?

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi EU2
Bende bu kırk dükkan süprüntüsünü anlamadım.
Nasıl oluyor bu açıklayabilirmisiniz?

• Konu Sahibi EU2

bende merak ettim bunu..dua huzur getirir ben buna katiliyorum..temizlikte imandan gelirropuyorumnanaktan ben kaktus bulunduruyorumm rasyasyon icin..gamyoncuiremsu enerji icinde evde sebeklik yapiyorummm esimeeee:roflol:

• Konu Sahibi EU2
herşey tamam katılıyorum ama klozetten şans kaçmıyo dışkı falan gidiyo ...:dilcikar:
dışkının haricinde,şansın gittiğine inanılıyo cinli arkadaşım:dilcikar:öğrendiğimden beri bende böle yapıyorum
açıkılıyım şöyleki;baharatçıya gidiyorsun 7 dükkan süprüntüsü diyorsun oda sana veriyor...küçük bir poşetin içinde günlük,göz taşı vs..var.bunları kullanılmayan bir tasta ocağa koyuyorsun ve dua okuyup tütsü yapıyorsun,nazara karşı çok iyi

• Konu Sahibi EU2

tütsü hiç yapmadım nazar için :)
yada klozet kapağı olayı .biraz batıl geliyo bana böyle şeyler. kim demiş araştırmak gerek :)
nazar boncuğuna da inamam buda batıl.

namaz kılınan ve Kur-an okunan evlerde maneviyat vardır. bende buna inanırım
nazar için nazar ayetlerinin yazılı olduğu bi kağıt vardır o durur evimde.
birde nazarı çeken taşlar varır bunları bulundurmak gerek evlerde, misal ay taşı...almayı düşünüyorum.
bulunduğu ortama pozitif enerji yayan ve uykusuluğa birebir amesist taşı vardır.şahsen ben aldım çünki uyku problemim vardı ve hakkaten işe yaradı :)
camları açmak evi havalandırmak gerek eve taze hava girsin diye buda insanı rahatlatır doğru
evim temiz mis olduğunda da içim cok rahat oluyo daha bi neşeli oluyorum :)

Son düzenleme:
kuran okunan ev ayrıca her gün havalandırmak temiz olmak

evin enerjisini artırır renklerin göz yormaması da ekstra olumluluk katıyo bence..

içinde birbirini seven mutlu insanlarda oldumu pozitif olumlu ev:):)

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar,ben işi sadece namaza kuran okumaya bağlamıyorum,belki başka dine mensup arkadaşlarımız kırılabilir biz namaz kılmıyoruz evimizde bereket neşe pozitiflik yomu yani dieyerimseniben
bunlar aynı zamanda hayatın küçük sevimlilikleri,küçük yaşama sevinçlerimiz..bunu feng shu,dier inanışlara bağlamıyorum,dinede bağlamıyorum,sadece herkezin yaptığı küçük ayrıntıları paylaşmak istiyorum hep beraber

evim hep temizdır, hep guzel kokar, hergun havalanır, içeri guneş girer, çiçeklerım sulanır, evımde hep evyemegım hazırdır,kurabiye kutum hep doludur, dolaplarımda kıyafetlerımız utulu ve temızdır bunlar bana ve eşime huzur verır. ve yuksek sesle konuşmayız, hergun işten gelıp koltukta yarım saat muhabbet ederız. bunlar kuçuk ama içi ısıtan detaylar.

ve işte ben buna bayıldımsüprizzzzz
allah yuvandan huzuru eksik etmesin gülkurusu

Özellikle akşam yemeklerinde ailece birlikte olmaya çalışırız. Yine koridordaki aynanın daire kapısını tam karşısında olmaması gerektiğini, enerjinin dışarı akacağını duymuştum...Aynam kapının karşısındaydı kaldırdım, yanına astım...Klozet kapağını açık bırakmam.WC kapısını kapalı tutarım. Yine canlı çiçekler bulunur oturma odamda. Yatak odasında su, canlı çiçek bulundurmam, kapıdan girerken ve çıkarken besmele ile girer çıkarım...Oturma odasında bir nazar boncuğu asılı durur.Yine giriş kapısının üstünde besmele yazısını içeren bir tablo asılıdır. Benim yaptıklarım bunlar...

harikasın canım,dediklerinin hepsini biliyorum..ayna girişta oluncaikapı açıldığı an gelen enerji dışarı çıkarmış,bunları biliyor olman ne güzel,ek bilgi olarak bende bildiğim bir kaç şey paylaşıyım,yatak odanızda yattığınız zaman yatağınız ayna görmemeliymiş,özellikle yapmadım ama odamdaki aynaların hiç biri yatağımı görmez,ayrıca çiftler sevişirlerken aynada kendilerini görmemeliymişler.birde yatak, oda kapısının karşısında olmamalı..
dijitürkte bu konulara göre evi dizayn eden bir program var,öle değişik bilgiler varki inanamassınız!bazıları dalga geçebilir büyük ihtimalle,ama ilgilenen arkadaşların çoğunluğuna inanıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

Yaaaa niye ayna yatağı görmemeli? Niye çiftler sevüşürkene birbirini görmemeli???
Benim ayna fantezim vardı yaaaaa tavanı bile ayna istiordum benneyaptımki

Yaaaa niye ayna yatağı görmemeli? Niye çiftler sevüşürkene birbirini görmemeli???

evet yaa bizim yatak da tam gardrobun aynasının karşısında
başka yere koyma şansımız da yok malesefff :1no2:

çoğu kişi bu fantazisinden vazgeçti emin ol:roflol:
evet yaa bizim yatak da tam gardrobun aynasının karşısında
başka yere koyma şansımız da yok malesefff :1no2:
canım anlıyorum ama ben bilineni paylaştım sadece...boşver sen inanma o zaman böle şeylere:içelim:
bu hem doğu felsefesinde,hemde bizim harafe dediğimiz inanışlarda var...araştırırsanız anlarsınız daha iyi:CüvCüv:

Şimdi baktım da böyle birşey yazıyor.:1shok:

Aynaların kullanılması uygun olmayan alanlardan biri de yatak odaları. Feng Shui tutkunları, yatağın karşısındaki aynanın uykuyu kalitesizleştireceğinden, karı-koca ilişkisine üçüncü kişilerin dahil olmasına kadar uzanan teori ve iddialarla çıkıyor karşımıza. Yatak odanızda ayna varsa, yatağı görmeyecek bir konumda olmalı ya da uyurken üzerini örtmelisiniz.

Neyse malesef yapabileceğim birşey yok
inanmıyorum deyip geçeyim bari a.s.

bizim kapımızın tam karşısında tavana kadar bi ayna var
enerjimiz dışarı mı akıyo şimdi CADIARZU
zaten bu eve taşındığımızdan beri daha bi huzursuz hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…