belki bir dahaki ay olur yerimseniben civanpercemini de mutlaka kullan kadinsal bircok seye birebir canimmyerimseniben bende aldigim taslari taktim takici tukkani gibi oldum yatarkeneee:roflol:
aslindaa bir tane yastik alti yapalimmm,bir tanesinide eve negatifi cekmesi icin koyalim,bi tanede kendimize takalimmmm oldu bittiiiiiizemuszemus
doğurganlığı arttırdığını ve cinsel organları koruduğunu bilmiyordumCADIARZUsimdi okudum aytasini..
'Ruhsal denge sağlar ve sebepsiz korkuları yok eder.Yıldızı düşük olanların,özellikle nazara çabuk gelenlerin bu taşı kullanması gerekir.Özellikle kadın cinsel organlarını korur.Hipofizi etkileyerek,hormon dengesini sağlar.Doğurganlığı arttırır,regl dönemlerini hafifletir'
tam biz bayanlara gore..ben ozellikle nazar icin istiyorumm..
:1shok::1shok:allah rast getirsin,kedi al şansını dene demiler,belki olucak hemen pes etme:gitme:allah nasip eder işallah tatlımben varya doğurganlığı arttırcak diye taktım bu taşı tam tersi yumurtlamadım bile ben bu ay.. :uhm:
bende ters tepkimi yaptı acaba bu taş kaydirigubbakcemile3
bu çok iyiydi ya:))hatta eve girmeden tütsüleyelim sirkeli su falan serpelim üstüne hehehekaydirigubbakcemile3hehehe... :) e bu da güzel ..
oldu olcak bide kapının girişine koyalım,,, gelen misfirin kötü enerjisini daha eve girmeden alsın..
canım ne kadar güzel bilgiler paylaşıyosun..çok teşekkürler..hihoyyytŞeniztaşlar hakkındada hem bizler,hemde ilgilenen arkadaşlar bilgileniyor sayende..kızlar paylaşımda bulunan herkeze çok teşekkür ediyorumalkisalkisalkisametist:
Ametist taşı birçok farklı kültür ve bölgede kraliyet aileleri tarfından sevilmiştir. Mısır kraliyet hanedanları tarafından sevilen ametist, Mısır'da genel olarak oymalarda kullanılırdı.
Leonardo Da Vinci ametistin şeytani, günahkar düşünceleri dağıttığı ve zekayı canlandırdığını yazmıştır. Bu büyük ihtimalle o zamanlarda var olan yaygın bir kanıydı.
Ametist Şubat ayının doğum taşıdır. Ayrıca Balık, Koç, Kova ve Yay takımyıldızlarıyla bağdaştırılmıştır.
Ayrıca, Tibette ametist taşı kutsal sayılır.
http://www.kadinlarkulubu.com/7363434-mesaj50.htmlBu topikte bir daha nahoş durumlar yaşanması durumunda haklı haksız gözetmeksizin müdahil olan herkes uyarı alacaktır....
[...wc kapılarını kapalı tutarım,şifonu çekerken klozeti kaparım(şans gitmesin dieCOLOR]
Alaturka tuvaleti olanlar yandıkaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana kuran ,dua ,namazın eve maneviyat kattığına temizliğe de inanırım da diğerleri batıl inanç bence.
Umarım evin huzurlu ve pozitif enerji dolu olur hep.
:1shok:sırnaşık şeysırnaşık şeyhiç bu açıdan bakmadım vallakaydirigubbakcemile3pamuk şekeri şansı götürdüne inanılıyo şifon çekinceyerimsenibenbende duyduğumdan beri kapağı kapar öle çekerim:kedi:
mors şaşırdım doğrusu,çünkü benimde farklı olayları sınamışlığım vardır...
kızlar şap nazara iyi geliyo bu arada bilginiz olsun...
birde üzerlik tohumu ile tütsü yapmak iyiymiş nazara..bunuda türkçe kuranlar olur ya,orda okumuştum:1closedeyes: