evimizde gzel enerji olmas iin yaptklarmz

bende tam tersi sokak kapısının hemen önünde ayna olmalıdır diye biliyorum..
eve misafir gelen birisinin kötü enerjiyisini aynanın aldığını duymuştum.. ayna nazarı alıyormuş..
sokak kapımın dışında kapı süsümün içinde gizli bir yerinde nazar boncuğum vardır mesela..
ayrıca bu aralar şifalı taşlara çok taktım..
ay taşı, amelist ve akik taşıyorum..
peygamber efendimizde hep akik taşırmış.
mesela akik taşı; nazara, kötü enerjiye çok iyi geliyor.. pozitif enerji yüklüyor ve toplum içinde rahat konuşmanızı sağlıyor..
her odamda mutlaka mor bir obje vardır, mor ve lila bereket ve huzur rengi olduğunu duymuştum..
ayrıca yatak başlığının pencere önünde ve wc duvarında olmaması lazımmış, ordanda bereket gidermiş..
özellikle arada bir evi sirkeyle temizlemek gerekiyormuş, büyü, sihir, nazar ne varsa yok edermiş..
evet benim duyduklarım ve uyguladıklarımda bunlar arkadaşlar..
ama Allah'a her daim duamızı yaptıktan sonra hiç korkmayın derim ben.
ve ayrıca..
kesinlikle kıbleye karşı ayağımı uzatıp da yatmam..

Son düzenleme:
Asabi gördüm sizi.
Oysa ben sifonla alakalı birşey söylemiş değilim. Sizin yaptıklarınızla ilgili bir eleştiri yapmamış olmama rağmen kalkıp bana neden konuya giriyorsun şeklinde kendinizde ne tür bir hak gördünüz acaba , ilginç doğrusu..
Feng shui de enerjiyle alakalı bir konudur , konuyu açarken yapmayanlar yazmasın deseydiniz..
Konuya lak diye girmeyin gibi basit laflar edip , kimse kendine pay çıkarmasın demeniz de abes..

dediklerin çok güzel canım,mor mum bulundurmanda güzel,berekettir ve parayı simgelermiş,ayrıca dekorda moru çok severim benkaydirigubbakcemile2..en büyük enerji duadır zaten,allahla kul arasında manevi bir yolculuk..peygamberimiz(s.a.v)akik taşı takarmış bu doğru..nazara iyi gelirmiş,uğuruna inanırmış..birde pemgamberimiz(s.a.v)gül kokusunu ve gülleri çok severmiş..

evet canım Allah hiçbirşeyi sebebsiz yaratmamış, o yüzden şifalı taşları takmayı çok seviyorum..
ve inanırmısın normalde sabahları zor kalkardım, üstümde hep bir bitkinlik ve yorgunluk olurdu, bazen 12 ye kadar ayılamazdım yatakta. sonra bu taşları kullanmaya başladığım günden itibaren sabah 9 a kadar bile artık zor uyuyuyorum :) ve inanılmaz enerjik oluyorum.. çok ciddiyim.. :) hep erken uyanmak isterdim, erken uyandığım halde bile çok dinç kalkıyorum artık sabahları..

oooooo ben yaşadım o zaman bütün çeyizim mor zemuszemus

biz bayanlar nedense kendi aramizda bile zor anlasiliyor en kucuk lafa takiliyoruz yada hemen cevap verme geregi duyuyoruz..
hicbirseyi burada tartisamiyoruz konusamiyoruzz ne zaman sevdigim bir konu olsa hep kapatiliyor yada konu amacindan cikiyorr laf yetistirme yarisina giriyor...
lutfen herkesin ayri dunyasi ayri karakteri ayri inanisi vardir kimse biizim gibi dusunmek yada bizim gibi yasamak zorunda degil bayanlar..

cok sasirtici seyler duyuyorum hic duymadigimm ve hosuma gidiyor..mesela antakyada yapilanlari bilmiyordum ilginc geldi..neyse o zaman bende kucuk seyler ekleyeyim aklima geldikce..
evin kapi girisinin ustune at nali asarlaar ugur bereket icin..

[peygamberimiz(s.a.v)akik taşı takarmış bu doğru..nazara iyi gelirmiş,uğuruna inanırmış..

akikin gercek yada sahtesi var mi bende cok nazara geldigim icin pazarda denk gelmisti almistim ama icimde biraz suphe kaldii bu konudaa

canım pazarda satılsa bile az çok sergideki taşların kaliteli olup olmadığı anlaşılıyordur.
elinle bile hissedebilirsin gerçek olduğunu..
bu arada taşı akan suda yada toprağa gömerek temizliyorsun dimi?

aynen harfi harfinee vereliniortak

tütsü niye akşamları yapılmıyo peki CADIARZU
gerçi tütsü alışkanlığım yoktur ama iyi geliyosa yapim onu da :))))
:1rolleyes:

sevindim doremihihoyyytbizde annemle ametist aldık küçük bir parça,10 tl verdik,annemin yatak odasına koyduk,(annem biraz nagatiftir)birde ametist bileklik aldık,o bile taktığından bu yana,odasına koyduğundan bu yana daha bi pozitif oldukaydirigubbakcemile3hatta şakalaşıyoruz taşlarla ilgili valla aldı negatifliğimi dio:teytey:
oooooo ben yaşadım o zaman bütün çeyizim mor zemuszemus
kaydirigubbakcemile5:lepi:
öncelikle güzel yorumun ve beni anladığın için çok teşekkür ederim canım:1hug:neyi paylaşamıyoruz bende anlamıyorum,artık ilgilenmiyorum hiç bir yorumla,çünkü geçen günkü saldırıdan sonra topiği kapamayı bile düşündüm,resmen küfür etti bize bir üye!o yüzden tıp oynıycam..sizin gibi dostları kaybetmek istememŞenizantakyada pohur ve şahmeran tablosu benimde çok ilgimi çekti..ayrıca at nalını bende duydum..şans getirdiğine inanılır hem bizim inanışımızda,hemde dier inanışlarda..at zaten kısmetli bi hayvan olarak görülür..at murattır derler ya

ya bende temizlemedim valla ne yalan söyliyim..ama en azından 3 kere su tutulması gerekirmiş..bak hatırlattın iyi oldu..ben bi su tutuyım ametistlere..bu arada ben akik taşını eyüp sultandan almıştım..türbe gibi yerlerin alış veriş merkezlerinde çok satılıyor kızlar

tütsü niye akşamları yapılmıyo peki CADIARZU
gerçi tütsü alışkanlığım yoktur ama iyi geliyosa yapim onu da :))))
:1rolleyes:

tatlım gece yapmak iyi değilmiş..petek dinçözün programındaki hoca varya hem o,hemde esin uzel söyledi..ondan öncede biliyordum ben,gece yakmıyorum:))gündüzleri bi tane sandal ağacı,yada sedir ağacı ve amber yakıyorum:kedi:

tsk.ler kizlarra.s.
bana ilk aldiginda ilik suyla yika dedi satici yikadim(aldigim siyah renk akik)...ametiside topraga gom dedi haftada bir..pahalisida var ucuzuda taslardan da anlamiyorum o gun ilgimi cekmistii aldimm..
akik yuzuk aldim ilk bakista nazara iyi gelir dedii ametis icinde kotu enerjiyi ceker demisti..

Son düzenleme:

evet tatlım,ucuzuda var,pahalısıda,maranki mutlaka burcunuzun taşını takın dio..ben inşallah taşımın yüzüğünü almak istiyorum ama fiyatlar baya uçuktu:)maranki altın takmayı önermiyo mesela..gümüş takın daha iyi enerjisi dior..renklerin enerjisinide vurguluyor mesela...aslında bi ara taşlarla ilgili bilgiler ekliyim ben..
bu arada yılan bizde düşman,uğursuzluk falandır ya hani,aslında yılan şansmış başka inanışlarda buda ilgimi çektifisfisfis

ewet gece tutsu yapmak kotuu seyleri davet etmek diye duymustum bendee...

geçenlerde ay taşını yeni almıştım..
alır almaz taktım boynuma (ay taşı boyunda taşınırmış)
15-20 dk sonra bir baş ağrısı oldu bende.. resmen boynum da bi sıkıntı hissettim, hiç abarmıyorum.. eve geldim taşı hemen çıkarıp saksının dibine batırdım.. 1-2 saat sonra taşı oradan aldığımda taşın rengi şeffaflaşmıştı, hatta hafif mavilikler oldu taşta.. rengi açıldı yani... okadar şaşırdım ki :) toprak negatif enerjisini alırmış taşların, o yüzden ilk takmadan önce ve bir kaç günde bir toprağa gömmek gerekiyor yada akan suyun altına tutmak.. ve taşlarınızı kimsenin dokunmasına izin vermeyin..
ay ne konuştum bu akşam ben yaww kaydirigubbakcemile3

ewet gece tutsu yapmak kotuu seyleri davet etmek diye duymustum bendee...
aynen öyle canımbuyrunnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5

konuşalım die açtım burayı doremicim ellerine sağlık yaz sen bol bolalkisalkisalkisdediğin doğru,taşınıza dokundurmayın diyorlar..inanırım ağrın olduğuna:ecrin_bebek:uğur getirsin taşın işallah:CüvCüv:

bunun :CüvCüv: için almıştım zaten ay taşınıda kaydirigubbakcemile3
çok iyi geliyormuş laf aramızda :)

simdi okudum aytasini..
'Ruhsal denge sağlar ve sebepsiz korkuları yok eder.Yıldızı düşük olanların,özellikle nazara çabuk gelenlerin bu taşı kullanması gerekir.Özellikle kadın cinsel organlarını korur.Hipofizi etkileyerek,hormon dengesini sağlar.Doğurganlığı arttırır,regl dönemlerini hafifletir'

tam biz bayanlara gore..ben ozellikle nazar icin istiyorumm..

ben varya doğurganlığı arttırcak diye taktım bu taşı tam tersi yumurtlamadım bile ben bu ay.. :uhm:
bende ters tepkimi yaptı acaba bu taş kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…