- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
-
- Konu Sahibi EU2
Şimdi baktım da böyle birşey yazıyor.:1shok:
Aynaların kullanılması uygun olmayan alanlardan biri de yatak odaları. Feng Shui tutkunları, yatağın karşısındaki aynanın uykuyu kalitesizleştireceğinden, karı-koca ilişkisine üçüncü kişilerin dahil olmasına kadar uzanan teori ve iddialarla çıkıyor karşımıza. Yatak odanızda ayna varsa, yatağı görmeyecek bir konumda olmalı ya da uyurken üzerini örtmelisiniz.
Neyse malesef yapabileceğim birşey yok
inanmıyorum deyip geçeyim bari a.s.
aynen katrem,inanmıycaksın kafayı takar huzursuz olursun yoksa,evinde mutluluklar dilerim canıma.s.Neyse malesef yapabileceğim birşey yok
inanmıyorum deyip geçeyim bari a.s.
inanç meselesi canım ama,ben doğruluk payına inanıyorum:tomato:bizim kapımızın tam karşısında tavana kadar bi ayna var
enerjimiz dışarı mı akıyo şimdi CADIARZU
zaten bu eve taşındığımızdan beri daha bi huzursuz hissediyorum kendimi
benim gibi bu tarz olaylarla ilgilenen arkadaşlar varsa buraya bekliyorum
herkezin kendine ait bir inanışı vardır..kendi yaptıklarımı sizlerle paylaşmak,sizin yaptıklarınızı benimle paylaşmanızı istiyorumvereliniortak
en önemli inancım namaz kılınan ve kuran okunan bir evin enerjisinin çok büyük olduğuna inanırım,bunun haricinde:
a.s
hergün mutlaka temizlik yaparım,camları açarım,kışın bile açar kaparım..sabah ilk iş mutfak camını açarım..yerleri sildiğim suya bir parça elma sirkesi koyarım,kırk dükkan süprüntüsü ile evi tütsülerim haftada en az bir kere,gündüz tütsü yakarım,gece yakmam!pc den kuran açarım bazen ses veririm...wc kapılarını kapalı tutarım,şifonu çekerken klozeti kaparım(şans gitmesin die)
şimdilik aklıma gelen bunlar,sizlerde ne cevherler var sökülün bakalım
benim gibi bu tarz olaylarla ilgilenen arkadaşlar varsa buraya bekliyorum
herkezin kendine ait bir inanışı vardır..kendi yaptıklarımı sizlerle paylaşmak,sizin yaptıklarınızı benimle paylaşmanızı istiyorumvereliniortak
en önemli inancım namaz kılınan ve kuran okunan bir evin enerjisinin çok büyük olduğuna inanırım,bunun haricinde:
a.s
hergün mutlaka temizlik yaparım,camları açarım,kışın bile açar kaparım..sabah ilk iş mutfak camını açarım..yerleri sildiğim suya bir parça elma sirkesi koyarım,kırk dükkan süprüntüsü ile evi tütsülerim haftada en az bir kere,gündüz tütsü yakarım,gece yakmam!pc den kuran açarım bazen ses veririm...wc kapılarını kapalı tutarım,şifonu çekerken klozeti kaparım(şans gitmesin die)
şakamı yapıyorum sence?listede abartı birşey olduğunu düşünmüyorum,size ne enteresan geldi?etkilerini ben anlatamam canım denersen belki anlarsınyerimsenibenciddi misiniz bu listedekileri yaptığınız konusunda...yapıyosanız ne gibi etkilerini gördünüz....CADIARZU
tatlım maranki daha bu gün trt de metin şentürkün programındaydı ve birsürü şeyler anlattı yine taşlar,renkler,kokular,ve bizim burda anlatmaya çalıştığımız ayrıntılarkesinlikle doğru yapıyorsun canım bende banyo tuvalet kapısını mutlaka kapalı tutarım temizliğini yaparkende kapıları kapatırım ve en önemlisi bunlarınn bilimsel açıklamamaları var marankinin kitaplarından öğrendim.
enerji için bunlara gerek yok canısıbenim gibi bu tarz olaylarla ilgilenen arkadaşlar varsa buraya bekliyorum
a.s
enerji için bunlara gerek yok canısı
benim evde hihoyyyt oynamam ve gülmem enerji yansıtır zaten
ölüyü bilem güldürürüm enerjimle:roflol:
paylaşımın için sağol
aaaaaaa süpermiş:1shok:işte bu benim çok ilgimi çektiGüzel enerji niyetiyle değil ama evimde şahmeran tableti aldım bir tane,bana güzel enerji veriyor,efsanesini çok sevdiğim için almıştım. Adana ve Tarsus bölgesinde ,evlerde çok varmış Şahmeran tabloları,evi koruduğuna,nazardan v.s inanıyorlarmış.
pasaklı minik,benimde odamda tuvalet aynam ve gardalobumda var,ama yatağımı görmüyor.yani senin gibi..görmüyorsa direk,sorun yok canım.fil heykelciklerinden bende istiyorum şans derler
nazar boncuğuna inanırım
hatta nikah şekerimiz nazar bocuğuydu salonumuzda bi tabak dolusu nikah şekerimiz var
görüntüsü bile beni rahatlatıyor
tuvalet ve banyo kapısını bende açık bırakmam hiç bir zaman
ama ayna konusunda maalesef yatak odamda gardolabım ve tuvalet masamda da ayna var
neyseki direk yatağa bakmıyor
yorumlarınla renk kattığın için ben teşekkür ederim desibelcim:1hug:evet dediklerinin hepsi doğru..mesela leopar ve zebra deseni gibi desenler evli çiftlerin yatak odasında bulunmamalıymış.anlattıklarının hepsi doğrua.sBir dergide okumuştum,yatak odalarına yırtıcı hayvan resmi bulunduran tablolar asılmamalı, yırtıcı hayvan resimli battaniye, elektrikli battaniye kullanılmamalıymış...ayrıca süzülen ışık altında uyumak çiftlerin aralarının açılmasına sebebiyet veriyormuş...yırtıcı hayvan resimli tablom ve battaniyem yok ama elektrikli battaniye kullanmışlığım olmuştu...Zaten ışıkla uyuyamadığım için gece lambası yakma adetimiz yoktur...Ayrıca gece lambaları duvara monte edilmemeliymiş...varsa komedin üzerine yerleştirilmeliymiş...bunlar uygulanması zor şeyler değil kanımca...:)))
ASO çok güzel bir başlık açmışsın teşekkürler...
arzuco ben bi ara resmini çekicem 7 dükkan süprüntüsünün:)tütsüyü sabahları yakarım,akşam yakmayın diyorlar.akşam yakmam..günde 2 tane falan yakarımklozet kapağının kapalı tutulması gerektiğini biliyordum ama bişey süprüntüsü falan onları bilmiyordum. tütsü bende ağırlık yapıyor sevmem...
topiclerimin gülü,sen başlı başına bi enerjisin zaten hayatım:roflol::roflol:enerji için bunlara gerek yok canısı
benim evde hihoyyyt oynamam ve gülmem enerji yansıtır zaten
ölüyü bilem güldürürüm enerjimle:roflol:
paylaşımın için sağol
Ayy çok güldürdün beni gündüzüm...sen çok yaşa e mi...kaydirigubbakcemile5
arzuco ben bi ara resmini çekicem 7 dükkan süprüntüsünün:)tütsüyü sabahları yakarım,akşam yakmayın diyorlar.akşam yakmam..günde 2 tane falan yakarım
desibel ve narcoleptic çok güzel bilgiler vermiş oldunuz saolun canlarımŞeniz