- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
- Konu Sahibi EU2
bende tam tersi sokak kapısının hemen önünde ayna olmalıdır diye biliyorum..
eve misafir gelen birisinin kötü enerjiyisini aynanın aldığını duymuştum.. ayna nazarı alıyormuş..
sokak kapımın dışında kapı süsümün içinde gizli bir yerinde nazar boncuğum vardır mesela..
ayrıca bu aralar şifalı taşlara çok taktım..
ay taşı, amelist ve akik taşıyorum..
peygamber efendimizde hep akik taşırmış.
mesela akik taşı; nazara, kötü enerjiye çok iyi geliyor.. pozitif enerji yüklüyor ve toplum içinde rahat konuşmanızı sağlıyor..
her odamda mutlaka mor bir obje vardır, mor ve lila bereket ve huzur rengi olduğunu duymuştum..
ayrıca yatak başlığının pencere önünde ve wc duvarında olmaması lazımmış, ordanda bereket gidermiş..
özellikle arada bir evi sirkeyle temizlemek gerekiyormuş, büyü, sihir, nazar ne varsa yok edermiş..
evet benim duyduklarım ve uyguladıklarımda bunlar arkadaşlar..
ama Allah'a her daim duamızı yaptıktan sonra hiç korkmayın derim ben.
ve ayrıca..
kesinlikle kıbleye karşı ayağımı uzatıp da yatmam..
eve misafir gelen birisinin kötü enerjiyisini aynanın aldığını duymuştum.. ayna nazarı alıyormuş..
sokak kapımın dışında kapı süsümün içinde gizli bir yerinde nazar boncuğum vardır mesela..
ayrıca bu aralar şifalı taşlara çok taktım..
ay taşı, amelist ve akik taşıyorum..
peygamber efendimizde hep akik taşırmış.
mesela akik taşı; nazara, kötü enerjiye çok iyi geliyor.. pozitif enerji yüklüyor ve toplum içinde rahat konuşmanızı sağlıyor..
her odamda mutlaka mor bir obje vardır, mor ve lila bereket ve huzur rengi olduğunu duymuştum..
ayrıca yatak başlığının pencere önünde ve wc duvarında olmaması lazımmış, ordanda bereket gidermiş..
özellikle arada bir evi sirkeyle temizlemek gerekiyormuş, büyü, sihir, nazar ne varsa yok edermiş..
evet benim duyduklarım ve uyguladıklarımda bunlar arkadaşlar..
ama Allah'a her daim duamızı yaptıktan sonra hiç korkmayın derim ben.
ve ayrıca..
kesinlikle kıbleye karşı ayağımı uzatıp da yatmam..
Son düzenleme: