evimizde gzel enerji olmas iin yaptklarmz

Şap derkeeeeen:1shok:sırnaşık şey
evet bildiğimiz şap fesatlık yapma kız:roflol::jeyyar:

arkadaşım güzel yorumun için ben teşekkür ediyorum sanaŞeniz
öyle güzel anlatmışsınki..mesela pembe renk beni mutlu ediyor,pembeyi çok seviyorum,odamda pembe objeler olunca neşe doluyorum,odam güzel kokunca mutlu oluyorum,temizlik beni hafif hissettiriyo,nazar boncuğu kolyelerim var ama hoşuma gittiği için takıyorum,odan medet ummuyorum,nazarı zaten dualar önler,ben dualarımıda okuyorum allahla benim aramda o,ama bu tarz şeyleri konuşmaktan hoşlanıyorumzemuszemus
örneğin çiçeklere bakınca mutlu oluyorum..kim olmazki çiçek dolu rengarenk bir bahçe görse..birde ölü otlar dolmuş,çöplük içinde pis bir bahçe kimin hoşuna gider?
hayatın renkleridir küçük ayrıntılar bence...mesela su benim en büyük enerjim..denize girince yada duş alınca kendimi yenilenmiş hissediyorum.suyu çok seviyorum..bu tip şeyleri paylaşalım istiyorum:CüvCüv:

günde 5 vakit abdest alıp namaz kılmak,dua etmek ve sesli kuran okumak bunlar daha büyük enerji yayıyor eve ve kendimize...

kucuklugumde hatirlarimda koyde herkesin evinde uzerlik otu asilirdi nazara karsi.konu cok guzel arkadasim hergun takip ediyorum bide tas kullanan arkadaslar biraz daha yazsalar cok sevinirim

corek otuda serpenler var neden yaptiklarini bilmiyorum ama gormustum..:ecrin_bebek:

hayalimsin,umarım yardımcı olurumopuyorumnanaktan..ayrıca ben teşekkür ederim

TURKUAZTURQUOİSE)

Firuze de denilen bu taş bir tür barış ve uyum taşıdır.Bağışıklık sistemini geliştirir.Sindirim sorunları,tansiyon ve kalp rahatsızlıklarında etkilidir.Kaygı ve endişeyi engeller.Kederi azaltır.Nazara karşı çok etkilidir.

Burçlara Etkileri:Boğa ve Yay burcunun taşıdır.

SİTRİNCİTRİNE)

Ametist gibi istenmeyen enerjiyi engeller.Başarı getirici bir taştır.Neşe ve mutluluk sağlar.Güvensizlik,şüphecilik,sinirlilik halini yok ederek depresyonu önler.Kişinin tam güvenini sağlar.Zihinsel berraklığı arttırır.Böbrek,ciğerler,sindirim organları ve kalp sağlığı için idealdir.

Burçlara Etkileri:İkizler ve Akrep burcunun taşıdır.

OPAL:

Özgürlük ve bağımsızlık taşıdır.Halk arasında Gökkuşağı Taşı olarak da bilinmektedir.Kızgınlığı yok eder.Kişisel bağımsızlık ve özgürlüğü bulma konusunda yön vericidir.Kişinin kendini ifade edebilmesi için ihtiyacı olduğu ruhsal gücü temin eder.Kişiyi özgürlüğünü kısıtlayan hatalı inançlardan uzaklaştırır.

Burçlara Etkileri:Koç burcu için idealdir.

Vücudun ağrıyan bölgelerine konulduğunda ağrıyı hafifletir.Soğuk algınlığı,astım,guatr,bronşit ve alerji tedavilerinde boyun bölgesinde kullanılmalıdır.Sol elde tutulduğu takdirde vücudun elektriğini toplar ve depresyona iyi gelir.

Burçlara Etkileri:Aslan ve başak burçlarının taşıdır.

corek otuda serpenler var neden yaptiklarini bilmiyorum ama gormustum..:ecrin_bebek:
canikom çörekotuna elham ve ihlas okuyup üstte taşırlar evet nazara iyi gelir..peygamberimiz(s.a.v)çok uygularmış..ayrıca tuzda ocakta tütsüleniyor..başımızdan çevirip,dua okuyup ocağa atıyoruz..yapmadım ben ama eskiler çok yaparmış..ayrıca çörekotu hakkında peygamberimizin bir sürü hadisleri vardır..herşeye şifa eder.nazarada iyi gelir:CüvCüv:

kızlar benim birde eve sağ ayakla girme takıntım var..
ama yanlışlıkla sol ayağım denk gelmiş olsun o arada sağ ayağımı değiştirmek için ne badireler atlatırım
kaydirigubbakcemile3

saol bitanem emegine saglik

öcelikle çok güzel bi konu olmuş canm arkadaşım opuyorumnanaktan

benm çok özel yaptığım bişe yoktur cnm malesef ama kendime göre evde daha rahat huzurlu bi hava olsun diye belli şeyler yaparım

kalkar kalkmaz odamı havalandırırım,perdeyi camı açarım bi güzel :))
daha yüzümü yıkamadan toplarım odamı.dagınık asla duramıyorum...
tütsüm vardr,yakarım arada.nefes darlığım oldugu için çok uygulamıyorum malesef...
ama en önce eve huzur getiren şeyler duadır.en çok evde asılı olan duaların eve huzur getrdiğine inanrım...
çok takıntılıyımdır kmseye sölemedim şu güne kadar ama gece dua etmeden yatarsam başıma kötü bişe gelcek sanıyorum :kedi: dua kitabndan ayetel kürsi okurum kanka...en azından huzurlu yatıyorum...

taşlara bende inanrm hele annem :))hemen kolyesini fln alır...
o taşın stresten vs uzaklaştırmasınn yanı sıra bu düşünceyi önce kendimz benmsiyoruz içimzde..buna odaklandıgımz içn insan tabi stresten uzak oluyo,olmaya çalşıyo..yani sonuç yine inançta...

namaz kılmak insann ruhunu doyuruyo cidden...nasl insann bedeni acıkır yemek ister,ruhumuzda aynı şekil doymak istiyo dogal olarak..buda namazla olur..insan huzur buluyo...hem ev için hem insann gün içinde huzurlu olası için bunlar önemli...

canmm şimdi aklıma bunlar geldi yerimseniben yine yazarım aklıma geldkçe opuyorumnanaktan

kanka çok güzel özetlemişsin,kısa ve öz..bütün maksadı aslında ortaya dökmüşsün
maksat zaten kendimizi iyi hissetmek..bunun için neler yaparız die sorunun özü aslında..
atıyorum,tatlı yemeyi çok seviyorum,kestane şekeri yersen kendimi iyi hissediyorumcokacimcoookbunlar kıstaslar...
maneviyat duasız bir hiç bence..benimde okuduğum zaman kendimi en iyi hissettiğim dua ayet-el kürsi..daha çocukken annem ezberletti:CüvCüv:
annen tam benim kafa kanka:jeyyar:

Güzel bilgiler için sağolun hanımlar :) Taşlarla ilgili notlar aldım...

evet güzel bilgiler öğrendim bende bu hafta kemeraltına gidip ametis ve akik taşı alıcam ha birde tütsü almayı düşünüyorum hihoyyyt

kızlar okudumda bu taslar baya faydalıymıs allahın bıze lutufları faydalanmak ısterım bende istanbulda nerden alabilirim ve ne kadar kazıklanmıyım

Son düzenleme:
kızlar taşlarla ilgili nette baya bılgı var hatta taşların gizli gücü adlı bi kitap var nilgün sözemiş yazarı bende sımdı baktım bilginiz olsun dedım))

Selamlarrr...a.s.bir süredir bu topiğe girmemiştim...ne güzel bilgiler verilmiş...teşekkürler arkadaşlarr...:1hug:ben de hep sağ ayağımla girer çıkarım...çorabımı mesela önce sağ ayağımdan giyerim...yatarken sağ tarafıma yatarım önce...bunları rahmetli babaannem öğretmişti...alışkanlık oldu tabii...ben de çocuklarıma böyle öğrettim. :teytey:şimdilerde bilim de sağ tarafa yatmanın sağlık açısından en iyisi olduğuna karar verdi.:lepi:Yalnız karınca duasının eve değil de iş yerlerine asıldığını biliyorum bereketli kazanç olsun diye...kafamçokkarıştı

güzel bi konua.s.
bende yatarken yaklasik yarim saat dua ederim ve komik belki ama kocisime kendime evime üflerim(cocukluktan kalma aliskanlik oldu bu)
anahtarligimda ametist ve akik taslari takilidir
salon masamda yaklasik 40 cm uzunlugunda ametist tasi var..
özellikle bu tasin beni rahatlattigina inaniyorum..
birde bi sürü büyüklü kücüklü melek heykellerim ve mumlarim var,aksamlari mum isiginda oturmakta bana göre cok pozitif enerji yayiyor..
aklima gelenler böyle simdilik

hemen hemen böyle biseyy

Son düzenleme:

evet güzel bilgiler öğrendim bende bu hafta kemeraltına gidip ametis ve akik taşı alıcam ha birde tütsü almayı düşünüyorum hihoyyyt

kızlar taşlarla ilgili nette baya bılgı var hatta taşların gizli gücü adlı bi kitap var nilgün sözemiş yazarı bende sımdı baktım bilginiz olsun dedım))

hepinize teşekkür ederimhihoyyytne mutluki böyle sözler duyuyorum sizlerdeŞeniz

hoşgeldin desibel ablacımŞenizözlettin kendini,kıymetli bilgilerinideopuyorumnanaktan...önce şuna cevap veriyim..evet ablacım karınca duası iş yerine asılıyo,hatta 4 ayrı köşeye muşambaya sarılıyo,okunuyo ,ama evde okumakta eve bereket verir die duymuştumfisfisfisbirde sağ takıntım benimde varkaydirigubbakcemile5rahmetli babanen ne kadar güzel bişey öğretmiş aslında...peygamberimiz(s.a.v)de hep sağına yatarmış,ayağını sağ giyermiş vs..ayrıca kalp sol tarafta,üstüne yatınca rahatsız hissederiz,ağarlık verir.o zamanda ağarlık çöktü uyurken dediğimiz olay olur..hem sağ tarafın enerjisini resimledi ahmet maranki ve dier bilim adamlarıa.s

cucu üfleme hastalığ bendede var sus:roflol:espiri konusu oluyorum bu yüzden hep:dilcikar:ama üfleyince daha huzurlu hissediyorum kendimi,,duamı etrafa yaydığımı ve kapladığımı düşünüyorumda:kedi:ayrıca harikasın,taşın ne kadar büyük olursa o kadar iyi enerji açısından
eve her girişinde pozitiflik çağrıyosun o anahtarlıkla açınca kapını zatenyerimseniben allah yuvandan huzur eksik etmesina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…