E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
evet bildiğimiz şap fesatlık yapma kız:roflol::jeyyar:Şap derkeeeeen:1shok:sırnaşık şey
bu gibi şeyler insanı manevi olarak rahatlatır..
tabiki bir taştan, bir objeden medet ummuyoruz.. hepimiz duamızı yapıyoruz o çok ayrı, onu burda konuşmamak bile lazım bence.. herkesin ibadeti Allah ile kendi arasındadır..
ama ben bu tip hayattaki küçük değişikliklerinde insanın kendisini motive ettiğini düşünüyorum..
çünkü herşey bizim elimizde.. mesela akik taşı stresi önlüyor dendiği zaman bile taşı o şekilde taşımak bile insana yetiyor, zaten burda bir motive oluyoruz.. o gözle bakıyoruz herşeye.. bu kişinin kendisini rahatlatmasıyla alakalıdır. bir nazar boncuğu bile insanı rahatlatmak için yeterli olabiliryor.. yoksa o boncuktan medet ummak değil konu.. ama manevi olarak nazar boncuğunu üzerimize taktığımız anda bile sanki güvenimiz gelir kendimize.. halbuki bu bir insanın kendisini aldatmasıdır... ama iyi bir aldatma.. rahatlama.. böyle küçük şeylerin insan hayatında çok olumlu olduğunun düşüncesindeyim eksinlikle..
konu sahibi arkadaşım bu konuyu açtığın için tekrar teşekkür ederim sana.. a.s.
arkadaşım güzel yorumun için ben teşekkür ediyorum sanaŞeniz
öyle güzel anlatmışsınki..mesela pembe renk beni mutlu ediyor,pembeyi çok seviyorum,odamda pembe objeler olunca neşe doluyorum,odam güzel kokunca mutlu oluyorum,temizlik beni hafif hissettiriyo,nazar boncuğu kolyelerim var ama hoşuma gittiği için takıyorum,odan medet ummuyorum,nazarı zaten dualar önler,ben dualarımıda okuyorum allahla benim aramda o,ama bu tarz şeyleri konuşmaktan hoşlanıyorumzemuszemus
örneğin çiçeklere bakınca mutlu oluyorum..kim olmazki çiçek dolu rengarenk bir bahçe görse..birde ölü otlar dolmuş,çöplük içinde pis bir bahçe kimin hoşuna gider?
hayatın renkleridir küçük ayrıntılar bence...mesela su benim en büyük enerjim..denize girince yada duş alınca kendimi yenilenmiş hissediyorum.suyu çok seviyorum..bu tip şeyleri paylaşalım istiyorum:CüvCüv: