-
- Konu Sahibi feruzecerci
Tabi ki evinizin enerjisi ile alakalı olabilir.. Evinizde Kuran okutma şansınız varsa kuran okutabilirsiniz ya da siz biliyorsanız siz okuyun.. Ne bileyim ya tütsü falan bunları da yapan bir insanım ama hoşuma gidiyor hoş kokular alıyorum yakıyorum kendimi daha iyi hissediyorum ama evdeki uğursuzluk huzursuzluğun biraz da maneviyatımızla alakalı olduğunu düşünüyorum.. Benim de cam ocağım birden tuz buz oldu eşimle de aramızda sürekli bir gerginlik çıkıyordu eşim evde durduk yere düştü ayağını incitti saçma sapan minik minik kazalar yaşadık evde böyle.. Sonra düşündüm en son bu evde ne zaman kuran okundu?? Ne zaman namaz kılındı?? Melekler evimize ne zaman geldi en son??? Güzelce abdestimi aldım tozlanmıştı resmen kuran_ı kerim düşünün içim acıdı kendimi çok kötü hissettim aldım onu sildim hemen namaz kıldım biraz okuyabildiğim kadar kuran okudum inanın içim huzur doldu.. Sizde deneyebilirsiniz yapabildiğiniz kadarını.. Ya da telefonunuzdan açabilirsiniz.. Ondan sonra eşimle gerginliğimiz de gitti birden..Evet arkadaşlar, çoğunuza saçma gelebilir bana da anlamsız gelirdi bu tip enerji, çakra işleri.
Ancak evimde her Allahın günü bir şeyler kırılıyor şaka gibi, her gün cam temizliyorum bu evde.
Dün elimden kase düştü makineye yerleştirecekken, nasıl düştü anlayamadım. Bugün eşim sürahiyi düşürdü her yer cam oldu, bunu yazmadan önce düşüncelerim bu yöndeydi, sehpanın üzerinde su bardağım vardı, kedim basbayağı gitti patisiyle ittirdi yere attı, yine cam kırığı oldu her yer onu temizledim.
Bu bir kaç günlük bir şey değil evde sürekli bir şeyler kırılıyor ya da bozuluyor. Dışarıdan eve girince migrenim tutuyor, geçen haftalarda da başka sebepsiz bir hastalığım peydah oldu, mide bulantısı... Hatta öyle ki gittiğimiz hastanede mide bulantısı dışında bir şikayetim olmamasına rağmen Kovid olma durumuma baktılar, kanım ve röntgenim temiz çıktığı için Pcr testine lüzum görmediler. Mide bulantımın sebebi bulunamadı. Evin enerjisi düşük ya da çok negatif enerji var, altı aydır bu evdeyiz altı ayda bir insanın hiç bir takımı denk kalmaz mı, su takımlarım bozuldu, yemek takımlarım bozuldu, kahve takımlarım çay takımlarım hepsinden birer ikişer parça kırıldı.
Durduk yere bozulan eşyalar oldu, bir müddet lavaboyu başedemedik, yaptırıyoruz ertesi gün başka bir sorunu çıkıyor. Ha bir de geçenlerde evimize bir yarasa girdi yaralı bir yarasaydı öldü. Kursağı şişmişti. Korktum bayağı, neyse bunların hepsi bir tesadüf mü yoksa internette okuduğum şekilde evde negatif enerji mi var bunu nasıl anlarız ?
Adaçayı yakmak gibi tütsülü ritüeller mi yapmalıyım ? Yoksa feng suhi tarzı dekorasyon yöntemlerini mi denemeliyim bilmiyorum.
Aktarlar da oluyor. Bende ki dura dura siyahlaştı mesela.
Burda yazılanlardan fazlasını da yaptım diyebilirim :)Burada cok guzel tavsiyeler verilmis uygulayin Allah'in izniyle bir sey kalmaz. Hepimiz yasadik oyle tecrube ettik.
Bende ki tam kaya şeklinde bütün. Aslında parça parça olandan da var onu yapabilirim de bu siyahlaşanı atsam mı ne yapmam gerek bilmiyorumSik sik hasta oluyor musunuz? O tuzu haftada 1 defa degistirin ve sirke de ilave edin tuza.
Burda yazılanlardan fazlasını da yaptım diyebilirim :)
Bende ki tam kaya şeklinde bütün. Aslında parça parça olandan da var onu yapabilirim de bu siyahlaşanı atsam mı ne yapmam gerek bilmiyorum
Deniycem teşekkür ederim, evde varParca parca olanlar var onlardan alin bir bardak suyun icine biraz sirke biraz da kaya tuzu koyun ve bunu haftada 1 degistirin. Banyo suyunuza da sirke ilave edin. Bir sure iyi ya da kotu kimseyle bir sey paylasmayin.
Ek olarak duha suresini niyet edip okuyun sabah aksam.
Gulmeyin ama su tursu kurulan tuzlardan mi bahsediyorsunuzParca parca olanlar var onlardan alin bir bardak suyun icine biraz sirke biraz da kaya tuzu koyun ve bunu haftada 1 degistirin. Banyo suyunuza da sirke ilave edin. Bir sure iyi ya da kotu kimseyle bir sey paylasmayin.
Ek olarak duha suresini niyet edip okuyun sabah aksam.
Yurtdışında yaşıyorsunuz değil mi ? Kayatuzu marketlerde de var aslında. Maldon denilen deniz tuzu da olur sanki yapı itibariyle çok benziyorlar :)Kayatuzunu ben de duydum, nerden aliyorsunuz?
Ben de sirkeli suyla evi silmeye +1 diyorum.
Bir de Felak Nas suresi denmistir eminim ama yine de demek isterim
Gulmeyin ama su tursu kurulan tuzlardan mi bahsediyorsunuz
Tesekkur ederim.Her turlu tuz olur :) yemek tuzu bile olur :)
Yurtdışında yaşıyorsunuz değil mi ? Kayatuzu marketlerde de var aslında. Maldon denilen deniz tuzu da olur sanki yapı itibariyle çok benziyorlar :)
Tesekkur ederim.Ozaman kalin tuz ile deneyecegim
Aynı dertten muzdariptim bende kendi evimde uyuyamıyordum uyanınca sürekli sıçrıyordum, biraz araştırdım ve şöyle yaptım. Bir gece önceden evin her köşesine tuz döktüm (tuzun kötü enerjiyi emme özelliği varmış) sonra ertesi gün önce adaçayı yakıp tüm evi gezdim her köşeyi, bütün evi iyice süpürdüm süpürgeyi dökün yada temizleyin sonra heryeri sirkeli suyla sildim yerlerin suyuna sirke attım toz alma suyuna sirke attım. Temizlik bitince lavanta kaynatıp yine kokusunu tüm eve gezdirdim. Tabi bunları yaparkende nazar varsa diye bir sürü dua okudum nas, felak ayetel kürsi vb ve gerçekten ondan sonra rahatım çok şükür. Dene derimEvet arkadaşlar, çoğunuza saçma gelebilir bana da anlamsız gelirdi bu tip enerji, çakra işleri.
Ancak evimde her Allahın günü bir şeyler kırılıyor şaka gibi, her gün cam temizliyorum bu evde.
Dün elimden kase düştü makineye yerleştirecekken, nasıl düştü anlayamadım. Bugün eşim sürahiyi düşürdü her yer cam oldu, bunu yazmadan önce düşüncelerim bu yöndeydi, sehpanın üzerinde su bardağım vardı, kedim basbayağı gitti patisiyle ittirdi yere attı, yine cam kırığı oldu her yer onu temizledim.
Bu bir kaç günlük bir şey değil evde sürekli bir şeyler kırılıyor ya da bozuluyor. Dışarıdan eve girince migrenim tutuyor, geçen haftalarda da başka sebepsiz bir hastalığım peydah oldu, mide bulantısı... Hatta öyle ki gittiğimiz hastanede mide bulantısı dışında bir şikayetim olmamasına rağmen Kovid olma durumuma baktılar, kanım ve röntgenim temiz çıktığı için Pcr testine lüzum görmediler. Mide bulantımın sebebi bulunamadı. Evin enerjisi düşük ya da çok negatif enerji var, altı aydır bu evdeyiz altı ayda bir insanın hiç bir takımı denk kalmaz mı, su takımlarım bozuldu, yemek takımlarım bozuldu, kahve takımlarım çay takımlarım hepsinden birer ikişer parça kırıldı.
Durduk yere bozulan eşyalar oldu, bir müddet lavaboyu başedemedik, yaptırıyoruz ertesi gün başka bir sorunu çıkıyor. Ha bir de geçenlerde evimize bir yarasa girdi yaralı bir yarasaydı öldü. Kursağı şişmişti. Korktum bayağı, neyse bunların hepsi bir tesadüf mü yoksa internette okuduğum şekilde evde negatif enerji mi var bunu nasıl anlarız ?
Adaçayı yakmak gibi tütsülü ritüeller mi yapmalıyım ? Yoksa feng suhi tarzı dekorasyon yöntemlerini mi denemeliyim bilmiyorum.