Eviminin enerjisinini düşük olduğunu düşünüyorum, ne yapmam lazım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi ki evinizin enerjisi ile alakalı olabilir.. Evinizde Kuran okutma şansınız varsa kuran okutabilirsiniz ya da siz biliyorsanız siz okuyun.. Ne bileyim ya tütsü falan bunları da yapan bir insanım ama hoşuma gidiyor hoş kokular alıyorum yakıyorum kendimi daha iyi hissediyorum ama evdeki uğursuzluk huzursuzluğun biraz da maneviyatımızla alakalı olduğunu düşünüyorum.. Benim de cam ocağım birden tuz buz oldu eşimle de aramızda sürekli bir gerginlik çıkıyordu eşim evde durduk yere düştü ayağını incitti saçma sapan minik minik kazalar yaşadık evde böyle.. Sonra düşündüm en son bu evde ne zaman kuran okundu?? Ne zaman namaz kılındı?? Melekler evimize ne zaman geldi en son??? Güzelce abdestimi aldım tozlanmıştı resmen kuran_ı kerim düşünün içim acıdı kendimi çok kötü hissettim aldım onu sildim hemen namaz kıldım biraz okuyabildiğim kadar kuran okudum inanın içim huzur doldu.. Sizde deneyebilirsiniz yapabildiğiniz kadarını.. Ya da telefonunuzdan açabilirsiniz.. Ondan sonra eşimle gerginliğimiz de gitti birden..

Burada cok guzel tavsiyeler verilmis uygulayin Allah'in izniyle bir sey kalmaz. Hepimiz yasadik oyle tecrube ettik.
Burda yazılanlardan fazlasını da yaptım diyebilirim :)
Sik sik hasta oluyor musunuz? O tuzu haftada 1 defa degistirin ve sirke de ilave edin tuza.
Bende ki tam kaya şeklinde bütün. Aslında parça parça olandan da var onu yapabilirim de bu siyahlaşanı atsam mı ne yapmam gerek bilmiyorum

Burda yazılanlardan fazlasını da yaptım diyebilirim :)

Bende ki tam kaya şeklinde bütün. Aslında parça parça olandan da var onu yapabilirim de bu siyahlaşanı atsam mı ne yapmam gerek bilmiyorum

Parca parca olanlar var onlardan alin bir bardak suyun icine biraz sirke biraz da kaya tuzu koyun ve bunu haftada 1 degistirin. Banyo suyunuza da sirke ilave edin. Bir sure iyi ya da kotu kimseyle bir sey paylasmayin.

Ek olarak duha suresini niyet edip okuyun sabah aksam.

Deniycem teşekkür ederim, evde var

Merhaba,sure olarak Bakara suresi evde açin , evde salonda bir kasede şap bulundurun. Nazar negatif enerji hepsini toplar ustunuzde de tasiyabilirsiniz. CAVİT ÇAĞ youutube kanali mutlaka tavsiye ederim cok faydasini gorecekesiniz.

Gulmeyin ama su tursu kurulan tuzlardan mi bahsediyorsunuz

Tesekkur ederim. Ozaman kalin tuz ile deneyecegim

Ben yemeklerde de kaya tuzu kullandigim icin kaya tuzu kullaniyorum. Aslinda bakarsaniz cok da farki yok. Tursu tuzu da denedim, sofra tuzu diye gecen tuzlardan da denedim. Sirke ile kullanirsaniz sonuc ayni. Yok sadece evimin koselerine tuz koymak istiyorum derseniz tursu tuzuna benzer parcalarda kaya tuzu var onlari kullanabilirsiniz. Marketlerin tuz reyonlarina bakin gorursunuz.

Aynı dertten muzdariptim bende kendi evimde uyuyamıyordum uyanınca sürekli sıçrıyordum, biraz araştırdım ve şöyle yaptım. Bir gece önceden evin her köşesine tuz döktüm (tuzun kötü enerjiyi emme özelliği varmış) sonra ertesi gün önce adaçayı yakıp tüm evi gezdim her köşeyi, bütün evi iyice süpürdüm süpürgeyi dökün yada temizleyin sonra heryeri sirkeli suyla sildim yerlerin suyuna sirke attım toz alma suyuna sirke attım. Temizlik bitince lavanta kaynatıp yine kokusunu tüm eve gezdirdim. Tabi bunları yaparkende nazar varsa diye bir sürü dua okudum nas, felak ayetel kürsi vb ve gerçekten ondan sonra rahatım çok şükür. Dene derim

Enerjisel mekan temizliği yapabilirsiniz evi sirkeyle silebilirsiniz. Lavanta, adaçayı üzerlik tohumu gibi tütsüler yakabilirsiniz. Deniz tuzu ve sirkeyle yapılan, evdeki negatif enerjiyi aldığına inanılan bir uygulama var internetten araştırıp bakabilirsiniz. Dinlemeseniz de nazar ayetleri açıp evinizi rahatlatabilirsiniz gibi gibi.

ya bizim ev de öyle, eve girmek istemiyorum surekli bir icimde agırlık bir baskı bunalma hissi. tasınıcaz artık evde hicbir sey yolunda gitmiyor yani sizinkilerin uc dort katı bir durum var bizde de

Bunu yapabilirsiniz

Eklentiler

• IMG-20200705-WA0005.jpg
    190,9 KB · Görüntüleme: 156
  • IMG-20200705-WA0008.jpg
    185,1 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG-20200705-WA0007.jpg
    113,8 KB · Görüntüleme: 133
  • IMG-20200705-WA0006.jpg
    130,8 KB · Görüntüleme: 133
İnsanları ve mekanları etkileyen enerjilerin olduğuna inanıyorum. Bazı arkadaşlar ibadet edin demişler. Katılmakla beraber bazı durumlarda çözüm olmuyor. Herkes kendince tavsiye vermiş. Benim tavsiyem evi değiştirin. Geçmiş olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…