Eviminin enerjisinini düşük olduğunu düşünüyorum, ne yapmam lazım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buhur nasil kullaniyorsunuz? Ben buhur hic denemedim.
Buhurdanlar var üstü çanak şeklinde altında mum için yer var. Çanağın içine su doldurup doğal esansiyel yağ damlatıyorsunuz. Altına mum yakıyorsunuz su ısınıp buhar çıktıkça eve koku veriyor. Ben kışın kaloriferin üzerine su dolu kase koyup onun içine damlatıyorum. Hem evin havası da nemlenmiş oluyor.

Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin. Buhurdanlar nerede bulunur? Aktarlarda falan var midir?

Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin. Buhurdanlik nerede bulunur? Aktarlarda falan var midir?
Rica ederim. Nerde yaşadığınıza bağlı biraz da ben kendi memleketimde bulamamıştım. Şu an yaşadığım il de her yerde vardı. kolayca buldum. Siz de aktarlara bakabilirsiniz. İnternetten de sipariş verebilirsiniz hatta kendi evinizdeki malzemelerle de yapabilirsiniz. Mesela ben Fener şeklinde şamdanlar var ya onun çatısını kırdım üzerine kase koyup içinde mum yakıyorum. O şekilde buhurdan yapmıştım

Ben inanıyorum bu duruma. Burada ayrıntı vererek yazamam kurallara aykırı ama imkan varsa ev değiştirin derim kesinlikle.
Güzel tavsiyeler de gelmiş bu arada

Supersiniz cok tesekkur ederim. Ne zamandir aklimdaydi sizin postunuzla yeniden aklima dustu :) ❤

Benim evim de de çok zor yaşıyor bitkiler aynı şekil de

Evdeki enerjiden kaynakli o durum. Bir donem ben de yasadim cunku. Eve gelen birinin kotu enerjisi vs.
Benim evin enerjisi başından beri kötü maalesef. İnsan zamanla idrak ediyor. Aa bundanmıs, bu da var evet , bunu da yaşadım diyorum artık.

Benim evin enerjisi başından beri kötü maalesef. İnsan zamanla idrak ediyor. Aa bundanmıs, bu da var evet , bunu da yaşadım diyorum artık.

Burada cok guzel tavsiyeler verilmis uygulayin Allah'in izniyle bir sey kalmaz. Hepimiz yasadik oyle tecrube ettik.

Bakara suresi açın, ve bunu yaparken dolap çekmece ne varsa kapalı kapak açın evde. Wc de klozet kapağını açık bırakmayın.
Ek olarak Rahman suresi, Taha suresi.

Sabah aksam 7 defa duha suresi okuyabilirsiniz.

Aklıma geldikçe yaptıklarımı yazıyorum, bütün odalara bir köşeye kaya tuzu koyun bir kabın içinde olur.

Aklıma skeç programı vardı o geldı simdi. adamda öyle bır enerji varki herşeyi kırıp döküyor. Evi değiştirme ımkanınız yok mu acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…