- 27 Nisan 2020
- 177
- 113
- 24
-
- Konu Sahibi feruzecerci
Yaprakları da kurumuş muydu? Benimkinde yaprakları fena değildi.Ama kupkuru kaldı öldü o yüzden attımOna şans vermeli miydim bilemedim şimdi üzüldüm
Buhurdanlar var üstü çanak şeklinde altında mum için yer var. Çanağın içine su doldurup doğal esansiyel yağ damlatıyorsunuz. Altına mum yakıyorsunuz su ısınıp buhar çıktıkça eve koku veriyor. Ben kışın kaloriferin üzerine su dolu kase koyup onun içine damlatıyorum. Hem evin havası da nemlenmiş oluyor.Buhur nasil kullaniyorsunuz? Ben buhur hic denemedim.
Buhurdanlar var üstü çanak şeklinde altında mum için yer var. Çanağın içine su doldurup doğal esansiyel yağ damlatıyorsunuz. Altına mum yakıyorsunuz su ısınıp buhar çıktıkça eve koku veriyor. Ben kışın kaloriferin üzerine su dolu kase koyup onun içine damlatıyorum. Hem evin havası da nemlenmiş oluyor.
Rica ederim. Nerde yaşadığınıza bağlı biraz da ben kendi memleketimde bulamamıştım. Şu an yaşadığım il de her yerde vardı. kolayca buldum. Siz de aktarlara bakabilirsiniz. İnternetten de sipariş verebilirsiniz hatta kendi evinizdeki malzemelerle de yapabilirsiniz. Mesela ben Fener şeklinde şamdanlar var ya onun çatısını kırdım üzerine kase koyup içinde mum yakıyorum. O şekilde buhurdan yapmıştımCok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin. Buhurdanlik nerede bulunur? Aktarlarda falan var midir?
Rica ederim. Nerde yaşadığınıza bağlı biraz da ben kendi memleketimde bulamamıştım. Şu an yaşadığım il de her yerde vardı. kolayca buldum. Siz de aktarlara bakabilirsiniz. İnternetten de sipariş verebilirsiniz hatta kendi evinizdeki malzemelerle de yapabilirsiniz. Mesela ben Fener şeklinde şamdanlar var ya onun çatısını kırdım üzerine kase koyup içinde mum yakıyorum. O şekilde buhurdan yapmıştım
Benim evim de de çok zor yaşıyor bitkiler aynı şekil deEvime bitki alsam en fazla 2 hafta yaşar, ay onlar bile yaşamıyor. Eşim orkide getirmiş ben çok seviyorum diye, bir haftada kupkuru bir dal kaldı. Bahçemiz var, sebze ektik, bir çoğu hasta oldu verim olmadı. Çiçek tohumu ektim hiç biri çıkmadı, arkadaş daha neler neler...
Bizim evde bir sorun yemek artıklarının çöpe gitmesi, belki bu da bereketi azaltıyordur.
Benim evim de de çok zor yaşıyor bitkiler aynı şekil de
Estağfurullah:) sevindim hatırlattığıma:) bende meraklıyım böyle şeylereSupersiniz cok tesekkur ederim. Ne zamandir aklimdaydi sizin postunuzla yeniden aklima dustu :) ❤
Estağfurullah:) sevindim hatırlattığıma:) bende meraklıyım böyle şeylere♥♥♥
Benim evin enerjisi başından beri kötü maalesef. İnsan zamanla idrak ediyor. Aa bundanmıs, bu da var evet , bunu da yaşadım diyorum artık.Evdeki enerjiden kaynakli o durum. Bir donem ben de yasadim cunku. Eve gelen birinin kotu enerjisi vs.
Benim evin enerjisi başından beri kötü maalesef. İnsan zamanla idrak ediyor. Aa bundanmıs, bu da var evet , bunu da yaşadım diyorum artık.
Bakara suresi açın, ve bunu yaparken dolap çekmece ne varsa kapalı kapak açın evde. Wc de klozet kapağını açık bırakmayın.Yarın tüm odaların yerlerini sirkeli suyla silip adaçayı yakacağım tavsiyeleriniz için teşekkürler. Sirke olarak kendi yaptığım sirkem var ama hiç kıyamam sadece salatalarda kullanıyorum, onu mu kullanayım yoksa marketlerde ucuza satılanlardan kullansam yeterli olur mu, lütfen yeterli olsun çünkü diğeri benim gözümün nuru :))
Bir de bilgisayardan Dua açayım ya da Kuran, özellikle tavsiye edeceğiniz bir dua ya da Sure var mıdır?
Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin. Buhurdanlar nerede bulunur? Aktarlarda falan var midir?
Yarın tüm odaların yerlerini sirkeli suyla silip adaçayı yakacağım tavsiyeleriniz için teşekkürler. Sirke olarak kendi yaptığım sirkem var ama hiç kıyamam sadece salatalarda kullanıyorum, onu mu kullanayım yoksa marketlerde ucuza satılanlardan kullansam yeterli olur mu, lütfen yeterli olsun çünkü diğeri benim gözümün nuru :))
Bir de bilgisayardan Dua açayım ya da Kuran, özellikle tavsiye edeceğiniz bir dua ya da Sure var mıdır?
Aklıma geldikçe yaptıklarımı yazıyorum, bütün odalara bir köşeye kaya tuzu koyun bir kabın içinde olur.
Aktarlar da oluyor. Bende ki dura dura siyahlaştı mesela.Kayatuzunu ben de duydum, nerden aliyorsunuz?
Ben de sirkeli suyla evi silmeye +1 diyorum.
Bir de Felak Nas suresi denmistir eminim ama yine de demek isterim
Aklıma skeç programı vardı o geldı simdi. adamda öyle bır enerji varki herşeyi kırıp döküyor. Evi değiştirme ımkanınız yok mu acaba?Evet arkadaşlar, çoğunuza saçma gelebilir bana da anlamsız gelirdi bu tip enerji, çakra işleri.
Ancak evimde her Allahın günü bir şeyler kırılıyor şaka gibi, her gün cam temizliyorum bu evde.
Dün elimden kase düştü makineye yerleştirecekken, nasıl düştü anlayamadım. Bugün eşim sürahiyi düşürdü her yer cam oldu, bunu yazmadan önce düşüncelerim bu yöndeydi, sehpanın üzerinde su bardağım vardı, kedim basbayağı gitti patisiyle ittirdi yere attı, yine cam kırığı oldu her yer onu temizledim.
Bu bir kaç günlük bir şey değil evde sürekli bir şeyler kırılıyor ya da bozuluyor. Dışarıdan eve girince migrenim tutuyor, geçen haftalarda da başka sebepsiz bir hastalığım peydah oldu, mide bulantısı... Hatta öyle ki gittiğimiz hastanede mide bulantısı dışında bir şikayetim olmamasına rağmen Kovid olma durumuma baktılar, kanım ve röntgenim temiz çıktığı için Pcr testine lüzum görmediler. Mide bulantımın sebebi bulunamadı. Evin enerjisi düşük ya da çok negatif enerji var, altı aydır bu evdeyiz altı ayda bir insanın hiç bir takımı denk kalmaz mı, su takımlarım bozuldu, yemek takımlarım bozuldu, kahve takımlarım çay takımlarım hepsinden birer ikişer parça kırıldı.
Durduk yere bozulan eşyalar oldu, bir müddet lavaboyu başedemedik, yaptırıyoruz ertesi gün başka bir sorunu çıkıyor. Ha bir de geçenlerde evimize bir yarasa girdi yaralı bir yarasaydı öldü. Kursağı şişmişti. Korktum bayağı, neyse bunların hepsi bir tesadüf mü yoksa internette okuduğum şekilde evde negatif enerji mi var bunu nasıl anlarız ?
Adaçayı yakmak gibi tütsülü ritüeller mi yapmalıyım ? Yoksa feng suhi tarzı dekorasyon yöntemlerini mi denemeliyim bilmiyorum.