- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.263
-
- Konu Sahibi feruzecerci
Ben inaniyorum evlerin enerjisi olduğuna, bazı evlere gittigimde resmen içim sıkılıyor, bir agirlik cöküyor ustume, kasvetli havasi oluyor o evlerin.
tabi ev sahiplerine boyle seyler soylemiyorum
Sirkeyle silip, tütsü yapin derim.
Tütsü yakmayın lütfen...Tütsü şu hazır satılan çubuklar mı yoksa adaçayı biberiye gibi doğal bitkilerin yakılması mı ?
Tamam temizlik suyuna sirke koyayım teşekkür ederim yorumunuz için.
Tütsü şu hazır satılan çubuklar mı yoksa adaçayı biberiye gibi doğal bitkilerin yakılması mı ?
Adacayi tutsusu satılmıyor zaten ben cok aramistim :) normal kuru ot var ya çay yapilan onu yakin önce 5 saniye kadar dumani ciksin sonra tum evde gezdirin ozellikle köşeli yerlerdeTütsü şu hazır satılan çubuklar mı yoksa adaçayı biberiye gibi doğal bitkilerin yakılması mı ?
Yaa çok çok teşekkür ederim... Evde aklıma geldikçe sürekli okurum, eşim bu konuda biraz daha uzak maalesef, Halbuki Arapça okumayı da biliyor ama işte ben çok sıkıştırırsam okur. O da binde birBu arada adacayi yakmak yerine adacayi yagi alip buhur da yapabilirsiniz
Bir de sandal agaci tutsusu tavsiye ederim o da basta biraz bas agrisi yapar ama sonra o kadar sakinlestirir ki, ben negatifi uzaklastirdigina inanıyorum geceleri bazen yakarim sakince uyumami saglar ama dumana karşı uyanıkken bitirmeye çalışırım
Bitki tercih ederdim ben olsam bir de doğal biberiye yagi, lavanta yagiyla buhur yapabilirsiniz bu daha kolay biraey. Bunlari yaparken camlari iyice acin havalandirin evi yoksa baya baş agrisi yapar bide alerjinizin olmadigina emin olun.
Evime bitki alsam en fazla 2 hafta yaşar, ay onlar bile yaşamıyor. Eşim orkide getirmiş ben çok seviyorum diye, bir haftada kupkuru bir dal kaldı. Bahçemiz var, sebze ektik, bir çoğu hasta oldu verim olmadı. Çiçek tohumu ektim hiç biri çıkmadı, arkadaş daha neler neler...
Bizim evde bir sorun yemek artıklarının çöpe gitmesi, belki bu da bereketi azaltıyordur.
Sizden once kimler oturuyordu acababelki evde kotu seyler olmuştur ve onun enerjisi hala duruyordur. Tasinmadan önce boya yapip sirkeyle sildiniz mi hiç
Ben evlenirken eve yerleşmeden önce bomboşken heryeri dip köşe sirkelemiştim.
Taşınırken boya yaptırdık, evin her yerini sildik ama normal yüzey temizleyicisi kullanmıştık. Dolapları da öyle deterjan ile temizledik, sirke aklımıza gelmedi.
Yaa çok çok teşekkür ederim... Evde aklıma geldikçe sürekli okurum, eşim bu konuda biraz daha uzak maalesef, Halbuki Arapça okumayı da biliyor ama işte ben çok sıkıştırırsam okur. O da binde birEvde tütsü filan yaksam herhalde saçma bulur, burada birisi bir site önermişti günlük duaların olduğu, oraya bakıyorum diye bile gülmüştü, nasıl bir dünyan var senin diye :/ Hoşuna gidiyor ama benim çok masum olduğumu düşünüyor, ona göre evrenin işleyişi daha farklı, öyle okumakla olmaz gibi Tövbe Tövbe uç şeyler söyleyip canımı sıkabiliyor bazen.
Evet o da etkili olabilir bence yemekleri atmak yerine biriktirin ya da bir kaba koyup copun yanına koyun sokak hayvanlari da yesinEvime bitki alsam en fazla 2 hafta yaşar, ay onlar bile yaşamıyor. Eşim orkide getirmiş ben çok seviyorum diye, bir haftada kupkuru bir dal kaldı. Bahçemiz var, sebze ektik, bir çoğu hasta oldu verim olmadı. Çiçek tohumu ektim hiç biri çıkmadı, arkadaş daha neler neler...
Bizim evde bir sorun yemek artıklarının çöpe gitmesi, belki bu da bereketi azaltıyordur.
Hazır al ev yapımı nimettir yaaYarın tüm odaların yerlerini sirkeli suyla silip adaçayı yakacağım tavsiyeleriniz için teşekkürler. Sirke olarak kendi yaptığım sirkem var ama hiç kıyamam sadece salatalarda kullanıyorum, onu mu kullanayım yoksa marketlerde ucuza satılanlardan kullansam yeterli olur mu, lütfen yeterli olsun çünkü diğeri benim gözümün nuru :))
Bir de bilgisayardan Dua açayım ya da Kuran, özellikle tavsiye edeceğiniz bir dua ya da Sure var mıdır?
Hazır al ev yapımı nimettir yaa
Benim.annem de yapip bana vermisti ben de temizlik sirkeai yapacağım diye küçük bir kavanoza koyup limon portakal kabukları koymustum ve sonra temizlikte kullandimkomsum demediğini bırakmadı deliye bak ev sirkesini temizlige kullanmis dedi