Eviminin enerjisinini düşük olduğunu düşünüyorum, ne yapmam lazım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arada sirkeyle sildim zamanlar oldu karşılaşmadım böyle bir olayla belkide tesadüf olmuştur sizinki
Yok canım ben hergun ev silerdim gündüzden belkide sirkeyi bıraktım ondan sonra oldu halen çıktığım ev kiralık daha kiralanmadi gören gidiyormuş evi enerjisi çok kötüydü belkide bizden önce oturanlarda vardı bilemem ki

Aman banlanmayalim :) Kesinlikle sirkeden kaynaklandığını düşünmüyorum. Aksine sirke evin enerjisine çok iyi geliyor.
Üst katta biri hızlı yürüse avizem gümbürdüyor yahu, olabilir mi yani böyle bir şey😂
Eşyadır düşer, kapıdır açılır kapanır, esinti vardır vs.
Böyle şeyleri bağdaştırıp kahve sohbetinde gibi şurada yazmak hiç akıl karı iş değil.
Birçok insan kullanıyor sirkeyi, yarın evde bardak kırılsa kalpten gidecekler😂

Üst katta biri hızlı yürüse avizem gümbürdüyor yahu, olabilir mi yani böyle bir şey😂
Böyle şeyleri bağdaştırıp kahve sohbetinde gibi şurada yazmak hiç akıl karı iş değil.
Bizim kedi sağolsun takım kalmadı zaten 😄😄😄😄😄😄

tütsü hiç denemedim ve mantıklı geldi mutlaka işe yarayabilir nereden bulabilirim canim
Canim her yerde bulabilirsin 1 milyoncularda boyle ne alirsan alcilarda falan oluyor mutlaka. Hic bulamazsan internetten soyle en son ben 30 tlye 100 adet tutsu ve bir tane tutsu kayigi soylemistim 1 ay once falan. Ben orman kokusu vanilya ve hindistan cevizi yakiyorum genellikle ama zevkine gore bircok koku bulabilirsin.

Vallaha
Sizinki öyledir ya da değildir ama bunu yazmanız gerçekten yanlış, korkan insanlar olabilir.
Yok aşkım soran oldu söylemek istemedim ama korkulacak birşey yok ki peygamber efendimiz bile demiş dünya civildiyor kalabalık diye her insanın başına gelebilir gelmez diye birşey yok ben sirkeye bagdastirdim çünkü onunla alakası olduğunu gördüm herkesin fikri farklidir

Vallaha canım ben geçen sene evimi hep üzüm sirkesi ile sildim sonra sirke ile silmeyi bıraktım musallat oldular yatağı tekmelediler üstümüze çıktılar evde huzur kalmadı gece rahat yok koltuk oynamasimi dersin oğlanın odasindan oğlan uyurken duvara oyuncak firlamasimi dersin en sonunda hoca buldum eve koruyucu yazdırdım bı kaç ay önce ev aldık taşındık evime astım kurtuldum yoksa başımız beladaydi yeni evime asla sirke ile silmedim ne olur ne olmaz diye
😰 cok korkarim canim ben en son 16 yasindayken anneannemlerde kalirkeb boyle bir olay yasamistim. Uyuyordum ama araftaydim sanki surekli korkunc seyler goruyordum ciglik atiyordum surekli basimda birileri vardi ama bir turlu uyanamiyordum. En son anneannem geldi yanimda yatmaya basladi 3 gece ben uyurken surekli basimda kuran okudu ondan sonra da basima boyle bir olay gelmedi. Allah korusun sizi hepinize cok gecmis olsun.

😰 cok korkarim canim ben en son 16 yasindayken anneannemlerde kalirkeb boyle bir olay yasamistim. Uyuyordum ama araftaydim sanki surekli korkunc seyler goruyordum ciglik atiyordum surekli basimda birileri vardi ama bir turlu uyanamiyordum. En son anneannem geldi yanimda yatmaya basladi 3 gece ben uyurken surekli basimda kuran okudu ondan sonra da basima boyle bir olay gelmedi. Allah korusun sizi hepinize cok gecmis olsun.
Canım korkulacak bir şey yok çünkü bizi koruyan dualar var Felak Nas Ayetel Kürsi oku yat

Eklentiler

• IMG_20201224_215646_818.jpg
    IMG_20201224_215646_818.jpg
    100,9 KB · Görüntüleme: 54
Her evin enerjisi farklıdır arkadaşlar bu benim yorumum okuyanlar kizabilir başımdan geçeni yazdım ister yalan deyin ister inanmayın her ev farklıdır kimi evin çöpü bitmez kimi evin yemeği bitmez bereketlidir kimi evin ütüsü bitmez kimi evin kavgası bitmez her ev farklıdır kimi ev bereketlidir kimi ev bereketsizdir kimi ev huzurludur kimi ev huzurludur Nokta.

Valla özür dilerim canım:KK43: ben böyle seylerden korkmam da korkanlar olabilir düşünemedik:KK43: biz soranların hatası oldu kusura bakma ❤
Yok canım Estağfurullah boşver canın sağolsun neyse ban yemezsem sohbet ederiz yine doğru korkanlar var ama yapacak birşey yok yazdiysamda arkasindayim ne yapayım yani herkesin fikri özgürlüğü var herkes fikir alışverişi yapabilir ne yapalım gıcık konuşanları yada hoşumuza gitmeyen şeyleri bizdemi şikayet edelim hayır niye fikir özgürlüğü var yani amann istersem ban yiyim ne olacak ki

Hanımlar rica ediyorum kuralları okuyun lütfen.
Dini içerikli konular, cinli, karabasanlı, büyülü konular yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X