- 29 Ocak 2020
- 1.704
- 2.635
-
- Konu Sahibi feruzecerci
Noldu bak merak ettimTemizlik sirkesini demiyorum üzüm sirkesi ile silmeyin bende beyaz sirke kullanırım buzdolabında olsun mutfak dolabı olsun cam ayna olsun çok güzel yapar üzüm sirkesini eve dökmeyin ben zamanında döktüm başıma gelmeyen kalmadı
Hamilesin bence söylemeyimNoldu bak merak ettim
Düşük oldu kuzmHamilesin bence söylemeyim
Hamilesin bence söylemeyim
Vallaha canım ben geçen sene evimi hep üzüm sirkesi ile sildim sonra sirke ile silmeyi bıraktım musallat oldular yatağı tekmelediler üstümüze çıktılar evde huzur kalmadı gece rahat yok koltuk oynamasimi dersin oğlanın odasindan oğlan uyurken duvara oyuncak firlamasimi dersin en sonunda hoca buldum eve koruyucu yazdırdım bı kaç ay önce ev aldık taşındık evime astım kurtuldum yoksa başımız beladaydi yeni evime asla sirke ile silmedim ne olur ne olmaz diyeDüşük oldu kuzmondan söyleyebilrsn
Bence kullanmaya devam et bırakma derim birakirsanda taşın evden alta yazdım oku istersen canımBen hamile değilim bana söyleyin:) çok merak ettim çünkü ben kullanıyorum.
Bu arada basın sağolsun canım geçmiş olsunDüşük oldu kuzmondan söyleyebilrsn
Banada taşındığımız evde olurdu ama hep Tekken eşim iş için gitti bir gece sürgülü gardlbım açıldı gecenin 4deVallaha canım ben geçen sene evimi hep üzüm sirkesi ile sildim sonra sirke ile silmeyi bıraktım musallat oldular yatağı tekmelediler üstümüze çıktılar evde huzur kalmadı gece rahat yok koltuk oynamasimi dersin oğlanın odasindan oğlan uyurken duvara oyuncak firlamasimi dersin en sonunda hoca buldum eve koruyucu yazdırdım bı kaç ay önce ev aldık taşındık evime astım kurtuldum yoksa başımız beladaydi yeni evime asla sirke ile silmedim ne olur ne olmaz diye
Sirkeyle alakalı değil bence ilk defa böyle bir şey duydumBence kullanmaya devam et bırakma derim birakirsanda taşın evden alta yazdım oku istersen canım
Sorma vallaha Allah'tan kurtuldum hiç iyi değil silmeyi bıraktım sirkeyle beyaz sirke kullanıyorumBanada taşındığımız evde olurdu ama hep Tekken eşim iş için gitti bir gece sürgülü gardlbım açıldı gecenin 4deay ne uğraşırlardı evden bence ya bu evimin maşallah enerjisi iyi geldi
Bence kullanmaya devam et bırakma derim birakirsanda taşın evden alta yazdım oku istersen canım
Denemesi bedava canım dene görSirkeyle alakalı değil bence ilk defa böyle bir şey duydum
Sonradan çıkar kokusu merak etme ama her ev farklıdır benim çıktığım evde çok kavga vardı eşimle falan çok kavga ederdik yanlız banyo yapamazdık hamdolsun yeni evimde yok birşey kavga dahi etmedikYa ben bayadır unutmuştum temizlikte sirke kullanmayı. Bu gün bu konuyu görünce hatırladım.. yarın sirke ile temizlik yapmayı Düşünüyordum.. uzun süredir kullanmıyorum birşey olmadı.
Ben sirke filanda kullanmadım sürekli korkardım eşim sabah işe giderdi 7 bucukta basladı düşün üstüme binerdi bişi gözlerimi açamadım haftada 2 3 aynı olayı yasadım bir gün elim gözümün yakınındaydı zoraki kapagını açmaya calıştım gözümün bişiler uçuşuyodu resmen o günden sonra zaten iyice sinirlerim bozuldu korkmuyordumda artık düşün dönüp tekrar yatardım öyle bezdimSorma vallaha Allah'tan kurtuldum hiç iyi değil silmeyi bıraktım sirkeyle beyaz sirke kullanıyorum
:)Ya ben bayadır unutmuştum temizlikte sirke kullanmayı. Bu gün bu konuyu görünce hatırladım.. yarın sirke ile temizlik yapmayı Düşünüyordum.. uzun süredir kullanmıyorum birşey olmadı.
,Ben sirke filanda kullanmadım sürekli korkardım eşim sabah işe giderdi 7 bucukta basladı düşün üstüme binerdi bişi gözlerimi açamadım haftada 2 3 aynı olayı yasadım bir gün elim gözümün yakınındaydı zoraki kapagını açmaya calıştım gözümün bişiler uçuşuyodu resmen o günden sonra zaten iyice sinirlerim bozuldu korkmuyordumda artık düşün dönüp tekrar yatardım öyle bezdim
Ay nasıl kokar,Hiç sorma bende sirkeye gelemiyorlar diye yatmadan önce her yerime sirke surerdim uyurdum
:)
İçerikten banlanmayalım da, yok öyle bir şey.
Ha inanılıyorsa bilakis sirke koruyucudur her türlü kötü duruma.
Yapın siz sirke ile temizliğinizi, mis gibi...