- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.023
-
- Konu Sahibi feruzecerci
İnternette sıklıkla karşıma bir tütsü sitesi reklamı çıkıyor.Evet arkadaşlar, çoğunuza saçma gelebilir bana da anlamsız gelirdi bu tip enerji, çakra işleri.
Ancak evimde her Allahın günü bir şeyler kırılıyor şaka gibi, her gün cam temizliyorum bu evde.
Dün elimden kase düştü makineye yerleştirecekken, nasıl düştü anlayamadım. Bugün eşim sürahiyi düşürdü her yer cam oldu, bunu yazmadan önce düşüncelerim bu yöndeydi, sehpanın üzerinde su bardağım vardı, kedim basbayağı gitti patisiyle ittirdi yere attı, yine cam kırığı oldu her yer onu temizledim.
Bu bir kaç günlük bir şey değil evde sürekli bir şeyler kırılıyor ya da bozuluyor. Dışarıdan eve girince migrenim tutuyor, geçen haftalarda da başka sebepsiz bir hastalığım peydah oldu, mide bulantısı... Hatta öyle ki gittiğimiz hastanede mide bulantısı dışında bir şikayetim olmamasına rağmen Kovid olma durumuma baktılar, kanım ve röntgenim temiz çıktığı için Pcr testine lüzum görmediler. Mide bulantımın sebebi bulunamadı. Evin enerjisi düşük ya da çok negatif enerji var, altı aydır bu evdeyiz altı ayda bir insanın hiç bir takımı denk kalmaz mı, su takımlarım bozuldu, yemek takımlarım bozuldu, kahve takımlarım çay takımlarım hepsinden birer ikişer parça kırıldı.
Durduk yere bozulan eşyalar oldu, bir müddet lavaboyu başedemedik, yaptırıyoruz ertesi gün başka bir sorunu çıkıyor. Ha bir de geçenlerde evimize bir yarasa girdi yaralı bir yarasaydı öldü. Kursağı şişmişti. Korktum bayağı, neyse bunların hepsi bir tesadüf mü yoksa internette okuduğum şekilde evde negatif enerji mi var bunu nasıl anlarız ?
Adaçayı yakmak gibi tütsülü ritüeller mi yapmalıyım ? Yoksa feng suhi tarzı dekorasyon yöntemlerini mi denemeliyim bilmiyorum.
Elem terefiş kem gözlere şişşşşş
Tam banlanmalık konu. Niyeti olanı bekleriz
Orkideyi atmayın sakın. Benim de öyleydi ve 1 sene hiç çiçek açmadı ama sonra maşallah her sene çok iyi verdi çiçek
Ev enerjisi olayına bnde inanıyorm
ilk evim 1+1 di ama okadr iyi bi enerjisi vardıki,her glen icimiz ferahlıyor,yorgunlugu alıyor bu ev derdi.
Aynen öyle eve girerdim.
Yorgunlugum gecerdi.
Daha büyük evdeyiz simdi ona göre,evin parkeleri bile batıyor bana.
Enerjimi eviyor bu ev resmn
Dualar okunsun huzur getirirBen onun durumuna pek saygı duymuyorum açıkçası, o benimkine duyar takdir eder. Ama kendi yapmaz. Bildiği halde yapmaması beni üzüyor. Hatta bazen sitem ediyorum bu ev ateist evi mi ne bu bir Kuran aç oku diye... Ne bileyim Cumaya git en azından diyorum, hocaları yobaz bulduğunu onların arkasına geçmeyeceğini söylüyor. Hayır yani bu durumun negatifliğini yaşayan bir tek ben miyim anlamıyorum o gayet memnun halinden. Kayınvalidegil de aksine dindar tipler, kadıncağız her geldiğinde oğluna üzülüyor. Hatta bekarken oğlunun evine gidip alkollerin hepsini klozete dökmüşlüğü var... Ben öyle değilim birlikte içeriz de ama ne bileyim uzak durmak istemiyorum duadan. Bazen bunu bile düşünüyorum evde sürekli alkollü içeçekler bulunması da evi etkiler mi... Önceden bu evde oturanlar nasıl insanlardı bilmiyorum tek bildiğim eve iyi bakmamış olmaları. Ha bir de evin çeşitli yerlerinden dini kitaplar çıktı eşim bunların içine hiç bakmadan attı. Evimde böyle şeyler istemem diyerek. Yazarını bilmediği kitapları evde tutmaz o konuda da hassas.
Neyse daha fazla detay vermeden kaçayım... Yarın temizlik yapayım bir de diğer tavsiyeleri uygulayayım. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim beni anladığınız için sağolun
Sirkenin tarifini verebilir misinizYarın tüm odaların yerlerini sirkeli suyla silip adaçayı yakacağım tavsiyeleriniz için teşekkürler. Sirke olarak kendi yaptığım sirkem var ama hiç kıyamam sadece salatalarda kullanıyorum, onu mu kullanayım yoksa marketlerde ucuza satılanlardan kullansam yeterli olur mu, lütfen yeterli olsun çünkü diğeri benim gözümün nuru :))
Bir de bilgisayardan Dua açayım ya da Kuran, özellikle tavsiye edeceğiniz bir dua ya da Sure var mıdır?
Market sirkesi olur birkaç damla gül suyu da damlatabilirsiniz gül suyunun frekansı çok yüksek. Temizlik yaparken bakara suresi açın yüksek sesle. Adaçayı ile birlikte defne yaprağı da kullabilirsinizYarın tüm odaların yerlerini sirkeli suyla silip adaçayı yakacağım tavsiyeleriniz için teşekkürler. Sirke olarak kendi yaptığım sirkem var ama hiç kıyamam sadece salatalarda kullanıyorum, onu mu kullanayım yoksa marketlerde ucuza satılanlardan kullansam yeterli olur mu, lütfen yeterli olsun çünkü diğeri benim gözümün nuru :))
Bir de bilgisayardan Dua açayım ya da Kuran, özellikle tavsiye edeceğiniz bir dua ya da Sure var mıdır?
Pozitif enerji için evde pembe kuvars ya da ametist bulundurabilirsiniz. Aldığınız taşı bir gece dışarda özellikle bir çiçek saksınında toprakta bekletirseniz üzerindeki negatif enerji topraklanır.Yok yahu niye banlansın, aslında bazı taşların kristallerin enerjiye iyi geldiğini okumuştum. Ama o konuda ilgili bir başka arkadaşımla bayağı bunları araştırmıştık bekarken. Ama dedi ki taşları aldığın yerde negatif enerji varsa o enerji taşın üzerine siniyor ve onu evine getirmiş oluyorsun demişti.
Bir de dua açıp dinlemeyi ya da evde dua okumayı öneren arkadaşlarımın da bu önerisinin banlanacak tarzda olmadığını düşünüyorum, burada dualarla ilgili bir bölümde de çokça konuşuluyor bu tarz şeyler. Bence banlanmasın konu güzel
Yoo benim eski sevgilim deistti ve inanılmaz iyi anlasirdik yıllarca sorunsuz birlikteydik. O yılların hergun 16 saati beraberdik.sekiz saatinde herkes yurdunda kalıyordu o da sadece uykuya. Evlilikle bir tutmamak lazım demeyin diye detay veriyorumSorun bu bence. Birbirinize göre değilsiniz. Adam okumuş arastirmis. Ben de Arapça okumayi bilirim de deistim yani. Eşin de o yolda. Aziz Nesin de eskiden hafızdıBu çok temel bi konu biri inanan öbürü inanmayan iki insanın aynı evde birbirine saygı duyması çok ütopik olur. Haliyle boyle bi evde negatif enerji normal. Evden degil birbirinizden alıyorsunuz onu.
Yanliş anlamayın lütfen Evinizde Kuran'ı Kerim okunuyormu??? Kuran okunan evde bereket huzur sihir büyü nazar hic bişi olmaz huzur dolar evEvet arkadaşlar, çoğunuza saçma gelebilir bana da anlamsız gelirdi bu tip enerji, çakra işleri.
Ancak evimde her Allahın günü bir şeyler kırılıyor şaka gibi, her gün cam temizliyorum bu evde.
Dün elimden kase düştü makineye yerleştirecekken, nasıl düştü anlayamadım. Bugün eşim sürahiyi düşürdü her yer cam oldu, bunu yazmadan önce düşüncelerim bu yöndeydi, sehpanın üzerinde su bardağım vardı, kedim basbayağı gitti patisiyle ittirdi yere attı, yine cam kırığı oldu her yer onu temizledim.
Bu bir kaç günlük bir şey değil evde sürekli bir şeyler kırılıyor ya da bozuluyor. Dışarıdan eve girince migrenim tutuyor, geçen haftalarda da başka sebepsiz bir hastalığım peydah oldu, mide bulantısı... Hatta öyle ki gittiğimiz hastanede mide bulantısı dışında bir şikayetim olmamasına rağmen Kovid olma durumuma baktılar, kanım ve röntgenim temiz çıktığı için Pcr testine lüzum görmediler. Mide bulantımın sebebi bulunamadı. Evin enerjisi düşük ya da çok negatif enerji var, altı aydır bu evdeyiz altı ayda bir insanın hiç bir takımı denk kalmaz mı, su takımlarım bozuldu, yemek takımlarım bozuldu, kahve takımlarım çay takımlarım hepsinden birer ikişer parça kırıldı.
Durduk yere bozulan eşyalar oldu, bir müddet lavaboyu başedemedik, yaptırıyoruz ertesi gün başka bir sorunu çıkıyor. Ha bir de geçenlerde evimize bir yarasa girdi yaralı bir yarasaydı öldü. Kursağı şişmişti. Korktum bayağı, neyse bunların hepsi bir tesadüf mü yoksa internette okuduğum şekilde evde negatif enerji mi var bunu nasıl anlarız ?
Adaçayı yakmak gibi tütsülü ritüeller mi yapmalıyım ? Yoksa feng suhi tarzı dekorasyon yöntemlerini mi denemeliyim bilmiyorum.
Allahımmm çok korkarımmmBanyo penceresi yarım açıktı oradan girmiş, çok korkunçtu banyonun önünde can çekişiyordu. banyo penceresi de havalandırmayla çatıya çıkıyor, çatıda yuvaları olabilir bilmiyorum.
Yanliş anlamayın lütfen Evinizde Kuran'ı Kerim okunuyormu??? Kuran okunan evde bereket huzur sihir büyü nazar hic bişi olmaz huzur dolar ev
Ezberimde olanlardan okuyorum ya da latin alfabesine dökülmüş şekliyle okuyorum. Eşime ısrar etmem sonucu geçenlerde Yasin okumuş. Bugün yeniden evi süpürüp siliyorum arada buraya bakıyorum. Kediler uyuyorken bu temizlik işini bitireyim. Onlar da çok dağıtıyor evi ama napalım. Dün mesela bardağın birini kedim özellikle ittirdi son anda farkettim yapma etme diye yanına varana kadar gözümün içine baka baka attı bardağı eşek sıpası
Peygamberimiz de evinizi güzel kokularla rayihalandırın buyurmuştur. Ben buhur kullanıyorum da şu ot yakma işimi bir türlü beceremedim. Tekrar deneyeceğim