- 24 Haziran 2011
- 23.273
- 48.209
- Konu Sahibi feruzecerci
Camımın önüne sürekli ekmek vb şeyler koyuyorum kuşlar gelip yiyorlar. Hiç olumsuz enerji sorunu yaşamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gorumcemin evi yeminlen böyleBen inaniyorum evlerin enerjisi olduğuna, bazı evlere gittigimde resmen içim sıkılıyor, bir agirlik cöküyor ustume, kasvetli havasi oluyor o evlerin.
tabi ev sahiplerine boyle seyler soylemiyorum
Sirkeyle silip, tütsü yapin derim.
Aynı dertten muzdariptim bende kendi evimde uyuyamıyordum uyanınca sürekli sıçrıyordum, biraz araştırdım ve şöyle yaptım. Bir gece önceden evin her köşesine tuz döktüm (tuzun kötü enerjiyi emme özelliği varmış) sonra ertesi gün önce adaçayı yakıp tüm evi gezdim her köşeyi, bütün evi iyice süpürdüm süpürgeyi dökün yada temizleyin sonra heryeri sirkeli suyla sildim yerlerin suyuna sirke attım toz alma suyuna sirke attım. Temizlik bitince lavanta kaynatıp yine kokusunu tüm eve gezdirdim. Tabi bunları yaparkende nazar varsa diye bir sürü dua okudum nas, felak ayetel kürsi vb ve gerçekten ondan sonra rahatım çok şükür. Dene derim
Benim evimde de çiçek yaşamıyor. Skulentlerim bile öldülerEvime bitki alsam en fazla 2 hafta yaşar, ay onlar bile yaşamıyor. Eşim orkide getirmiş ben çok seviyorum diye, bir haftada kupkuru bir dal kaldı. Bahçemiz var, sebze ektik, bir çoğu hasta oldu verim olmadı. Çiçek tohumu ektim hiç biri çıkmadı, arkadaş daha neler neler...
Bizim evde bir sorun yemek artıklarının çöpe gitmesi, belki bu da bereketi azaltıyordur.
Mide bulantısı varsa evdeki belli bir eşya mesela ahşap bir eşyanın verniği sizi rahatsız ediyor olabilir. Çok çeşitli eşyalarınız varsa bazılarını girmediğiniz odaya kaldırıp test yapabilirsiniz. Aynı şekilde evin enerjisiyle ilgili evdeki eşyalar sizi kötü etkiliyor olabilir. Minimalizmi araştırıp denemenizi öneririm. Evde sadece size mutluluk veren eşyalar olursa siz de çok daha mutlu ve enerjik olursunuz. Daha önce önerenler olmuştur kendinize sevdiğiniz kokularla bir oda spreyi yapabilirsiniz. Nane seviyorsanız taze naneyi suya atıp veya çayını kaynatıp sprey şişesine koyabilirsiniz, tarçın, limon, portakal vs.
Çöpe attığınız şeylerin listesini çıkarın mesela bir hafta boyunca. Sonrasında oturup listedekilerin çöpe gitmemesi için nasıl çözümler bulabilirsiniz onları araştırıp uygulayın.
Benim evimde de çiçek yaşamıyor. Skulentlerim bile öldüler
Konu sahibi arkadaşım inanır mısın benim de evimde bardağım, tabağım takım değildir. Hele bşr Maşallah demesin bizimle ilgili hemen hastalanıveriyoruz.
Benim evimde de çiçek yaşamıyor. Skulentlerim bile öldüler
Konu sahibi arkadaşım inanır mısın benim de evimde bardağım, tabağım takım değildir. Hele bşr Maşallah demesin bizimle ilgili hemen hastalanıveriyoruz.
Aslında tablo eksikliği de bir sebep olabilir. Duvar rengi ve sevdiğiniz istediğiniz hissi size verecek tablo alabilirsiniz. Yemek fazla geliyorsa dondurabilirsiniz fazlasını. Çorbaların çoğu rahat donup çözülebiliyor mesela.Eşya alırken sadece ihtiyaçları aldım minimalist biriyim hatta ilk evlenince apartta yaşadık küçücük bir daireydi, sonra iş hayatı sebebiyle taşındık buradaki evim büyük bahçeli. Eşyaları alırken aksesuar dahi almadım biblo filan sevmem evimde tablo bile yok. Sadece kitaplık var küçük parça eşyam yok kitaplarım dışında.
Yemek iki kişi olunca çok yenmiyor ben biraz ayarsız yapıyorum 3 gün üst üste aynı yemek de olmuyor 3. Gün döküyorum maalesef...
Ezberimde olanlardan okuyorum ya da latin alfabesine dökülmüş şekliyle okuyorum. Eşime ısrar etmem sonucu geçenlerde Yasin okumuş. Bugün yeniden evi süpürüp siliyorum arada buraya bakıyorum. Kediler uyuyorken bu temizlik işini bitireyim. Onlar da çok dağıtıyor evi ama napalım. Dün mesela bardağın birini kedim özellikle ittirdi son anda farkettim yapma etme diye yanına varana kadar gözümün içine baka baka attı bardağı eşek sıpası
Aslında tablo eksikliği de bir sebep olabilir. Duvar rengi ve sevdiğiniz istediğiniz hissi size verecek tablo alabilirsiniz. Yemek fazla geliyorsa dondurabilirsiniz fazlasını. Çorbaların çoğu rahat donup çözülebiliyor mesela.
Yoo benim eski sevgilim deistti ve inanılmaz iyi anlasirdik yıllarca sorunsuz birlikteydik. O yılların hergun 16 saati beraberdik.sekiz saatinde herkes yurdunda kalıyordu o da sadece uykuya. Evlilikle bir tutmamak lazım demeyin diye detay veriyorum
O norvece gitti yabancı uyruklu YDÜ. ben baba evine döndüm çünkü universite bitti yüksek lisans başladı ailemin olduğu sehirde .baba evine döndükten sonra uzak mesafe ilişkisi beni sarmadı görüşmeden yapamıyorum ben normaldeE niye ayrıldınız madem super bi cifttiniz?
ben de merak ettim nedenTütsü yakmayın lütfen...