Merhabalar , Maalesef bugün kötü bi olay yaşadık , 4 yaşındaki kızım , odasında iken nasıl başardı bilmiyorum yatağından inmeye çalışırken düşüp kafasını çarpmış ve biraz kustu, ama midesi De rahatsızdı neden kustu tam kestiremiyorum ama başım dönüyor deyince korktum bende doğru hastaneye götürdüm . Dr direk Tomografi dedi hemen çekildi ve çok şükür ki temiz çıktı . Buraya kadar sorun yok . Yakın arkadaşım aradı tam o sırada, anlattım , neden tomografi çekildi hemen dedi , radyasyon dedi kısaca gereksiz yere radyasyon almış bak bişey de çıkmamış dedi , tabi ona o zaman telefon da kullanma tv de izleme vs dedim ama , sonradan arama motoruna yazınca içim karardı neden çektirdim ki dedim kendi elimle çocuğumu cihazın içine koydum . Şimdi de vicdan azabı duyuyorum, belki bir süre daha takip etmeliydim bilemiyorum, 1 tomografi 400 küsür röntgenle es değer vs yazıyor kanser vs . Sonra içim rahat etmedi hastaneyi arayıp tomografi çeken teknisyen ile görüştüm . Zaten çocuk ayarında çekiyoruz düşük doz dedi . Allahım sen koru hiç araştırmadan etmeden bazen hiç kafam çalışmıyor sanırım
Ayrıca son bir haftadır evimde cam ne varsa kırılıyor sureklı olarak , sebepsiz yere. Ikı gün önce ben hastalandım şimdi de kızım , yani bu negatif enerji mi desem bilemiyorum artık nasıl kurtuluruz