- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.023
- Konu Sahibi feruzecerci
İnternette sıklıkla karşıma bir tütsü sitesi reklamı çıkıyor.Evet arkadaşlar, çoğunuza saçma gelebilir bana da anlamsız gelirdi bu tip enerji, çakra işleri.
Ancak evimde her Allahın günü bir şeyler kırılıyor şaka gibi, her gün cam temizliyorum bu evde.
Dün elimden kase düştü makineye yerleştirecekken, nasıl düştü anlayamadım. Bugün eşim sürahiyi düşürdü her yer cam oldu, bunu yazmadan önce düşüncelerim bu yöndeydi, sehpanın üzerinde su bardağım vardı, kedim basbayağı gitti patisiyle ittirdi yere attı, yine cam kırığı oldu her yer onu temizledim.
Bu bir kaç günlük bir şey değil evde sürekli bir şeyler kırılıyor ya da bozuluyor. Dışarıdan eve girince migrenim tutuyor, geçen haftalarda da başka sebepsiz bir hastalığım peydah oldu, mide bulantısı... Hatta öyle ki gittiğimiz hastanede mide bulantısı dışında bir şikayetim olmamasına rağmen Kovid olma durumuma baktılar, kanım ve röntgenim temiz çıktığı için Pcr testine lüzum görmediler. Mide bulantımın sebebi bulunamadı. Evin enerjisi düşük ya da çok negatif enerji var, altı aydır bu evdeyiz altı ayda bir insanın hiç bir takımı denk kalmaz mı, su takımlarım bozuldu, yemek takımlarım bozuldu, kahve takımlarım çay takımlarım hepsinden birer ikişer parça kırıldı.
Durduk yere bozulan eşyalar oldu, bir müddet lavaboyu başedemedik, yaptırıyoruz ertesi gün başka bir sorunu çıkıyor. Ha bir de geçenlerde evimize bir yarasa girdi yaralı bir yarasaydı öldü. Kursağı şişmişti. Korktum bayağı, neyse bunların hepsi bir tesadüf mü yoksa internette okuduğum şekilde evde negatif enerji mi var bunu nasıl anlarız ?
Adaçayı yakmak gibi tütsülü ritüeller mi yapmalıyım ? Yoksa feng suhi tarzı dekorasyon yöntemlerini mi denemeliyim bilmiyorum.
Şans, nazar, enerji vb demetleri var, hepsinin karışık satıldığı ürünler de.
Ben inanmam böyle bir şeye.
Ama evde kuru çiçek bulundurmanın, çok sivri köşeli eşyaların olması, fazla ekran, canlı bitkinin olmaması gibi şeylerin de enerjiyi olumsuz etkilediğini okumuştum.