Eviminin enerjisinini düşük olduğunu düşünüyorum, ne yapmam lazım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ev enerjisi olayına bnde inanıyorm
ilk evim 1+1 di ama okadr iyi bi enerjisi vardıki,her glen icimiz ferahlıyor,yorgunlugu alıyor bu ev derdi.
Aynen öyle eve girerdim.
Yorgunlugum gecerdi.
Daha büyük evdeyiz simdi ona göre,evin parkeleri bile batıyor bana.
Enerjimi eviyor bu ev resmn

Sayilari bir bardak suya okuyup ya da surahi, o bardak ya da surahideki tüm su bitmeden ustune doldurursaniz etkisi devam eder bu da dipnot olsun izninizle

Sayilari bir bardak suya okuyup ya da surahi, o bardak ya da surahideki tüm su bitmeden ustune doldurursaniz etkisi devam eder bu da dipnot olsun izninizle

Evet eksik yazmışım.
Misal su şişesinin üstüne yazılabilir. Ne bileyim kağıda yazıp üstünde sürahi bardak olabilir.
Ya da siyah olmayan bir kalemle ele, kola yazılabilir.
Gözümüzün önündeki bir yere de yazılabilir.
Konu ile alakalı illa başka sayılar da vardır bu arada.

Evet cok var ben de neredeyse 1 yıldır bunlari araştıran biriyim bir ablam var egitimini aldi o paylaşır arada whatsapptan. Ben cok uygulayamiyorum gerci , rituel falan unuturum

Bizde kendi evimiz olmadan bir kiralik ev tutmuştuk o kadar geniş ferah büyük ev mutfağı harika evin konumu tam çarşıdaydı
Eve girdikten sonra tuhaf tuhaf rüyalar görmeye başladım sonra olaylar ne olaylar başımıza geldi, ilk önce kızım hastalandı
Eşimin arabasi uçuruma yuvarlandı finans durumumuz epey kötüleşip 6 kredi kart full borçlarla doldu ,
Ne zaman ki ev çıkıp kendi evimize yerleştik
Yavaş, yavaş düzelmeye başladık
Sonra duydum ki evin sahibi de kanser hastalığına yakalandığı için ankara da tedavi olmak için göçmüş evini ondan dolayı kiraya vermiş , o evde bir uğursuzluk vardı ama niye anlamadım,

1–Evdeki ağırlığı kaldırmak için

a–üzerlik otu tohumlarını ile evin her yanını tütsülemek (tavayı kızdırıp içine süprüntüyü atıp -kokusunu evin her yerinde dolaştırmak)

b–kişisel olarak kurşun döktürmek.

2–Sirke ve gül suyu ortamdaki negatif enerjiyi dağıtır.Bu nedenle ev hanımları yerleri silerken yıkama suyuna az miktarda sirke katabilirler,evde huzursuzluk oluyorsa boş cam sil sprey kutusu içine,sirke konulur ve evde özellikle WC ve Banyo ve odalar(çocuk odaları) bu sprey buralara sıkılır ardından bir süre sonra ev havalandırılır.

2.a–Banyo suyuna sirke katılıp-son duşta bu su ile yıkanılır.

2.b–Eşyalar sirke ile temizlenebilir.

2.c–Her sabah bir çay kaşığı elma sirkesi katılmış su içmek sağlıktır.

2.d–Ayrıca Salatalara sirke katılır.Sirke ayrıca oramdaki mantar,virus ve mikrobu yok eder.

2.e–Kutsal yerlere/halılar vs hafif sirke ve/veya gül suyu spreyi sıkılabilir.

3–Nazara karşı taze elma dalı bulundurmak(çantada)

4–Negatif enerjiye karşı Çocukların bulunduğu odada masa üstünde metal bulundurmak-yastık altına çay kaşığı koymak

5–Dua okumak(ağırlık vs karşı niyetle).

7-Labrador yada koyu kahverengi akik taşı negatif enerjiyi emer ve depolar.bu enerji , taş tuzlu su veya akarsu(çeşme altında) ile yıkanırsa üzerinden taşın üzerinden akar gider
8-Odada Zeytin yağlı kandil yakmak uygun olup ,kandilin kokusu negatif enerjiyi yok eder.
8.a–Karı-koca-eşler birbirleriyle yanlız kaldıklarında odalarına cam şişe içinde mum yakmaları ortamda negatif enerji oluşma imkanını ortadan kaldırabilir.Bu suretle eşlerin arasında oluşabilecek negatif tesirlerde ortadan kalkmış olabilecektir.Aynı zamanda eşler birbiri ile birlikte olmadan evvel odaya sirke spreyi sıkıp odayı havalandırdıktan sonra birlikte olurlarsa oda negatif etkilerden arınmış olacaktır.

9-Negatif davranışlardan( cinsel,şiddet,alkol vs negatif içerikli vs film seyretmek) uzak durmak.
10-Negatif içerikli TV dizilerinden uzak durmak(hayali çocuk filmleri-korku filmleri-cinsel içerikli filmler,ahlaksız ilişkileri anlatan filmler,korkuya dayalı bilim kurgu filmleri,bilimselmiş havası verilen hayalet filmleri-yabancı-yerli versiyonlar)
11–psikiyatrik antidepressan-antipsikotik tedavi ile yapılan büyüyü etkisiz kılmak mümkün olabilir.(beyinde ilgili kapıları kapatmak)+dua okumak-okutmak.Özellikle antipsikotik tedavinin negatif enerjiye bağlı süreçleri ortadan kaldırdığı bilinmekte olup, bu gibi problemlerde bir psikiyatristen yardım almak en uygun çözümdür.
12-Kediler ve çocuklar manyetik alanı çok iyi algılalar ve pozitiftirler.İnsandaki negatif enerjiyi algıladıkları yada ortamdaki negatif enerjiyi hissetikleri için huzursuzluk sergileyebilirler, bir barometre rolü oynarlar.
13–Yeni yakılan mum bulunulan ortamdaki negatif enerjiyi temizler.Bunu sağlamak için elinizde mum ile her odada 1-2 dakika kalarak ortamdaki negatif enerjiyi temizlemek mümkün olabilir.
14–Kapı girşine asılan bir demet kuru sarmısak ile evdeki negatif enerji nötr hale getirilebilir.
15–Anadoluda Yatak odalarına ayna konulması negatif enerji büyüteceği inancıyla uygun görülmez.
16–Tuz ve kireç negatif enerjiyi üzerinde toplar.Sofraya tuz konulması-yemeğin mum ışığında yenilmesi negatif enerjiye karşı iyi bir uygulama olabilir.Oturma odalarına vs bir kapta iri tuz konularak ortamdaki elektromanyetik radyasyon ve negatif enerji burda toplanabilir.
17-Evin çevresine ekilen meyve ağaçları eve pozitif enerji verir.Yatak odalarında fesleğen,balkonda saksıda bitki yetiştirilmesi iyi bir uygulamadır.
18–Cilt temizliğinde gül suyu kullanılması negatif enerjiyi ortamda yok etmesi açısından iyi bir uygulamadır.
19–Bir oda-bina vs eğer pozitif enerji seviyesi yüksek ise sebze ve meyveler daha zor çürür,bitkiler daha güzel gelişir.Oda da bulunan bitkinin durumu oda içinde bulunana pozitif enerji seviyesi hakkında bilgi verir.Çürümenin zor olduğu yerde ev kurmak,yaşamak ,barınmak her zaman uygun olacaktır.
20–Yeni doğan bebeklere çengelli iğnesiyle nazarlık ve altın takmak uygun olacaktır.
21–Ada çayı nazar ve kötü enerilerden koruduğu için ada çayı içmek-ada çayını küçük poşette taşımak uygun olabilir.
22–Çörek otu nazara karşı iyi geldiğinden çörek otu çayını içmek-kurabiyelerde kullanmak-kavanozunu açıkta bırakmak uygun olabilir
23–Defne yaprağının büyüden koruduğuna inalıdığı için evde defne yaprağı blundurmak-kullanmak uygundur.
24–Evde sıcak kahve yakmak-kahve kokusu ortama pozitif enerji yayar.
25-Tarçın kabuğu zenginlik ve bereket getirdiğine inanlıdığı için evde tarçın çubuklu süt içmek uygun olabilir.
26–Evde put(maske,çocuk bebeği(et bebekler),biblo(özellkle afrika kökenli) varsa evde negatif enerji alanları oluşabilir.Bu konuya dikkat edilmesi uygun olabilir.

34—Yatak Odalarına bilgisayar-cep tlf-özellikle TV sokmayın.
35—Yatak odalarına karbondioksit salan çiçek sokmayın.Çiçek salonda-pencere denizliğinde-merdiven evinde oluşturulan botanik köşesinde bulunmalıdır.
36—Yatak odasında kullanılacak renkler hareketi temsil ettiği için kırmızı olmamalı-yerine pastel şarap-yada toprak renkleri olabilir.
37—Odalardaki enerjiyi arttırmak için kristal kuars taşlar konulması uygun olabilir.
38—Odalarda bol güneş enerjisi olmalıdır ki bunun için pencereler çift camlı ve daha büyük seçilebilir.
39—Yemek odaları ve mutfaklarda duvarlarda bereketi yayması için meyve tablolarına yer verilmelidir.
40—Kaktüs kavga enerjisi yarattığı için evlerde bulundurulması pek uygun olmayabilir.
41—Ortamdaki stresi üzerine alan ametist taşını yatak odasına ve işyeri masasında vede yastığın altında bulundurmak gerekir.Ametist taşı üzerine aldığı stresi boşaltması için temiz su-musluk altına 2-3 dk yıkanmalı-mümkünse toprakta şarj olması sağlanmalıdır.Ayrıca önemli iş görüşmelerine- giderken ve önemli günlerde enerji vermesi için kişi üzerinde kehribar taşlı aksesuar bulundurması uygun olacaktır.
42–Stres insan ruhunun derisini yani dışa açık yüzeyini bir asit gibi kemirir.Bu nedenle her türlü ortamda espri yaparak kendimize bir zırh sağlayarak,stres asidinin ruhumuzu aşındırmasına engel olmalıyır.Espri yapmak stresi dağıtır.Alay kişinin benliğine yapılan saldırı iken espri yapmak,mutluluğu birlikte paylaşmak olacaktır.Bu nedenle alaydan uzak,ince mizah giymiş espriler iyi olabilir.
43–Negatif enerji bilimin kuantum fiziği sınırında hiçbir zaman bilimsel hale getirilemeyecek bir konu olabilecektir.Zira üç harfli vs varlıklar eğer varsa bunlar dalga+parçacık düzleminde dalga yapısında olabileceği için ispat edilnmeleri mümjkün olmayabilir.Ancak üç harfilerin varlığı-yokluğu bir kenarda kalarak negatif enerjiyi var kabul ederek negatif enerjiye karşı yukarıdaki maddelerle önlem laınarak daha parapsiklojik hijyene sahip yaşam ortamları oluşturulabilir.Ayrıca bir çok cinnet-katliam vs ortamdaki negatif enerjinin rolü ciddi bir biçimde incelenmelidir.Bunu yani parapsikolojik hijyen için açık-net-demokrat ve sade inaç sistemi ve sağlıklı ortamlar olabilmelidir.Alkole vs uyuşturucuya bulaşmış,kapalı kafa yapısı içinde dünyayı değiştirmek için katliam yapan insanların beyni görüntülenerek ilaç geliştirileceğine,bu insanları bulunduğu yaşam ortamı parapsikolojik açıdan hijyenik hale getirilmesi devletin herhalde görevlerinden olması gerekir.Bu problemi psikiyatrinin bilinçaltı dehlizlerinde çözmek herhalde pek mümkün değildir.Çözüm parapsikolojik ortam hijyeninde yani ortamın negatif enerjiden ü

valla ben 1 senedir astrolojiyle ilgileniyorun adacayı yakmak gercekten negatif enerji icin cok iyi geliyo dinen de astroloji olarakta 2020 belli gezegenlerin cok nadir toplandıgı bir yıl o yuzden bol sadaka ver neyden korundugunu bilemezsin sirkeli suyla yıka ben senelerdir evi böyle silerim ama astrolojiyle ilgilen butun cvp lar orda haritana baktırdın mı hiç

sevgili konu sahibi;konunun tamamını okuyamadım. işyerindeyim ama sizin eve girip çıkan birinin kötü enerjiside olabilir lütfen iyi güzel şeylerinizi anlatmayın bazen en yakınlarınız bile nazar edebilir.

mesela evrende hersey enerjidir belli bitkilerin freknası cok yuksektir en yuksekte gül yagı ama o gratiste bilienmedikten alma arifoglunun var onu al ama daha orjinal bisey isterim dersen 150 200 tl ye 10 ml falan eminönünde alabilirsin neysee

kulak arkasına 1 damla tam gögsünle kalp in oldugu bölüme 1 damla ve anlının ortasına 3 göz niyetine ben hergun sürerim valla frekans yuklseltmek eneji yükseltmek icin

ayrıca evde her zaman ametist ve sitrin tası vardır

kayac seklinde olcak ama orjinal üstünün zırhı gitmemis olsun oda cok iyi geliyo mesela

sitrin zaten para tası

ametist te herseye nerdeyse iyi gelen bi tas

Bi ara ben de elime ne alsam düşüp kırıyordum, o dönem biraz dalgındım, kafam dağınıktı. Geldi mi üst üste gelir zaten, hele de kendimizi inandırdıysak tamam. Ben açıyodum youtube'dan tibet müzikleri , şaman müzikleri , doğa sesleri falan, acayip rahatlayıp gevşiyordum. Bi de inşirah suresi açıyordum son ses, ohh huzur doluyordum. Kediniz bu konunun dışında ama, çünkü o psikopatların sehpa, masa üzerindeki bütün cisimlere alerjileri var, ille patileyip düşürecekler, çünkü yer çekimini deniyor üstün zekalılar. Bunu her zaman yapar benim oğlan, o yüzden yetişebileceği hiçbir yere kırılacak cisim koymam. Önce içsel huzurumuz olsun, o huzur eve yayılıyor zaten. Kafa dumanlı ise sabahlara kadar ot çöp yak faydasız, allah korusun dalgınlıkla evi bile yakabilir insan.

ayrıca evde bilgisayardan yüksek sesle bakara süresini açın ortamdaki enejiyi düzeltir. birkaç gün yapın bunu ben çok faydasını gördüm. bir de inançlarınız ne boyutta bilemem ama her gün en azından 3 defa nas ,felak ,ayetel kürsi okuyun lütfen. eve gelen damacana suyuna da 7 şer defa okuyun enerjileri dengeler. bakın farkında değiliz hepimiz ama konu komşu aldıklarımıza poşetlere bile bakıyor.

evde kuran okut mesela buda her zaman iyi gelen bi seydir ille pilavlı mevlut diye düsünme 41 yasın okunur annene söyle toplasın 3 5 akrabayı gerci koronoda var ama teyzen halan varsa cagar onları kuran okusunlar

Yok evimi çok seviyorum sadece her şey ters gidiyor gibi geliyor. Aslında evime gelen her misafir evimi çok beğenir, eşyalarımı çok beğenirler hatta bir arkadaşım evini yenileyecek özellikle sordu nereden aldın birlikte koltuk takımı bakalım seninkiler çok güzel diye. Gelmek isteyen bir daha gelmek ister, sıklıkla misafirimiz olur. Yine de bana her şeyin kırılması can sıkıcı geliyor, kafaya takıyorum. Bir de dediğim gibi bende şöyle bir durum var ters giden her şeyi maneviyat eksikliğine bağlarım. Mesela bir işim olmadıysa kendimi suçlarım içimde bir fesatlık mı bir kötülük mü vardı diye. Böyle işte ben kendi duygu durumumu da çok iyi analiz edebilen biri değilimdir, çareyi mistik konularda buluyorum...

Buna inanıyorum ve gerçekten bazı dönemler kendi evimde de hiç bir sorun yokken oluşan huzursuz havayı hissediyorum. Öyle olunca TV'den bakara suresini açıyorum yüksek sesle (bunu okumuştum bir yerde öyle denedim) sirkeli su yapıp evimi siliyorum ve evimin arindigini hayal ediyorum. Birde adaçayı yakıp evin her odasında gezdirip en sonda eşin ve kendi üzerine tutuyorsun bunu da yapmıştım belki psikolojik bilmiyorum ama iyi hissetmiştim o dönemler. Hatta bugünlerde de aynı şeyleri yaşıyorum tekrar yapicam

Felak nas ayetelkürsi
otlara tütsülere falan ben de inanmıyorum.
adaçayı içmek sağlık açısından iyidir,
sirkeli su da iyi olabilir. maneviyatını bilmiyorum ama mikropları öldürmek açısından evi bazen onunla silerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…