- 3 Ağustos 2011
- 15.265
- 14.075
- Konu Sahibi feruzecerci
Bir önceki sayfaya bakınızadaçayını nasıl yakcaz bana anlat sevabına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir önceki sayfaya bakınızadaçayını nasıl yakcaz bana anlat sevabına
Ev enerjisi olayına bnde inanıyormEvet arkadaşlar, çoğunuza saçma gelebilir bana da anlamsız gelirdi bu tip enerji, çakra işleri.
Ancak evimde her Allahın günü bir şeyler kırılıyor şaka gibi, her gün cam temizliyorum bu evde.
Dün elimden kase düştü makineye yerleştirecekken, nasıl düştü anlayamadım. Bugün eşim sürahiyi düşürdü her yer cam oldu, bunu yazmadan önce düşüncelerim bu yöndeydi, sehpanın üzerinde su bardağım vardı, kedim basbayağı gitti patisiyle ittirdi yere attı, yine cam kırığı oldu her yer onu temizledim.
Bu bir kaç günlük bir şey değil evde sürekli bir şeyler kırılıyor ya da bozuluyor. Dışarıdan eve girince migrenim tutuyor, geçen haftalarda da başka sebepsiz bir hastalığım peydah oldu, mide bulantısı... Hatta öyle ki gittiğimiz hastanede mide bulantısı dışında bir şikayetim olmamasına rağmen Kovid olma durumuma baktılar, kanım ve röntgenim temiz çıktığı için Pcr testine lüzum görmediler. Mide bulantımın sebebi bulunamadı. Evin enerjisi düşük ya da çok negatif enerji var, altı aydır bu evdeyiz altı ayda bir insanın hiç bir takımı denk kalmaz mı, su takımlarım bozuldu, yemek takımlarım bozuldu, kahve takımlarım çay takımlarım hepsinden birer ikişer parça kırıldı.
Durduk yere bozulan eşyalar oldu, bir müddet lavaboyu başedemedik, yaptırıyoruz ertesi gün başka bir sorunu çıkıyor. Ha bir de geçenlerde evimize bir yarasa girdi yaralı bir yarasaydı öldü. Kursağı şişmişti. Korktum bayağı, neyse bunların hepsi bir tesadüf mü yoksa internette okuduğum şekilde evde negatif enerji mi var bunu nasıl anlarız ?
Adaçayı yakmak gibi tütsülü ritüeller mi yapmalıyım ? Yoksa feng suhi tarzı dekorasyon yöntemlerini mi denemeliyim bilmiyorum.
Sayilari bir bardak suya okuyup ya da surahi, o bardak ya da surahideki tüm su bitmeden ustune doldurursaniz etkisi devam eder bu da dipnot olsun izninizleSirke ile temizlik işe yarar.
Adaçayı ya da kabuk tarçın yakıp dolaştırmak. Adaçayı nazar, kötü enerji vs için. Kabuk tarçın da bolluk bereket için.
Frekansı yüksek olarak Milana22 gül yağı önermiş, çok da doğru söylemiş ama orijinal gül yağı korkunç pahalı. O yüzden gül suyu kullanmanı öneririm. Bilek ve kulak memesi altında kalan yerlere sürmelisin.
Buhur çok iyi geliyor, ben akşamları lavanta kullanıyorum gündüz nane, turunçgil vs. Bir kaç yağ al, kendine iyi geleni bulursun. Lavanta uyku yapıyor diye gündüz kullanmam.
Bir de şu sayıları kullanabilirsin.
Frekans kuvvetlendirme 889491
İlahi koruma 8888
Negatif etkilerden korunma 71931
Negatif her şeyle araya perde çekme 49181
Nazar ve kötü enerjiden korunma 814418719
Sayılar tek tek okunuyor.
Sayilari bir bardak suya okuyup ya da surahi, o bardak ya da surahideki tüm su bitmeden ustune doldurursaniz etkisi devam eder bu da dipnot olsun izninizle
Yaziyorum whatsappdanadaçayını nasıl yakcaz bana anlat sevabına
Evet cok var ben de neredeyse 1 yıldır bunlari araştıran biriyim bir ablam var egitimini aldi o paylaşır arada whatsapptan. Ben cok uygulayamiyorum gerci , rituel falan unuturumEvet eksik yazmışım.
Misal su şişesinin üstüne yazılabilir. Ne bileyim kağıda yazıp üstünde sürahi bardak olabilir.
Ya da siyah olmayan bir kalemle ele, kola yazılabilir.
Gözümüzün önündeki bir yere de yazılabilir.
Konu ile alakalı illa başka sayılar da vardır bu arada.
valla ben 1 senedir astrolojiyle ilgileniyorun adacayı yakmak gercekten negatif enerji icin cok iyi geliyo dinen de astroloji olarakta 2020 belli gezegenlerin cok nadir toplandıgı bir yıl o yuzden bol sadaka ver neyden korundugunu bilemezsin sirkeli suyla yıka ben senelerdir evi böyle silerim ama astrolojiyle ilgilen butun cvp lar orda haritana baktırdın mı hiçEvet arkadaşlar, çoğunuza saçma gelebilir bana da anlamsız gelirdi bu tip enerji, çakra işleri.
Ancak evimde her Allahın günü bir şeyler kırılıyor şaka gibi, her gün cam temizliyorum bu evde.
Dün elimden kase düştü makineye yerleştirecekken, nasıl düştü anlayamadım. Bugün eşim sürahiyi düşürdü her yer cam oldu, bunu yazmadan önce düşüncelerim bu yöndeydi, sehpanın üzerinde su bardağım vardı, kedim basbayağı gitti patisiyle ittirdi yere attı, yine cam kırığı oldu her yer onu temizledim.
Bu bir kaç günlük bir şey değil evde sürekli bir şeyler kırılıyor ya da bozuluyor. Dışarıdan eve girince migrenim tutuyor, geçen haftalarda da başka sebepsiz bir hastalığım peydah oldu, mide bulantısı... Hatta öyle ki gittiğimiz hastanede mide bulantısı dışında bir şikayetim olmamasına rağmen Kovid olma durumuma baktılar, kanım ve röntgenim temiz çıktığı için Pcr testine lüzum görmediler. Mide bulantımın sebebi bulunamadı. Evin enerjisi düşük ya da çok negatif enerji var, altı aydır bu evdeyiz altı ayda bir insanın hiç bir takımı denk kalmaz mı, su takımlarım bozuldu, yemek takımlarım bozuldu, kahve takımlarım çay takımlarım hepsinden birer ikişer parça kırıldı.
Durduk yere bozulan eşyalar oldu, bir müddet lavaboyu başedemedik, yaptırıyoruz ertesi gün başka bir sorunu çıkıyor. Ha bir de geçenlerde evimize bir yarasa girdi yaralı bir yarasaydı öldü. Kursağı şişmişti. Korktum bayağı, neyse bunların hepsi bir tesadüf mü yoksa internette okuduğum şekilde evde negatif enerji mi var bunu nasıl anlarız ?
Adaçayı yakmak gibi tütsülü ritüeller mi yapmalıyım ? Yoksa feng suhi tarzı dekorasyon yöntemlerini mi denemeliyim bilmiyorum.
Eve nasıl yarasa girer ki
mesela evrende hersey enerjidir belli bitkilerin freknası cok yuksektir en yuksekte gül yagı ama o gratiste bilienmedikten alma arifoglunun var onu al ama daha orjinal bisey isterim dersen 150 200 tl ye 10 ml falan eminönünde alabilirsin neyseeEvet arkadaşlar, çoğunuza saçma gelebilir bana da anlamsız gelirdi bu tip enerji, çakra işleri.
Esinizin sizinle ayni dusuncede oldugunu sanmiyorum.Oyle degil mi? Mistik konulari ben de sever,ilgilenirim ancak siz beyninizde bu dusunceleri evirip cevirirseniz, algida secicilik olarak karsiniza hep bu tarz olaylar cikar..Evde icki var diye niye tabak canak kırılsın?O zaman tekel bufelerinin komple camlari yerlere inerdi oyle degil mi? Aczba evinizi sevmiyor musunuz? Ya da icinize sinmeyen biseyler mi var?