Eviminin enerjisinini düşük olduğunu düşünüyorum, ne yapmam lazım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa çok çok teşekkür ederim... Evde aklıma geldikçe sürekli okurum, eşim bu konuda biraz daha uzak maalesef, Halbuki Arapça okumayı da biliyor ama işte ben çok sıkıştırırsam okur. O da binde bir :KK43: Evde tütsü filan yaksam herhalde saçma bulur, burada birisi bir site önermişti günlük duaların olduğu, oraya bakıyorum diye bile gülmüştü, nasıl bir dünyan var senin diye :/ Hoşuna gidiyor ama benim çok masum olduğumu düşünüyor, ona göre evrenin işleyişi daha farklı, öyle okumakla olmaz gibi Tövbe Tövbe uç şeyler söyleyip canımı sıkabiliyor bazen.
İnternetten yüksek sesle dua okutup siz takip edebilirsiniz

Seninki en
Ben onun durumuna pek saygı duymuyorum açıkçası, o benimkine duyar takdir eder. Ama kendi yapmaz. Bildiği halde yapmaması beni üzüyor. Hatta bazen sitem ediyorum bu ev ateist evi mi ne bu bir Kuran aç oku diye... Ne bileyim Cumaya git en azından diyorum, hocaları yobaz bulduğunu onların arkasına geçmeyeceğini söylüyor. Hayır yani bu durumun negatifliğini yaşayan bir tek ben miyim anlamıyorum o gayet memnun halinden. Kayınvalidegil de aksine dindar tipler, kadıncağız her geldiğinde oğluna üzülüyor. Hatta bekarken oğlunun evine gidip alkollerin hepsini klozete dökmüşlüğü var... Ben öyle değilim birlikte içeriz de ama ne bileyim uzak durmak istemiyorum duadan. Bazen bunu bile düşünüyorum evde sürekli alkollü içeçekler bulunması da evi etkiler mi... Önceden bu evde oturanlar nasıl insanlardı bilmiyorum tek bildiğim eve iyi bakmamış olmaları. Ha bir de evin çeşitli yerlerinden dini kitaplar çıktı eşim bunların içine hiç bakmadan attı. Evimde böyle şeyler istemem diyerek. Yazarını bilmediği kitapları evde tutmaz o konuda da hassas.

Neyse daha fazla detay vermeden kaçayım... Yarın temizlik yapayım bir de diğer tavsiyeleri uygulayayım. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim beni anladığınız için sağolun :KK200:
Seninki en azından biliyormuş gerekirse okur benimki hicbir şey bilmiyor maalesef

Evet arkadaşlar, çoğunuza saçma gelebilir bana da anlamsız gelirdi bu tip enerji, çakra işleri.
Ancak evimde her Allahın günü bir şeyler kırılıyor şaka gibi, her gün cam temizliyorum bu evde.
Dün elimden kase düştü makineye yerleştirecekken, nasıl düştü anlayamadım. Bugün eşim sürahiyi düşürdü her yer cam oldu, bunu yazmadan önce düşüncelerim bu yöndeydi, sehpanın üzerinde su bardağım vardı, kedim basbayağı gitti patisiyle ittirdi yere attı, yine cam kırığı oldu her yer onu temizledim.
Bu bir kaç günlük bir şey değil evde sürekli bir şeyler kırılıyor ya da bozuluyor. Dışarıdan eve girince migrenim tutuyor, geçen haftalarda da başka sebepsiz bir hastalığım peydah oldu, mide bulantısı... Hatta öyle ki gittiğimiz hastanede mide bulantısı dışında bir şikayetim olmamasına rağmen Kovid olma durumuma baktılar, kanım ve röntgenim temiz çıktığı için Pcr testine lüzum görmediler. Mide bulantımın sebebi bulunamadı. Evin enerjisi düşük ya da çok negatif enerji var, altı aydır bu evdeyiz altı ayda bir insanın hiç bir takımı denk kalmaz mı, su takımlarım bozuldu, yemek takımlarım bozuldu, kahve takımlarım çay takımlarım hepsinden birer ikişer parça kırıldı.
Durduk yere bozulan eşyalar oldu, bir müddet lavaboyu başedemedik, yaptırıyoruz ertesi gün başka bir sorunu çıkıyor. Ha bir de geçenlerde evimize bir yarasa girdi yaralı bir yarasaydı öldü. Kursağı şişmişti. Korktum bayağı, neyse bunların hepsi bir tesadüf mü yoksa internette okuduğum şekilde evde negatif enerji mi var bunu nasıl anlarız ?
Adaçayı yakmak gibi tütsülü ritüeller mi yapmalıyım ? Yoksa feng suhi tarzı dekorasyon yöntemlerini mi denemeliyim bilmiyorum.

Meltem Guner' in bu konuda Cok guzel videolari var.

Bende inananlandanım hatta evime taşındıktan hemen sonra eşime dedimki bu ev beni çok sıkıyo bişey ya dedim.bizden önce oturanlar yüzündenmiş.oturanlarıda tanıyorum ayrıca bu evde başıma çok kötü şeyler geldi.bize gelen kim varsa ay sizin ev ağırlık bastı ay uykum geldi gözümü açamıyorum diyodu.arkadaşımda öyle diyodu gelmemek için bahanemi arıyon demiştim bikere.ibadetlerimi elimden geldiği kadar yerine getiriyorum kendi evimiz olduğu için taşınamıyorum aslında istiyorum hatta komple bu yerden gitmek istiyorum ama işte eşimin işi dolayısıyla gidemiyoruz.

Esinizin sizinle ayni dusuncede oldugunu sanmiyorum.Oyle degil mi? Mistik konulari ben de sever,ilgilenirim ancak siz beyninizde bu dusunceleri evirip cevirirseniz, algida secicilik olarak karsiniza hep bu tarz olaylar cikar..Evde icki var diye niye tabak canak kırılsın?O zaman tekel bufelerinin komple camlari yerlere inerdi oyle degil mi? Aczba evinizi sevmiyor musunuz? Ya da icinize sinmeyen biseyler mi var?

Evinizi sirkeli suyla temizleyin
Bir tencerede ( minik tencete ) adacayi yakin , o tencereyi tum evi dolastirarak tutsuleyin
Ve aromatik yaglar alin , gül yagi frekansi en yüksek yagdir , bur buhurdanlikta hergun gul yagi yakin
Faydasini goreceksiniz hepsinin

Adaçayı gerçekten çok iyi bu konuda, ben de yapmaya çalışıyorum sıklıkla. Bir de aktarlarda satılan kaya tuzlarından alıp bir kaseye koyun, onların arada çatladığını duyacaksınız. Tuz kutsaldır zaten bilirsiniz bir çok dinde de.

bizim evde de takim diye bir sey yok, 2 cocuk var, ama olmasa da ben de kirarim zaten.
Bana cok normal geldi o yuzden yazdiklariniz.

Ama evin yeterince isik aliyor olusu, evin havasinin temizleniyor olusu,
ferah olusu,
vs vs elbette ki sizi etkileyecektir.
bunlara dikkat edebilirsiniz.

Yine bazi insanlar kokudan cok etkilenirler,
ona gore evinizin kokuyor olusu/kokmuyor olusu da sizi psikolojik olarak etkiliyor olabilir.

Bunlarin hepsini deneyerek ogreneceksiniz.

Ornegin tutsu fikri bende islemiyor, tam tersi cok agir geliyor tutsu yakilmis odanin havasi. onun yerine bir fis fis sisesine yag koyup fisfislamayi tercih ediyorum canim sikildikca.

Esinizin sizinle ayni dusuncede oldugunu sanmiyorum.Oyle degil mi? Mistik konulari ben de sever,ilgilenirim ancak siz beyninizde bu dusunceleri evirip cevirirseniz, algida secicilik olarak karsiniza hep bu tarz olaylar cikar..Evde icki var diye niye tabak canak kırılsın?O zaman tekel bufelerinin komple camlari yerlere inerdi oyle degil mi? Aczba evinizi sevmiyor musunuz? Ya da icinize sinmeyen biseyler mi var?
Ben bunu kacirmism , evde icki var diye mi buna inaniyormus konu sahibi?
Ben size bosuna yorum yapmisim , yukarda dediklerimin hicbirini yapmayin , size faydasi olmaz zaten

Sirke ile temizlik işe yarar.
Adaçayı ya da kabuk tarçın yakıp dolaştırmak. Adaçayı nazar, kötü enerji vs için. Kabuk tarçın da bolluk bereket için.
Frekansı yüksek olarak Milana22 Milana22 gül yağı önermiş, çok da doğru söylemiş ama orijinal gül yağı korkunç pahalı. O yüzden gül suyu kullanmanı öneririm. Bilek ve kulak memesi altında kalan yerlere sürmelisin.
Buhur çok iyi geliyor, ben akşamları lavanta kullanıyorum gündüz nane, turunçgil vs. Bir kaç yağ al, kendine iyi geleni bulursun. Lavanta uyku yapıyor diye gündüz kullanmam.
Bir de şu sayıları kullanabilirsin.
Frekans kuvvetlendirme 889491
İlahi koruma 8888
Negatif etkilerden korunma 71931
Negatif her şeyle araya perde çekme 49181
Nazar ve kötü enerjiden korunma 814418719
Sayılar tek tek okunuyor.

Yarın tüm odaların yerlerini sirkeli suyla silip adaçayı yakacağım tavsiyeleriniz için teşekkürler. Sirke olarak kendi yaptığım sirkem var ama hiç kıyamam sadece salatalarda kullanıyorum, onu mu kullanayım yoksa marketlerde ucuza satılanlardan kullansam yeterli olur mu, lütfen yeterli olsun çünkü diğeri benim gözümün nuru :))
Bir de bilgisayardan Dua açayım ya da Kuran, özellikle tavsiye edeceğiniz bir dua ya da Sure var mıdır?
Bakara süresi evde huzuru arttır ve cin süresi evdeki kötü enerji için tavsiye edilir genelde.

Salonun 4 köşesine kücük bi kapta su koyun, enerji akısı saglansın.
Kaplar plastik olmasın ama, cam demir tarzı bi şey olabiilir
bir de kanepe altlarina baza icine ve evin belli yerlerine küçük bir kasede kaya tuzu koyun belli bir zaman sonra tas gibi birbirine yapışıyor birkac arkadws da tuz yaktigini söylemiş bir de arada dustan cikarken basinizdan sirkeli su dökün cok kotu ekşi bir kokusu var ama uçuyor bir de saçları tararken kolay açılmasını sağlıyor
Elem terefiş kem gözlere şişşşşş

Tam banlanmalık konu. Niyeti olanı bekleriz :KK53:
Ahahaha ben de dua onerirken acaba dini yazi yazmaktan banlanir miyim diye dusunmrdim.desem yalan olur :-)

Evlerin enerjisi olduğuna ben de inanıyorum. Sebebini bilmiyorum ama var. Bizzat tecrübe etmişliğim de var hatta. Öyle ki kendim yaşamamış olsam bir başkası anlatmış olsa olaylara farklı ve yanlış anlamlar kattığını bile düşünürdüm. Neyse ki geçici konakladığım bir yerdi ve duydum ki benden sonra orada konaklayan kişi de benzer şeyler yaşamış. Velhasıl benim de size tavsiyem sirkeli su. Hatta şimdi içinde sirkenin olduğu temizleme malzemeleri var. Tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X