Evimin duzensizligi.. fikirlerinize ihtiyacim var

selamm bakacagim bunlara suanda ofisteyim acamiyorum :)
ama benim kolye icin birseye ihtiyacim var, diger kayinvalidemin aldigi kutu gayet guzel aldi yuzukleri, bilezikleri falan.
obur seffaf kutuluya baktim onlar cok kucuk canim cunku benim buyuk kolyelerim var..
yada boyle kalacak suanki haliyle..

bu arada duzenliyorum ya evi, dolabi biraz daha yaptim dun bugun devam edicem.
banyo icin sepetler almak istiyorum birsuru sabunlarim var degisik icine dizerim, taraklari sac urunlerini falan nerede tutuyorsunuz? onlar icinde sepet alsam mi ?
el havlularim icinde sepet almayi dusunuyorum

Ben dedigin gibi tarak, dis macunu vs hepsini bi sepete koyup( plastik olsun sakin teneke, tahta felan olmasin,islak tarak felan kuflendirir ve tenekeyi paslandirir.) dolabin icine koyuyorum yine. El havlulari bizde yer olmadigi icin dolaba diziyorum ust uste. Ama sepetede cok guzel duruyor. Ayni yine benim şallarimi dizdigim gibi guzel guzel renkleri diziyorlar guzel renkli cabut bi sepete( oysa cabut olmali dikkat, plastik mesela olmaz ona, banyonun buharindan terledikce plastik kutuda kuf yapar havlular sararir). Cabut derken soyle bi sepet cok hos.

Son düzenleme:
Yeni gordum mesaji
Ic camasirlarina pijama ev kiyafetlerine falan olur zaten disari kiyafetleri cok kirisir bizde yer bol denemedim hic ama dar alanlar icin guzel diye dedim.Resim yokmu yapilar yerlerden.

peaceful16 senden aldigimiz motivasyonla devammm :)

korkunc halde olan bir balkonum vardi . Oraya girdim . saatlerce ugrastim ama tertemiz oldu. orda duran bi dolap vardi. onu supurup, silip banyoya tasidim . banyoda kullanacagim . :)

Bakalim bugun Neresi kismet olacak .
Su çocukların dolabina el atsam , aslında duzenli ama verecekleri ayarlamak zor geliyo .

♥burasi temizlik-duzen topicigine donecek sanırım :)

Bizim üçüncü odamız eşimin eşyaları oğlumun dolabı benim gençlik der masam ve evin tüm fazlaligiyla doluydu...
Dün girdim ayyy allahım geberecektim
Ders masasını üstünde ne yokki eşim plastik şifonyerlerde aramış çıkarmış koymuş hirdavat ürünleri heryer de bıçak malzemeleri..hobi olarak bıçak yapıyor...balık tutuyor tekne motoru bile o odada...
Tek kişilik bir bazan var altına kartonlari koydum göz göz oldu içine kategorilerine göre ayırdım...Ders masasni kapının önüne şut
Akşam indirdi eşim
Fazla hakim vardı eski tip indirdik bodruma
Şimdi odada 2 plastik sifonyer var balkona çıkacak
Oğlumun dolabı
Köşede oyuncakları
Ohhh miras
Tekne motorunu indiremedik güvenli olmaz depo diye
Foto K ucultemiyorum telefondan girdim icin

evet canım öyle olcak her halde

merhabalar,

sapsik58 P pitho86 yorgun anneanne _Saliha_ PabucumunNicki sahra_melisa
sonunda dolabimi yerlestirdim, resimleri paylasiyorum. yine mukemmel duzenli olmadi ama eski haline gore baya iyi sanirim.
hala cekmecelerimin ici ferah degil , baya kiyafet ayirdim ama hala yeterli gelmedi.
coraplarim icin yer bulamadim kiyafetlerin arasinda kaldilar
oneriniz varmidir? nasi gelistirebilirim ?
bundan sonraki asama yatak odasindaki cekmecelik, icinde nevresimler havlular benim camasirlarim var.
sonrada esimin dolabini duzenlemek istiyorum baktim o da baya dagilmis. hatta geldiginde bozulabilir kendi dolabini yapmissin benimki niye boyle diye
bu arada hatirlatma amacli dolabimin eski halinide ekledim son 2 resim

Eklentiler

• IMG_6249.JPG
    72,5 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_6250.JPG
    63 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_6251.JPG
    61 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_6253.JPG
    61,9 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_6254.JPG
    62,1 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_6255.JPG
    64 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_6256.JPG
    64,3 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_6257.JPG
    76,4 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_6012.JPG
    68,1 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_6013.JPG
    55,5 KB · Görüntüleme: 107
Eline saglik eskisine gore mukemmel ama dedigin gibi tam olmamis mesela depoda yaptigin gibi ust rafa rastgele koymussun herseyi.Tsortler ayni boyda katlanirsa cok guzel durur suan tek sorun katlama tarzin diyebilirim.
Coraplarin icin kutu alip ust rafa koyabilirsin.Yada dekoratif bir sepetle odada mermere gordum onceki resimlerde genis bir mermeriniz var degerlendirilebilir.

peaceful16 muhtesem olmus.
eline sağlık. :)

coraplarina kucuk.bi.sepet alabilirsin . benim coraplarim icin bi cekmecem var. eskisi gibi.topak gibi katlamiyorum . lastikten ice ceviriyordum. artik.coraplarimi da elbise katlar gibi 2ye ya da 3e katliyorum ust uste koyuyorum gayet duzenli oldular. .

ya tesekkur ederimm :) eskiye gore iyi oldu en azindan her dolabi actigimda kotu hissetmicem kendimi :)
coraplarim icin sepet mantikli, alicam.
toplu alcam banyo icin vs de lazim zaten
sen naptin balkonunu toplamissin, cocuklarla yapiyorsun bide esas senin eline saglik :)

ya ben mi tam yapamadim dolap mi kullanisli degil vallahi bilmiyorum , elimden geldigince ayni boyda katladim herseyi. ama cok farkli tshirt bluzlerim var hepsi farkli boylarda, baya ugrastimda en sonunda baydim artk kac gundur, bugun bitireyim dedim yerlestirdim herseyi..

coraplarim icin sepet alcam dagilinca bulamiyorum sonra hersey dagiliyo cekmecedeki.. mermerimiz var aynen. ustunde suanda zaten baya bisey var utum falan orda duruyo kullanmadigim esyalar buyuk bi koli icinde duruyo. cok tozlaniyo orasi iyi degil coraplar icin.. ancak kapakli kutu olursa olabilir belki..
dolabimda yine yer kalmadi, o kadar sey verdim kendimce temizledim yok ya. %5- % 10 farketmistir. ayni depo gibi , o kadar ugrasmistim yani pek bi ferahlama olmadi, nedendirki..

cok guzelmis bunlar neredenki :)
hasir olurmu peki taraklar icin ve ayrica yine havlular icin ?
bir kac tane sepet alcam coraplarim icinde gerekiyo. dolabimi dizdim gordunmu ? tam istedigim gibi olmadi yine ama idare eder..

Fark budur ya <3
Cok daha duzenli olmus tatlim.
Bak simdi sana puf noktayi veriyorum. O ust uste dizdigin kazak badiler varya tum o cekmeceleri? Onlari su an 2 kere katla cekmeceye sigicak sekilde. Anladin galiba demek istedigimi. Badileri ortadan tekrar bisefer daha dur yani. Yada 3 kere daha katla cekmece kolay kapansin diye. Ve hepsini yine benim şallarimi koydugum gibi tek tek diz. Enleri ayni olsun hepsinin inci gibi yaparsin sen istesen ben biliyorum. Farkindayim hep yine benim şallarima yonlendiriyorm seni. Ama bunu gercekten o katlama seklinin cok cok faydasini gordugum icin yapiyrum. Hele senin o cekmecelerine oyle guzel giderdi inanamazsin.. ay gozumun onune geldi o bitmis sekli mutluluktan bayilabilirimmm. Coraplar icin yine kutu diycem sana. Cekmecenin yuksekliginide hesaba katarak bi kutu lazim. En guzeli tabi coraplar icin oldugunu dusunursek cabutsu bi sepet.

Esininkinide toparla tabi ben olsam bende bozulurum. Ben olsam hepsini katlamazdim ama. Cunku belkide aralarinda hic giymedikleri kiyafetler var. Acaba bunu artik giyrmi diye tereddut ettiklerini bence bi posete koy sonra esin gelince secsin aticaklarini atsin. Sen emin olduklarini katla koy. Atmiycaklarida tekrar dolabine yerlestir. Sen katla katla sonra yarisi giynilmiycekse oda sana zahmet olur, onun yerine oturur bi kahve icerdin.

cok guzelmis bunlar neredenki :)
hasir olurmu peki taraklar icin ve ayrica yine havlular icin ?
bir kac tane sepet alcam coraplarim icinde gerekiyo. dolabimi dizdim gordunmu ? tam istedigim gibi olmadi yine ama idare eder..

Hasir anca pis olur tatlim. Islak taraklari icine koydukca ayni kokmus kuflenmis camasir gibi olur islaninca. Ona plastik lazim. Havlulari icinde dedigim gibi en guzeli caputsu bi sepet. Bence bulursun istersen ya o caputsu sepetleri. Koreada oturuyosun demistin galiba yoksa yanlismi hatirliyorum.

hong kong

bak demek istedigim katlama sekli bu. Senin dolabina cok guzel gider. Yani bi onceki mesajta sana katladigin tisortleri bide yaridan bol demistimya? Ondan once aslinda en guzeli daha ince bi durme tarzi. Yani ornegin magazalarda goruruzya? Oyle. Cunku katlamada sorin var gibi canim.Resim ekliyim dur. O zmn dikey srkilde daha sabit dururlar ince ince dikey koymak yerine. Compact yapiyosun yani. Hatta hatta sen en basta bunu yaaapppp. Bak video ekliyoruuumm. Evde karton kutu varmi?? Bunu kesinlikle yappp.
Hepsi ayni enlikte olucak boylelikle..
Super biseyt. O zmn katlamada hic dertlenme. Sonuc olarak sonra iki kere daha katla ve sonuca bak. Cekmecen super durur.
Boyle katliyosun taktik budur.

Ve sonuc bu olur. Hepsi ayni kalinlik ve ayni en.

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-20-16-08-12.png
    113,2 KB · Görüntüleme: 34

Eskiye oranla baya baya gelişme var cnm, eline sağlık. Baya bir toparlanmış. Çoraplar için en ufak boy hurçları deneyebilirsin. Yumuşak olduğu için kıyafetleri koyduğun yerlere bile konuyor. Ben hep hurca koyuyorum çoraplarımı. Tabi en ufak boyu ufak bir çanta kadar

nasi katladigimi anlatmaya calistim sildim mumkun degil resim aticam nasi yaptigimi :)
onceden direk ikiye katliyodum daha ince oluyodu ama genis oluyodu diye simdi daha farkli katladim daha kucuk oldu.
daha bastan mi yapmam gerekiyo dolaplarimi
coraplarim icin alicam kutu canim , ikea ya gidicem bu ara tum ihtiyaclar icin.
esimin dolabini da yarin toplicam geldiginde supriz olur, dedigin gibi emin olmadiklarimi yada eski yuzlu bulduklarimi ayiririm bakar.
ona aldigim cekmece duzenleyiciyi de kurayim kemerleri coraplari kol dugmeleri vs yerlestiririm. onun dolabi daha kolay cok basit katlamasi falan. bi toz alir dizerim.

sen cok seviyosun bu isi dimi ? :) keske hong kongta olsaydin bana fikir verirdin, ben o kadar ugrastim kac gundur sonuca bak . mukemmel olmaliydi bu kadar ugrasmaya..

tesekkurlerr, dikey katlamaya geceyim diyosun yani, tshirtler ve badiler icin olabilir haklisin. ama sifon bluzlarim cok var onlar durmaz oyle duser dimi ?
karton cok profesyonelmis ama zor oyle tek tek yapmak degilmi
esimin dolabini nasi yapsam acaba, tum gomlekleri askida, kotlari pantolonlari katli , tshirtler sortlar katli. onunkini boyle dikey yapsam durmaz galiba cok esyasi yok cunku ferah onun cekmeceleri.
onda bi deneme yapmak istedim benimkini bozmadan ama cesaret edemiyorum bide kullanisli olmazsa ona bozcak hemen tekrar yapmam gerekcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…