- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
-
- Konu Sahibi peaceful16
Aslinda hazir gaza gelmisken su iki kutuyuda yapabilirsin hemen sip sak egerki az bi el becerin varsa canim :) iki link attim. Birisinde buyuk bi kutu lazim ve kumas ve yapistirici lazim( bu genel olrak yuzuk, kupe, kolyeler ixin).
Digeri zincirli kolyeler icin ozel. Sadece evden bi kutu bulmak gerek(en guzeli bi ayakkabi kutusunun kapagi, onlar ince olur en uygunu bu) ve makasla delikler aciyosun. Belki bi fikir olur. Hatta bu en son dedigimi cok guzel o elindeki pembe kutunun boyutunada ayarlaya bilirsin ve tamda ozel zincirli kolyelerin icin olur. Fikir olarak bak bi.
selamm bakacagim bunlara suanda ofisteyim acamiyorum :)
ama benim kolye icin birseye ihtiyacim var, diger kayinvalidemin aldigi kutu gayet guzel aldi yuzukleri, bilezikleri falan.
obur seffaf kutuluya baktim onlar cok kucuk canim cunku benim buyuk kolyelerim var..
yada boyle kalacak suanki haliyle..
bu arada duzenliyorum ya evi, dolabi biraz daha yaptim dun bugun devam edicem.
banyo icin sepetler almak istiyorum birsuru sabunlarim var degisik icine dizerim, taraklari sac urunlerini falan nerede tutuyorsunuz? onlar icinde sepet alsam mi ?
el havlularim icinde sepet almayi dusunuyorum
Yeni gordum mesajiitip bastirip kapatiyorum cekmeceleri ondan hic biseyimi kullanamadim cekmecelerden, sadece askidakileri giyip duruyordum
konmoriyi begeniyorum ama kiyafetlerim icin uygun degil diye dusunuyorum. havlu-nevresim falan olabilir belki ama benim cok fazla sifon, ince bluzlarim var onlar oyle kirisir ve durmaz diye. ne biliyim biraz eski kafaliyim bu konuda galiba
evet canım öyle olcak her haldepeaceful16 senden aldigimiz motivasyonla devammm :)
korkunc halde olan bir balkonum vardi . Oraya girdim . saatlerce ugrastim ama tertemiz oldu. orda duran bi dolap vardi. onu supurup, silip banyoya tasidim . banyoda kullanacagim . :)
Bakalim bugun Neresi kismet olacak .
Su çocukların dolabina el atsam , aslında duzenli ama verecekleri ayarlamak zor geliyo .
♥burasi temizlik-duzen topicigine donecek sanırım :)
Eline saglik eskisine gore mukemmel ama dedigin gibi tam olmamis mesela depoda yaptigin gibi ust rafa rastgele koymussun herseyi.Tsortler ayni boyda katlanirsa cok guzel durur suan tek sorun katlama tarzin diyebilirim.merhabalar,
sapsik58 P pitho86 yorgun anneanne _Saliha_ PabucumunNicki sahra_melisa
sonunda dolabimi yerlestirdim, resimleri paylasiyorum. yine mukemmel duzenli olmadi ama eski haline gore baya iyi sanirim.
hala cekmecelerimin ici ferah degil , baya kiyafet ayirdim ama hala yeterli gelmedi.
coraplarim icin yer bulamadim kiyafetlerin arasinda kaldilar
oneriniz varmidir? nasi gelistirebilirim ?
bundan sonraki asama yatak odasindaki cekmecelik, icinde nevresimler havlular benim camasirlarim var.
sonrada esimin dolabini duzenlemek istiyorum baktim o da baya dagilmis. hatta geldiginde bozulabilir kendi dolabini yapmissin benimki niye boylediye
bu arada hatirlatma amacli dolabimin eski halinide ekledim son 2 resim
peaceful16 muhtesem olmus.
eline sağlık. :)
coraplarina kucuk.bi.sepet alabilirsin . benim coraplarim icin bi cekmecem var. eskisi gibi.topak gibi katlamiyorum . lastikten ice ceviriyordum. artik.coraplarimi da elbise katlar gibi 2ye ya da 3e katliyorum ust uste koyuyorum gayet duzenli oldular. .
Eline saglik eskisine gore mukemmel ama dedigin gibi tam olmamis mesela depoda yaptigin gibi ust rafa rastgele koymussun herseyi.Tsortler ayni boyda katlanirsa cok guzel durur suan tek sorun katlama tarzin diyebilirim.
Coraplarin icin kutu alip ust rafa koyabilirsin.Yada dekoratif bir sepetle odada mermere gordum onceki resimlerde genis bir mermeriniz var degerlendirilebilir.
Ben dedigin gibi tarak, dis macunu vs hepsini bi sepete koyup( plastik olsun sakin teneke, tahta felan olmasin,islak tarak felan kuflendirir ve tenekeyi paslandirir.) dolabin icine koyuyorum yine. El havlulari bizde yer olmadigi icin dolaba diziyorum ust uste. Ama sepetede cok guzel duruyor. Ayni yine benim şallarimi dizdigim gibi guzel guzel renkleri diziyorlar guzel renkli cabut bi sepete( oysa cabut olmali dikkat, plastik mesela olmaz ona, banyonun buharindan terledikce plastik kutuda kuf yapar havlular sararir). Cabut derken soyle bi sepet cok hos.Eki Görüntüle 1859841
merhabalar,
sonunda dolabimi yerlestirdim, resimleri paylasiyorum. yine mukemmel duzenli olmadi ama eski haline gore baya iyi sanirim.
hala cekmecelerimin ici ferah degil , baya kiyafet ayirdim ama hala yeterli gelmedi.
bundan sonraki asama yatak odasindaki cekmecelik, icinde nevresimler havlular benim camasirlarim var.
sonrada esimin dolabini duzenlemek istiyorum baktim o da baya dagilmis. hatta geldiginde bozulabilir kendi dolabini yapmissin benimki niye boylediye
cok guzelmis bunlar neredenki :)
hasir olurmu peki taraklar icin ve ayrica yine havlular icin ?
bir kac tane sepet alcam coraplarim icinde gerekiyo. dolabimi dizdim gordunmu ? tam istedigim gibi olmadi yineama idare eder..
hong kongHasir anca pis olur tatlim. Islak taraklari icine koydukca ayni kokmus kuflenmis camasir gibi olur islaninca. Ona plastik lazim. Havlulari icinde dedigim gibi en guzeli caputsu bi sepet. Bence bulursun istersen ya o caputsu sepetleri. Koreada oturuyosun demistin galiba yoksa yanlismi hatirliyorum.
merhabalar,
merhabalar,
Fark budur ya <3
Cok daha duzenli olmus tatlim.
Bak simdi sana puf noktayi veriyorum. O ust uste dizdigin kazak badiler varya tum o cekmeceleri? Onlari su an 2 kere katla cekmeceye sigicak sekilde. Anladin galiba demek istedigimi. Badileri ortadan tekrar bisefer daha dur yani. Yada 3 kere daha katla cekmece kolay kapansin diye. Ve hepsini yine benim şallarimi koydugum gibi tek tek diz. Enleri ayni olsun hepsinin inci gibi yaparsin sen istesen ben biliyorum. Farkindayim hep yine benim şallarima yonlendiriyorm seni. Ama bunu gercekten o katlama seklinin cok cok faydasini gordugum icin yapiyrum. Hele senin o cekmecelerine oyle guzel giderdi inanamazsin.. ay gozumun onune geldi o bitmis sekli mutluluktan bayilabilirimmm. Coraplar icin yine kutu diycem sana. Cekmecenin yuksekliginide hesaba katarak bi kutu lazim. En guzeli tabi coraplar icin oldugunu dusunursek cabutsu bi sepet.
Esininkinide toparla tabi ben olsam bende bozulurum. Ben olsam hepsini katlamazdim ama. Cunku belkide aralarinda hic giymedikleri kiyafetler var. Acaba bunu artik giyrmi diye tereddut ettiklerini bence bi posete koy sonra esin gelince secsin aticaklarini atsin. Sen emin olduklarini katla koy. Atmiycaklarida tekrar dolabine yerlestir. Sen katla katla sonra yarisi giynilmiycekse oda sana zahmet olur, onun yerine oturur bi kahve icerdin.
Eki Görüntüle 1860321 bak demek istedigim katlama sekli bu. Senin dolabina cok guzel gider. Yani bi onceki mesajta sana katladigin tisortleri bide yaridan bol demistimya? Ondan once aslinda en guzeli daha ince bi durme tarzi. Yani ornegin magazalarda goruruzya? Oyle. Cunku katlamada sorin var gibi canim.Resim ekliyim dur. O zmn dikey srkilde daha sabit dururlar ince ince dikey koymak yerine. Compact yapiyosun yani. Hatta hatta sen en basta bunu yaaapppp. Bak video ekliyoruuumm. Evde karton kutu varmi?? Bunu kesinlikle yappp.
Hepsi ayni enlikte olucak boylelikle..
Super biseyt. O zmn katlamada hic dertlenme.Sonuc olarak sonra iki kere daha katla ve sonuca bak. Cekmecen super durur.
Boyle katliyosun taktik budur.Eki Görüntüle 1860324
Ve sonuc bu olur. Hepsi ayni kalinlik ve ayni en.Eki Görüntüle 1860325
Eki Görüntüle 1860327