- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
-
- Konu Sahibi peaceful16
eline sağlık cok guzel olmus .
ben de kocamla kavga etmeyi birakipkendimi ise vereyim bari . :)
benim de camasirlari ayirmam gerek .ama bu ev toplanir mi ki . benim ev yani .
aslında ben hep topluyorum ama 2kucuk.cocugum.var ben topluyorum oglan cekip atio. oyuncaklari kutuladim ben de dolaplarinim en.alt kismina koydum onceleri.cekip dokuyordu simdi alistilar sanırım. bir de esimim giymedigi ama atamadigi veremdgi cok sey var . ben de tam guzel yapinca resim koyayim senin konuna :)en iyisi, hic kavga etme isine bak her bakimdan daha faydali oluyo :)
toplanir ya benim ev toplaniyosa seninkide toplanir bence onemli olan istek. cok mu daginik evin?
1 cekmeceyi duzenledim.sapsik58 P pitho86 PabucumunNicki @yorgun anneanne @sahra_melisa @Sismaniye
dag halinde cikardim resimdeki gibi , ayircaklari ayirdim kalanlari tshirt, askili bodyler, gomlek/bluzlar, elbise/ etek, ve kislik kazaklar olarak ayirdim. tum cekmeceleri bitirip hepsini bir yerlestircem en son. simdilik boyle mermere koydum.
verceklerimde o posetin ustundekiler, cok cikmadi burdan ama yine iyidir, her cekmeceden bu kadar sey ayirsam baya rahatlar dolabim.
evet bozuldu, yerlerini degistirecegim sebzelik bolumune alacagim posetlerle. o kutulari napacagim peki... meyveleri posetli olarak kutularin icine mi koysam?
kutulari atmak istemiyorum hem guzel duruyo dolapta hemde aldim yani nerde kullanayim..
alt sebzelikteyken cok daha uzun dayaniyodu sebzeler.
Evet güzel tabi ki görüntü ama sebzenin göz göre göre bozulmasını istemezsin.
Sen yine meyveni normal kutuna koy poşetsiz. Poşet de çok sağlıklı birşey değil. Plastik sonuçta. Ben mecbur olmadıkça kullanmam poşet. Ama sebzelere mecbur kullanıyorum, bozulmasınlar diye.
Meyveyi aynı böyle devam et. Sebze kutusunu da başka birşeyde kullanabilirsin. Ben mutfakta, yatak odasında, tv ünitemde herşey için kutular kullanıyorum. Mesela çekmecende ilaçlar için bile kullanabilirsin. Çekmece içleri hiç karışmıyor organizer kullanınca
Oo süper cnm bu şekilde devam edersen baya bir düzene girer herşey
aslında ben hep topluyorum ama 2kucuk.cocugum.var ben topluyorum oglan cekip atio. oyuncaklari kutuladim ben de dolaplarinim en.alt kismina koydum onceleri.cekip dokuyordu simdi alistilar sanırım. bir de esimim giymedigi ama atamadigi veremdgi cok sey var . ben de tam guzel yapinca resim koyayim senin konuna :)
mesela ben mutfak cekmecerlimi1yildir duzeltemiyorum duzeltiyorum oglum bosaltiyo :). :) buzdolabimi duzelteyim bugun en azından .
maşallah yaa evin mis gibi olacak. darisi bize. :)isin zormus , kolay gelsin cnm :)
Allah bagislasin, olsun oynasin cocuklarin oyuncaklariyla buyuyunce alisirlar odalarini duzenlemeye.
ben cocuksuz halimle mutfak cekmecelerimi duzeltmedim 1 senedir, seninki cok normal :)
sende yapinca paylas herkese heves gelir, bekliyorum . ben yarin dolabima devam edicem 2 gune bitirmeyi planliyorum bakalim, resim gondericem tabiki
1 cekmeceyi duzenledim.sapsik58 P pitho86 PabucumunNicki @yorgun anneanne @sahra_melisa @Sismaniye
dag halinde cikardim resimdeki gibi , ayircaklari ayirdim kalanlari tshirt, askili bodyler, gomlek/bluzlar, elbise/ etek, ve kislik kazaklar olarak ayirdim. tum cekmeceleri bitirip hepsini bir yerlestircem en son. simdilik boyle mermere koydum.
verceklerimde o posetin ustundekiler, cok cikmadi burdan ama yine iyidir, her cekmeceden bu kadar sey ayirsam baya rahatlar dolabim.
Bir cekmeceye bunlari nasil sigdirmistin :) Eline saglik konmoriye begenmiyorsun ama inan o kurtarir cekmeceleri bence.
tesekkur ederimm. siz heveslendirdiniz :)Cok guzel olmus canim. Dolaplarada guzel guzel dizersen ve duzenli tutarsan sen bu isi kaptin demektir. Dolaba yerlestirdikten snra son halinide resim at. Hatta 2 hafta sonrasinida; bakalim hala duzenlimiyiz.
tesekkur ederimm. siz heveslendirdiniz :)
bugun is cikisi devam edecegim 2 gune herseyi duzenlerim sanirim. tabii son halini aticam :)
bu arada kolyeler icin onerin var mi? biraz karisik geldi bana pembe kutuda. bak bu sekilde koydum ama bulamam hic bisey boyle.
Eki Görüntüle 1859265
buzdobini tenizledim duzenledim. ben orayi silerken kucuk cocugum da sutlerle oynadi.
devam . yarin nasipse cocuklarin dolabina el atsam süper olacak :)
Aklima bisey geldi aslinda. Kolyeler derken hangisi o canim? Zincir ve kolye kafasimi yoksa agir buyuk kolyelermi? Ne kadar var toplam ortalama?
o paylastigim pembe kutu , hepsi var kolye ucu zincir, buyuk kolyeler. toplamda bi 15 tane falan heralde. ne geldi aklina?
Aslinda hazir gaza gelmisken su iki kutuyuda yapabilirsin hemen sip sak egerki az bi el becerin varsa canim :) iki link attim. Birisinde buyuk bi kutu lazim ve kumas ve yapistirici lazim( bu genel olrak yuzuk, kupe, kolyeler ixin).o paylastigim pembe kutu , hepsi var kolye ucu zincir, buyuk kolyeler. toplamda bi 15 tane falan heralde. ne geldi aklina?