Evimin duzensizligi.. fikirlerinize ihtiyacim var

Kutular alın ve evrakları kutulara koyup çekmecelere yerleştirın. Aynı şekilde takı, toka vs.leri de...
Böylelikle çekmeceleriniz düzenli olur. Dolabınız çok dağınıksa bir dolap daha alın. Kıyafetlerinizin bir kısmını yeni dolaba yerleştirin. Aklıma başka bir şey gelmedi.

Dolaplar ne alemde moraller nasil peaceful16

selaamm
baya bir ara vermisim bu konuya ve evime , dun soyle bir eve baktim da biraz boslamisim.
tekrar basliyorum. dolaplarimin duzeni hala iyi idare ediyorum azcik dagilinca usttekileri hemen tekrar katlayip yerlestiriyorum sorun olmuyo.
depo azicik bi dagildi orayi toplamam lazim. tv unitesi hala daginik orayi duzenleyecegim. birde perdeleri yikamak istiyorum, 1 seneyi askindir bu evdeyiz daha hic yikamadim sanirim baya olmus dimi ? ne kadarda bir yikamak gerekir?

catal bicak cekmeceligim cok dagildi daha once resim paylasmistim herseyi cikarip silip tekrar dizmek istiyorum hatta ikeadan yeni bir duzenleyici almak istiyorum suanki ahsap icime sinmiyor.

yatak odasi dolaplarimi hala duzenleyemedim onlara baslamak istiyorum.

boyle yani sirayla hepsini yapacagim, birde dip kose bi temizlik yapmak lazim. salondaki bufem tabak canak dolu, cikarip silip daha duzenli yerlestirmek istiyorum .

Peaceful . Ben de çocukların gardrop una geçiş yapacak
kendi dolabimizi düzenledim çok ii oldu . goymedigim iyi kiyafetlerimi verdim verilmeyecek olanları çöpe koydum ohhh bi ii oldu ki
resim koyabilirsen koyacam

Kızlar örnek fotolara bir bakın.
@bahtsizbedevidenhallice , chilekciko

Aaaa bana yazmissin simdi gordum.Nasilsin neler yaptin.

Aaaa bana yazmissin simdi gordum.Nasilsin neler yaptin.

Merhabaaa,

Aslinda bu ara tek yaptigim sey tv unitesini duzenlemek oldu, iki tane cekmece var biri dokumanlar faturalar pasaportlar vs digerindede ilaclar var cok karisikti onlari duzenledim.
Bu ara bi dip kose temizli yapmayi dusunuyorum, 1,5 senedir bu evdeyiz daha perdeler bi kere yikamadim yikamam lazim, bufem var ici tabak canak tencereler herseyim orda onlari indirip raflari bi silip geri koymayi planliyorum. Yatak odasindaki cekmeceligimde camasirlarim var inanilmaz cok ve eskiler var baya onlari bi eleyip tekrar diz mem lazim. Diger cekmecede nevresimler var bi duzenli dizmek istiyorum
Giyinme/camasir odamizda kullanmadigim esyalar var, tablolar, biblolar, mutfaga sigmayan esyalar, yoga seti falan ne arasan var orayi bi duzenleyip hic kullanmadiklarimi vermek istiyorum, evim biliyosun zaten 55 metre kare yani hic yerim yok, gardrop yine azcik dagildi ozellikle cekmeceler orayi tekrar duzenlemem lazim.
Depo yine dagildi bi duzenlemem lazim, elimi cektim ustunden 2-3 aydir boyle oldu, yani yapacak isim cook nerden baslayayim?

Yoruldum okurken benimde bunlarin hepsini yapmam lazim ama kafamda buyuyorlar :)

Once perdeleri yikamakla baslamalisin bence camlarinida silersin tek tek her gun bir tane yika zaten ev kucuk camda azdir.
Ardiyeyi duzenlemelisin zaten ilk haline donmemistir hazir az bozulmusken elini cekme bence uzerinden.

Kızlar örnek fotolara bir bakın.
J Jalopi , chilekciko

teşekkür ederimm. dün yazamadım çok hastaydım. ben bunların hepsine, videolara falan baktım blog yazılarını da okudum. ama o kitabı çok övmüşlerdi. detaylı okuyunca daha fazla bilgi edinirim diye istiyordum. bilgiden ziyade kolayca atmak istiyorum. o moda beni sokar belki kitap diye çok heveslenmiştim

Rica ederim, geçmiş olsun. Kitap yoksa yok boş ver, bir yerden başlayıp kendi düzenini oluşturabilirsin. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…