- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 30
-
- Konu Sahibi peaceful16
tamamdir yapacagim bunu da, :)
kutuyu cok begendim ya eger kucuk degilse guzel. ama gormem lazim. kucukse kullanissiz. bakalim yarin dolabima basliyorum. keske yardim edecek birileri olsaydi ya.. tek basima hem sikici hem de zor
Evet onlar olabilir market poseti olmasinda :)benim dolabimda bozuldu ya, posette tutacagim artik, ikeadan buzdolabi icin posetler almistim onlari kullanirim :)
Kolay gelsin baslayin gerisi kolay.Zor gelirse bir gun dokup ayirin ertesi gun katlayip dolaba dizin.yok malesef oyle bi poset bu arada.
yarin dolabima basliyorum insallahhh. enerji bulabilirsemm
Olsa gelirdim yardima kiz, hangi ulkede yasiyosun sahi?
Guzel bi radyo ac, sarkilarla beraber teker teker toparla dolaplari. Youtubedan ha su sarki guzel, ha bu sarki guzeldi dur ariyim bi deme. Zaman kaybi olur. Radyo ac yada youtubedan toplu playlistler yap en sevdigin sarkilarla, ben oyle yaparim.
Evet onlar olabilir market poseti olmasinda :)
Kolay gelsin baslayin gerisi kolay.Zor gelirse bir gun dokup ayirin ertesi gun katlayip dolaba dizin.
Giysilerime camasırlarıma cok değer veriyorum.dolaplarda cekmecelerde gelişigüzel atılmasına gönlüm razı olmuyor kıyamıyorum
Gunaydin canim evime geldim resimleri özelden yollamayi denedim az once ama internet cok yavaş olmuyor yuklenemediannemde oyledir, babamda, cok duzenli bizde herkes. bi ben boyle biraz gamsizim esiminde tabiriyle. cok seyim var, kullanmam degerlendirmem bilincli tuketici degilim.
duzen oturtup degistirmek istiyorum bu yonumu, simdi basliyorum dolabima.
Gunaydin canim evime geldim resimleri özelden yollamayi denedim az once ama internet cok yavaş olmuyor yuklenemedi
İnşallah cnm.
Benzer meyveler aynı kapta durabilir belki ama sebzeleri ayrı tutman gerekir birbirinden. Ben sebzelerimi buzdolabı poşedinde koruyorum, tabi her sebze ayrı poşette. Açıkta kalan sebze daha çabuk bozuluyor ama meyve dayanıyor. Haftalık alıyorum ben, 1 haftada yiyeceğim kadar...
Attiklarinida gorseydik keske merak ettim.
Eline saglik baya toparlanmis ust rafa ilerde kutular alirsan yada sert duran ikea hurclarindan cok daha depo alani olusur.
Kac saat farkimiz var arada bu arada.
Asil cekmecelerde hazine yani evet kutulara corap ic camasiri guzel olur.Cekmece bolmeleride olur plasrik oluyorya ikeada.cok bisey atmadim henuz sadece 1 raf bide takilar oldugu icin, 1-2 eski canta, taki, bi kac tane etek bluz . esas atilacaklar o askida ve cekmecelerde :)
saat farkimiz 5, burda saat gece 12.36 suanda.
yaptigim kisimlar toparlandi ama cok cok icime sinmedi daha biraz daha duzenlicem o sal koydugum buyuk kutuyu bi cekmeceye alip icine coraplari da koymak istiyorum , cekmecede yer kalirsa.
yarin devam edicem :)
ben ayiracagim dedigin gibi yine ayirip o aldigim kutularda tutarim. :)
bu arada dolabimi azcik duzenledim bugun, 3.5 saatte bu kadar yapabildim. resimler yukledim buraya bi kac mesaj once, gorebiliyomusun?
kalanini da yarin devam edecegim. kolay bitecek gibi degil ya. tek basima olunca, copler, incik cincikler baya uzun surdu
Sebzeler açıkta durunca hemen bozuluyor cnm. En iyisi buzdolabı poşedi ve dolabın alt sebzelik bölümü
Gördüm fotoğrafları, gerçekten süper olmuş. Ellerine sağlık...
Ben kapalı kutuda muhafaza etmeyi daha çok seviyorum kolye falan. Açıkta durunca toz oluyor. Her toz alma işinde onların tek tek tozunu almak zorunda kalabilirsin. Ben sevmiyorum öyle ama tabi ki sana kalmış birşey...