Evimin duzensizligi.. fikirlerinize ihtiyacim var

tamamdir yapacagim bunu da, :)
kutuyu cok begendim ya eger kucuk degilse guzel. ama gormem lazim. kucukse kullanissiz. bakalim yarin dolabima basliyorum. keske yardim edecek birileri olsaydi ya.. tek basima hem sikici hem de zor

Olsa gelirdim yardima kiz, hangi ulkede yasiyosun sahi?
Guzel bi radyo ac, sarkilarla beraber teker teker toparla dolaplari. Youtubedan ha su sarki guzel, ha bu sarki guzeldi dur ariyim bi deme. Zaman kaybi olur. Radyo ac yada youtubedan toplu playlistler yap en sevdigin sarkilarla, ben oyle yaparim.

benim dolabimda bozuldu ya, posette tutacagim artik, ikeadan buzdolabi icin posetler almistim onlari kullanirim :)
Evet onlar olabilir market poseti olmasinda :)
yok malesef oyle bi poset bu arada.
yarin dolabima basliyorum insallahhh. enerji bulabilirsemm
Kolay gelsin baslayin gerisi kolay.Zor gelirse bir gun dokup ayirin ertesi gun katlayip dolaba dizin.

Cin'de yasiyorum cok sagol buradan destekleriniz bile fazlasiyla mutlu ediyor.
moralim bozuldu bugunku haberlere, umarim hepiniz iyisinizdir, allah guzel gunler gostersin ulkemizde.
aynen oyle yapicam muziklerimi acayim ,15-20 dakikaya basliyorum saat 12 burada, aksama kadar vaktim var heralde toparlarim.
en son size resim paylasirim ne kadar ne attim ne yaptim gosteririm

Giysilerime camasırlarıma cok değer veriyorum.dolaplarda cekmecelerde gelişigüzel atılmasına gönlüm razı olmuyor kıyamıyorum

annemde oyledir, babamda, cok duzenli bizde herkes. bi ben boyle biraz gamsizim esiminde tabiriyle. cok seyim var, kullanmam degerlendirmem bilincli tuketici degilim.
duzen oturtup degistirmek istiyorum bu yonumu, simdi basliyorum dolabima.

annemde oyledir, babamda, cok duzenli bizde herkes. bi ben boyle biraz gamsizim esiminde tabiriyle. cok seyim var, kullanmam degerlendirmem bilincli tuketici degilim.
duzen oturtup degistirmek istiyorum bu yonumu, simdi basliyorum dolabima.
Gunaydin canim evime geldim resimleri özelden yollamayi denedim az once ama internet cok yavaş olmuyor yuklenemedi

Gunaydin canim evime geldim resimleri özelden yollamayi denedim az once ama internet cok yavaş olmuyor yuklenemedi

gunaydinn tekrar deneyin merak ediyorum :)
3.5 saatte dolabimin en ust rafini ve askilarin altindaki bolmeyi yapabildim. takilarimi duzenledim resim atiyorum. kayinvalidem bu siyah taki kutusunu almisti ona kupe bilezik ve yuzukleri koydum ama kolyelerim sigmadi mecburen farkli bi kutu kullandim kolyeler icin- pembe kutu.
ikeadan aldigim kutuya da en ust raftan cikan sallari yerlestirdim. devami altlardan cikar boyle dizicem. yer olursa belki coraplarida icine koyup cekmecelerden birine koyarim, insallah yer olur bunun icin.
cok yoruldum ya baya da bisey ayirdim vermek uzere incik cincik taki tokalar. bu kadar yapabildim..
ojelerimde farkli yerdeydi onlari seffaf kutuya dizdim kolay goruluyo.
siyah taki kutusunu cok begendim ya kv dem almisti oyle bos bos duruyodu dolapta duzenli oldu gorup kullanabilirim artik. keske azcik daha buyuk olup kolyelerimi alsaydi,

kolyeler icin oneriniz var mi? bu sekilde hic gorunmuyor karman corman. arkadaslar asmali duzenleyiciler gondermisti onlardan mi alsam acaba..

Eklentiler

• IMG_6191.JPG
    64,5 KB · Görüntüleme: 164
  • IMG_6194.JPG
    50,3 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_6198.JPG
    74,7 KB · Görüntüleme: 145
  • IMG_6201.JPG
    59,4 KB · Görüntüleme: 155
  • IMG_6206.JPG
    52,1 KB · Görüntüleme: 140
  • IMG_6207.JPG
    49,6 KB · Görüntüleme: 134

ben ayiracagim dedigin gibi yine ayirip o aldigim kutularda tutarim. :)
bu arada dolabimi azcik duzenledim bugun, 3.5 saatte bu kadar yapabildim. resimler yukledim buraya bi kac mesaj once, gorebiliyomusun?
kalanini da yarin devam edecegim. kolay bitecek gibi degil ya. tek basima olunca, copler, incik cincikler baya uzun surdu

Attiklarinida gorseydik keske merak ettim.
Eline saglik baya toparlanmis ust rafa ilerde kutular alirsan yada sert duran ikea hurclarindan cok daha depo alani olusur.
Kac saat farkimiz var arada bu arada.

Attiklarinida gorseydik keske merak ettim.
Eline saglik baya toparlanmis ust rafa ilerde kutular alirsan yada sert duran ikea hurclarindan cok daha depo alani olusur.
Kac saat farkimiz var arada bu arada.

cok bisey atmadim henuz sadece 1 raf bide takilar oldugu icin, 1-2 eski canta, taki, bi kac tane etek bluz . esas atilacaklar o askida ve cekmecelerde :)
saat farkimiz 5, burda saat gece 12.36 suanda.
yaptigim kisimlar toparlandi ama cok cok icime sinmedi daha biraz daha duzenlicem o sal koydugum buyuk kutuyu bi cekmeceye alip icine coraplari da koymak istiyorum , cekmecede yer kalirsa.
yarin devam edicem :)

Asil cekmecelerde hazine yani evet kutulara corap ic camasiri guzel olur.Cekmece bolmeleride olur plasrik oluyorya ikeada.

Sebzeler açıkta durunca hemen bozuluyor cnm. En iyisi buzdolabı poşedi ve dolabın alt sebzelik bölümü

Gördüm fotoğrafları, gerçekten süper olmuş. Ellerine sağlık...

Ben kapalı kutuda muhafaza etmeyi daha çok seviyorum kolye falan. Açıkta durunca toz oluyor. Her toz alma işinde onların tek tek tozunu almak zorunda kalabilirsin. Ben sevmiyorum öyle ama tabi ki sana kalmış birşey...

evet bozuldu, yerlerini degistirecegim sebzelik bolumune alacagim posetlerle. o kutulari napacagim peki... meyveleri posetli olarak kutularin icine mi koysam?
kutulari atmak istemiyorum hem guzel duruyo dolapta hemde aldim yani nerde kullanayim..

alt sebzelikteyken cok daha uzun dayaniyodu sebzeler.

Meyveler posetsiz bozulmuyor ben seftali kiraz ve erikleri kutulara koyuyorum.seninkine benzer kutularim var icine puding vanilya kabartma tozu gibi ambalajli urunleri koyup mutfak cekmecesinde kullaniyorum.
Resim atamiyorum ya telimde internet cok yavaş

1 cekmeceyi duzenledim. sapsik58 P pitho86 PabucumunNicki yorgun anneanne sahra_melisa Sismaniye
dag halinde cikardim resimdeki gibi , ayircaklari ayirdim kalanlari tshirt, askili bodyler, gomlek/bluzlar, elbise/ etek, ve kislik kazaklar olarak ayirdim. tum cekmeceleri bitirip hepsini bir yerlestircem en son. simdilik boyle mermere koydum.
verceklerimde o posetin ustundekiler, cok cikmadi burdan ama yine iyidir, her cekmeceden bu kadar sey ayirsam baya rahatlar dolabim.

Eklentiler

• IMG_6232.JPG
    85,6 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_6233.JPG
    54,9 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_6234.JPG
    40,8 KB · Görüntüleme: 120
eline sağlık cok guzel olmus .
ben de kocamla kavga etmeyi birakip kendimi ise vereyim bari . :)

benim de camasirlari ayirmam gerek . ama bu ev toplanir mi ki . benim ev yani .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…