- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- Konu Sahibi peaceful16
Plan super, insallah bitmis resimlerinide atmak nasil olur.Heycanla bekliyorum. Ev temizlenip isler bitince bi sevinc sarar beni hep.
Kullanmadigin herseyi at cidden, hepsi kalabalik.
´Bi ara kullanirim ya kenarda dursun´ cumlesini kullanmaya tam hazirlanirken..... hemen kendini alikoy. Dogru cop posetine yonelt elini. Yada ablama anneme verilicek posetlerine koy/ hayir kurumuna.
O resimde gosterdiklerim yorgan degil canim. Yorgan yuzleri. Ben olsam aynen boyle katlardim. Resimdeki kadar yorgan yuzu yoktur diye dusunuyorum kimsenin. Boyle yatsi yatsi katlayip dolapta yer kaplar uzerinede baska bisey koyamazsin kategori etmek istedgin icin. Ben olsam bu durumda o yorgan yuzlerini daha ufak durerdim ve o yastik yuzlerinin yarisina sigicak sekilde yerlestirirdim yine icine. Sonrada artan fazlalik olan yastik yuzunu ucunu ic tarafa durerdim. Anlata bildimmi bilmiyorum. Demem oki yatsi ve ince bi durus sekli yerine, daha compact durus sekli olur.
Eger yorganlarin kendisinin asiri yer kapladigindan sikayetciysen sana siddetle vakuum posetlerini oneririm. Hic kullandinmi bilmiyorum. Eger vakumleyip o dedigin baza yataginin altina koyarsan sen o bazaya 10 tane yorgan cok cok rahat sigdirirsin. Deneyip gormelisin.
Ben olsam utulemezdim. Kendine asiri yuklenme yoksa cabuk sogursun. Temizlik ve duzen manyagi olan ben bile usenirim ona. Gerek yok. Kullanicagin vakit cikarir utulersin cunku zaten kirisicak.
insallah tesekkur ederim, bende bitirince mutlu oluyorum, kendime kahve de yaptimmi daha ne isterim
herseyi aticam, dedigin gibi, kendimi caydirmicam , yoksa bi yere varamayiz. planladigim gibi bi poset turkiyeye, bi poset burda verilcekler, bi poset cop.
biliyorum canim yorgan kiliflari anladim, benim onlarda cok yer kapliyo valla, utusuz diye mi? demek istedim, utulu olunca jilet gibi katlanabiliyo. ama makineden cikinca asiyorum o sekilde katlayip koyarsam biseye benzemiyo ya cok yer kapliyo.. anladim ne demek istedigini, kucuk boyutta katlayip koysak daha az yer kaplar diyosun. mantikli. ben cok gelisi guzel katlayip kaldiriyorum oyle de cekmecelerimden tasiyo, usenmedim resmini cektim bak :)
yatagimin mobilyasi cekmeceli onda havlular fazla nevresimler falan duruyo boyle, baktim resim cekince duzenliymis gibi cikiyo anlamadim kapatinca ne kadar dolu oldugu belli olsun diye kapadim kapanmiyo onun da resmini cektim
bide cekmeceligim var odamda, bi kati camasirlarim, bi kati nevresimler , bi kati havlular ve battaniyeler.
boyle dolup tasiyo heryer.
vakum posetlerini fazla yastik, yorgan icin kullandim. zaten 1 tane ekstra yorganim 2 ekstra yastigim var. ne vakumlayabilirim bilmiyorum baska?
utuyu kiyafetlerim icin degilde yorgan kiliflari icin demistim. kiyafetlerimi ayirirken kirlileri de direk yikamaya alayim diyorum bosa tekrar katlayip koymayim dimi ?
sonrada utusunu yaparim gerekenlere. herseyimi utulemiyorum ben. anca kirisan bluzlarim gomleklerim eteklerimi soyle bi geciyorum. esimin gomlekleri gibi degil zaten, bayan kiyafetleri daha kolay.
bide bisey daha danismak istiyorum, buzdolabina meyve sebzeler icin kutu alip icine yerlestirmistim biliyosun, daha once o cekmeceli bolumde acikta duruyolardi.
baktim kutuda kabaklar, havuclar, seftali boyle bi degisik geldi gozume hafif bozulur gibi. cekmecede daha uzun dayaniyodu sanki.. ilgisi var mi? bana mi oyle geliyo.. resim ekledim onunda