- Konu Sahibi peaceful16
selam, iyi bayramlar
bos is olurmu ya hergun ugrasiyormussunuz.
anladim, buzdolabini yarin temizleyecegim. once ikeaya gidip o sepetlerden/ kutulardan falan alacagim :) heyecanliyim bugun zara home' a baktim indirim vardi, ama ona ragmen pahaliydi bide baktim yine evi doldurcam ciktim magazadan cokta guzeldi rengarenk hersey .
bugun eve geldim iftar icin (burada bayram yarin basliyor) eriste yapayim dedim acikti paket mandalla kapamistim aa bi baktim kaynarken ondanda ayni bocekten cikti!! nasil olur ya? nasi girmis icine, yada turemis mi icinde.. ustelik o metal raflarda duruyordu, esas boceklenen diger beyaz dolapti. o kadar temizledim ettim. saskinim.
bunu gordukten sonra kapali bulgurum ve nohutum vardi hemen actim cam kavanozlardakilere ekledim ustune de 1er tatli kasigi tuz. umarim koruyabilirim. bir anda oldu, 1 senedir olmayan bocek bir anda heryerden cikmaya basladi
Selamlar, sana da iyi bayramlar dilerim. Demek 1 gün farkediyor, biz ilk gününü bitirdik sayılır bayramın
Valla ona kalsa bırak, ben yine dağıtırım nasılsa diyor
Zara Home gerçekten çok güzel ama inanılmaz pahalı. Mağazasına girmek istemiyorum bu yüzden valla. İkea daha iyi fiyat olarak.
Evet ben de ilk evlendiğimde pakete nasıl girer diyordum, anneme sordum. Kendi içinde üretiyormuş o böceği, sonra paketi delip eve bile yayılabilirmiş. Hemen kavanoz almıştım bir sürü bunu duyunca
Yeni koyduklarında böcek yoksa daha olmaz tuz da koymuşsun. Ama yine de sık tüketmeye çalış. Ben ara ara kontrol ediyorum bakliyatları o korkuyla :)