Mutfak Dekorasyonu Evimi döşetiyorum

ebru2508

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
91
0
36
Bursa
evimi döşetiyorum ve mutfak dolaplarımı altı mürdüm üstü beyaz mutfagın yerlerini granit taş normal diğer odalarıda beyaz laminent yaptırmayı istiyorum sizce nasıl olur ?

çok şık durur bence beyaz lamınant. üzerinede hemen her renk mobilya yakısır. güle güle kullan sımdıden. google dan aradım nasıl gorünecek diye merak ettim bayıldım...

mutfak kapaklarını ne cins düşünüyorsun eğer parlak akrilik düşünüyorsan mürdüm renginin kullanışlı olup olmadığını araştır derim arkadaş mürdüm rengi yaptırdı hiç kullanışlı olmadığını daha takıldığında çiziklerin olduğunu 3 kere değiştiğini ama hala çiziklerin belli olduğunu söyledi şuan hiç memnun değil bende parlak akrilik kırmızı beyaz yaptırdım fakat daha taşınmadığım için kullanmadım bişey diyemeyeceğim bende ondan duyunca eyvah benimkilerde çizilir demişyim ama arkadaş bazı renklerin çiziği çok gösterdiğini bunların arasında mürdüm renginin olduğunuda söylemişti yaptırırken mutlaka sıkı bir araştırma yap derim.

beyaz laminen parke fikride çok güzel gerçekten çok şık durur

Kızlar fikirleriniz için çok teşekkür ederim... Benmde bir arkadasım yaptırmıştı mürdüm beyaz çok memnujn o

merhaba ben masal mimarım ve kendime ait bir firmam var cok uyguna istediğiniz şekilde ve kullanışlı mutfak banyo yada ne dilerseniz size özgü tasarımlar sunabilirim ... buradan mesaj atarsanız yardımcı olabiilirim .... u inceleyebilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ;

Mutfak konusunda başlamak istiyorum, mutfakta kullanacağınız granit mutlaka nano teknoloji ile üretilen granit olsun leke konusunda çok işinize yarayacaktır. dolap kapaklarında mürdüm leke ve tozu ve parmak izini çok beli eden bir malzemedir özelikle de akrilik tercih ederseniz , membran akrilik kadar leke ve tozu belli etmez fakat akrilik kadarda parlak değildir. Fakat Bakış kapak firmasına ait kapak temizleme ve koruma jelleri mevcuttur bunlar tozlanmayı ve çizilmeyi önlemektedir. temin edemeseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Benim tercihim mutfak renginizi bilmiyorum ama leke parmak izi ve toz konusunda beyaz ve inci renkleri ile oluşturulmuş bir kombinasyon tercih etmeniz olacaktır. Ürünlerimiz | Ossa Mutfak - Bursa Mutfak Dolabı 13 olan tasarım uygundur.

yardım edebileceğim bir konu olursa çekinmeden yazabilirsiniz..

Saygılarımla Mimar Osman Doğan.

Son düzenleyen: Moderatör:
evimi döşetiyorum ve mutfak dolaplarımı altı mürdüm üstü beyaz mutfagın yerlerini granit taş normal diğer odalarıda beyaz laminent yaptırmayı istiyorum sizce nasıl olur ?

genelde mağazalar da granit taş yağmurlu günlerrde hep kayma tehlikesi yaşamışımdır ewde su döküldüğünde yada ne biliyim damladığında sorun olmasın terlikle ayakkabıyla yürümek için uygun olur mu evde bilemem ama görünüş olrk güzel durur diye hayal ettim,beyaz parke de aynı şekilde çalışıyrsan hep elinde süpürge bez ile mi dolaşıcaksın:):)arkanı dönsen saç tüy vs..

Son düzenleme:

Bu iki renk mutfak kesin guzel duracaktir ama kesinlikle tek rengi tercih ederim, daha sade ve sIk duruyor tabi tercih meselesi. Granit tasi ben banyomda kullaniyorum cok guzel piril piril duruyor ama beyaz ve krem gibi acik renk kullanacaksan dikkat ustundeki en ufak sey gorunuyor, biraz rahatsiz edici. Beyaz laminant da cok guzel duruyor ozellikle icinde gri desenlisine bayiliyorum ama tabi parke daha saglikli olur, laminantin da daha cok toz cikardigini da dusunursek daha kullanisli olacagi da kesin. Yenilenmis evinde gule oturman dilegiyle

Back
X