Cikolata mi yediriyorsun ? Nar da cok sekerli onlar icin. Cok zararli, bunyesi kaldirmaz.Valla benim var can yoldaşım resmen al bence akşamları ilgilenirsin benim kuş benimle yemek yiyor benimle uyuyor insan gibi bişey oldu yani bak buda örneği önüne ne gelirse yiyor bana fırsat bile vermiyor
Cikolata mi yediriyorsun ? Nar da cok sekerli onlar icin. Cok zararli, bunyesi kaldirmaz.
Bizim icin alkol , sigara neyse onlar icinde cips , cikolata o. Yemesi onemli degil, uzak tutacaksin. Olmesini istemiyorsan tabi ki.Ben yedirmiyorum ki kendisi yiyor fazla yemiyor zaten bir iki ısırıyor tadını alıyor tamam bir yandan da faydalı ama şifalı nar mesela hepsini yiyor benim ki yumurta ne bulursa fark etmiyor cips bile yiyor maşallah
Hem kedi hem kuş bakmış biri olarak fikrim sadece tüy nedeniyle kedi düşünmüyorsanız kuşlarda epeyce tüy döküyor eve..özellikle kafes dışında dolaşırsa..kedi fikrinide değerlendirmeye alın derim..Arkadaslar, ben yalniz yasayan biriyim ve kendime yoldas olsun diye muhabbet kusu almak istiyorum. Kedi kopek tuy doktugu icin tercihim kus. Ancak calisan biriyim, yani kusum aksama kadar evde yalniz kalacak/ Ayda 1=2 defa haftasonu sehirdisinda olabiliyorum. oyle zamanlarda da yalniz kalacak. Bu durum beni vicdanen rahatsiz ettigi icin bugune kadar alamadim ama son zamanlarda bir kusum olsun, onunla ilgileneyim cok istiyorum.
Isin icinden cikamadim. Ozellikle muhabbet kusu besleyen arkadaslardan bir tavsiye bekliyorum. Kusu alirsam uzun sure evde yalniz kalacagi icin kusun hakkina girmis olur muyum?
Iki tane alinca bana pek baglanmaz diye iki tane almayi istemiyorum ama tek kus da yalniz evde yapamaz diye korkuyorum
merhaba arkadasim. esim tam bir kus hastasi oldugu icin iki kuş aldi es olarak sonra onlar defalarca yavru yaptı. ben sevmiyorum evde o yuzden sat dedim kac defa satmadi. malum surekli yavru yaptiklari icin evi cok kirletiyorlardi. be simdi bir tane kaldi bir yere gideceginiz zaman yemini suyunu bol birakirsaniz sikinti olmaz iki üç gunlugune bizm gitmisligimiz var cunku bir sıkıntı yasamadik. seviyorsaniz alinArkadaslar, ben yalniz yasayan biriyim ve kendime yoldas olsun diye muhabbet kusu almak istiyorum. Kedi kopek tuy doktugu icin tercihim kus. Ancak calisan biriyim, yani kusum aksama kadar evde yalniz kalacak/ Ayda 1=2 defa haftasonu sehirdisinda olabiliyorum. oyle zamanlarda da yalniz kalacak. Bu durum beni vicdanen rahatsiz ettigi icin bugune kadar alamadim ama son zamanlarda bir kusum olsun, onunla ilgileneyim cok istiyorum.
Isin icinden cikamadim. Ozellikle muhabbet kusu besleyen arkadaslardan bir tavsiye bekliyorum. Kusu alirsam uzun sure evde yalniz kalacagi icin kusun hakkina girmis olur muyum?
Hem kedi hem kuş bakmış biri olarak fikrim sadece tüy nedeniyle kedi düşünmüyorsanız kuşlarda epeyce tüy döküyor eve..özellikle kafes dışında dolaşırsa..kedi fikrinide değerlendirmeye alın derim..
Evet tüyleri oluyor..Ama inanın ki hiç gözünüze batmıyor o kadar seviyor ki insan çocuğu gibi oluyor..tuvalet temizliğine dikkat ettiğiniz sürece koku falan olmuyor..evimize gelen hiç kimse kedi kokusu almamıştır mesela bizim evde..zaten kendilerini sürekli temizleme halinde kediler..nasılbeceriyordu bilmiyorum ama mis gibi kokardı benim oğlum..sadece erkek kediler kısırlaştılmazsa eğer üreme döneminde koku bırakıyor..ama kısırlaştırıldıysa bu problemde yaşanmıyor..Kedinin tüyleri de çok mu oluyor?Besleyip bakması zor mu?Koku yapar mı?Ben de beslemek istiyorum ama hiç tecrübem olmadığı için doğru karar verebilir miyim bilmiyorum.Çevremde de besleyen yok.
olursun çoğu yalnızlıktan ölüyor onların...Arkadaslar, ben yalniz yasayan biriyim ve kendime yoldas olsun diye muhabbet kusu almak istiyorum. Kedi kopek tuy doktugu icin tercihim kus. Ancak calisan biriyim, yani kusum aksama kadar evde yalniz kalacak/ Ayda 1=2 defa haftasonu sehirdisinda olabiliyorum. oyle zamanlarda da yalniz kalacak. Bu durum beni vicdanen rahatsiz ettigi icin bugune kadar alamadim ama son zamanlarda bir kusum olsun, onunla ilgileneyim cok istiyorum.