Evime muhabbet kusu almak istiyorum ama....

Yillardir muhabbet besliyorum.
Konusur bir tanesi, annecim der bana.
Sabah cikip aksam gelip, yorgun argin 10 dk anca vakit ayirirsiniz diye tahmin ediyorum.
Bu hayvanlar alistiktan sonra kusup, intihar dahi edebiliyor.
Lutfen iyi dusunun.
2 oyuncak alirsin aksama kadar oynar diyenlere inanamiyorum.
7 24 basinda elbette olmayacaksiniz ama evde bir ses ,bir nefes bir hareket olmayacak yazik o minik canlara.
Ailemin bir kusu vardi ve ben kus ile surekli oynayan biriyim. Aksam geldigimde onunla ilgilenecegimden suphe yok. En buyuk cekincem haftasonu olmadigim zamanlarda ve gunduzleri yalniz kaldiginda sorun olur mu diye

Benim muhabbet kuşlarım 2 tane olmasına rağmen birkaç gün yalnız kaldıklarında küsüyorlar yabanılesiyorlar. İlgiyi alakayı neşeli ortamlari sever muhabbet kuşları. Hem gün içinde yalnız kalacak hemde yanında arkadaşı olmayacaksa kesinlikle almayın derim. Yazık günah

Arkadaslar, ben yalniz yasayan biriyim ve kendime yoldas olsun diye muhabbet kusu almak istiyorum. Kedi kopek tuy doktugu icin tercihim kus. Ancak calisan biriyim, yani kusum aksama kadar evde yalniz kalacak/ Ayda 1=2 defa haftasonu sehirdisinda olabiliyorum. oyle zamanlarda da yalniz kalacak. Bu durum beni vicdanen rahatsiz ettigi icin bugune kadar alamadim ama son zamanlarda bir kusum olsun, onunla ilgileneyim cok istiyorum.

Isin icinden cikamadim. Ozellikle muhabbet kusu besleyen arkadaslardan bir tavsiye bekliyorum. Kusu alirsam uzun sure evde yalniz kalacagi icin kusun hakkina girmis olur muyum?
Ben mesela bir papagan ve bir muhabbet aynı kafeste beslıyorum. Ben olmasam da ikisiniisalıyorum evde. HıcteH sıkılmıyorlar

Emin olun eve ne kadar gec gelirseniz gelin petshopta kucucuk kafeslerde hic salinmadan hic sevilmeden gecen hayatindan daha kotu bir hayat sunamazsiniz
Hic dusunmeden gidin bir kuşu o ortamdan kurtarin

Bir kuş satılır yerine 2 kuş koyarlar. Keşke biz alınca bitse bu işkence.
Ben hiç bir hayvanı evde yalnız bırakma taraftarı değilim.

024EF467-0DCC-4CB0-9C08-50CACDA1C3A8.jpeg
Iki kus alin. Bizde oyleydi sonra saylari 12ye cikti zamanla:KK8:

Bir şey olmaz diyenler neye göre diyor anlamıyorum.
Siz de yalnızlıktan ölmemişsiniz ama bir arkadaş ihtiyacınız olmuş ki muhabbet kuşu istiyorsunuz. Siz gündüz gidip çalışıyor, sosyalleşiyorsunuz; o evde ne yapsın tek başına?
Bende sultan papağanı var 7 adet şu an. Günde 4 saat yalnız kalıyorlar ona rağmen eve gelip kafes kapısını açınca üzerimize saldırıyorlar ki yalnız da değiller 7 taneler sonuçta...

Kuş doğası gereği uçan ve özgür bir hayvan.siz bu sekilde alırsanız kuşların satılma olayını tesvikleyecek ve zavallı hayvanların kafeste yasamaya zorunda bırakacaksınız.ben hayvanların evde beslenmesine karşıyım.bu durumu daha oncede yazdim bamlandim.hayvanlar hijyenik olarak ve iç güdüleri olarak evde yaşamaya uygun değiller.hayvanseverler sadece bencillikleroyle evde kedi köpek besliyor.bahce siz evde mutsuz hayvanlar besliyorlar.bırakın hayvan hayvanlığını bilsin.tabiki besleyin koruyun kollayin.ama eve alıp hayvanların doğasını bozmayın derim

Konusuyorlarmi. ? Benim kusumun basinada pismis kusun basina seyler gelmeyen seyler geldi :KK43: cok sükür simdi iyi :)
Yok zaten dişileri konuşmuyor. Bende 2 erkek var, onlar da kalabalıktan konuşmuyor, bir kaç melodi ötüyorlar sadece

Konusunca cok tatli oluyorlar ben sana foto atsam bilebilirmisin cinsiyetini erkek diyirlar ama konusuyor zaten.
Konuşuyorsa erkektir dişiler melodik ötemiyor çünkü. Mutasyonuna göre dış görünüşten anlaşılıyor, bazılarında belli olmaz ama at bakayım.

Arkadaslar, ben yalniz yasayan biriyim ve kendime yoldas olsun diye muhabbet kusu almak istiyorum. Kedi kopek tuy doktugu icin tercihim kus. Ancak calisan biriyim, yani kusum aksama kadar evde yalniz kalacak/ Ayda 1=2 defa haftasonu sehirdisinda olabiliyorum. oyle zamanlarda da yalniz kalacak. Bu durum beni vicdanen rahatsiz ettigi icin bugune kadar alamadim ama son zamanlarda bir kusum olsun, onunla ilgileneyim cok istiyorum.

Isin icinden cikamadim. Ozellikle muhabbet kusu besleyen arkadaslardan bir tavsiye bekliyorum. Kusu alirsam uzun sure evde yalniz kalacagi icin kusun hakkina girmis olur muyum?
Şahsen hayvan satın almaya karşıyım bir hayvansever olarak. Evde istediğin kadar ol onun yeri zaten kafes değilki.
Birgün küçücük oğlum dedi bana anne hapse suçlular girer değilmi. Evet dedim peki × ablaların kuşu ne yapmışki dedi. Kafesin hapis olduğunu idrak etmiş küçücük aklıyla. Evde bir kedim var ama öyle keyfi almadım sokakta yasayamayacak kadar narin hanım efendi.

X