millet pislikten ölüyor. pisliği normalleştirmiş pisliklerya çok saçma yorumlar var
ben çocuğuma bile terlemişsin git duş al diyorum ben doğurdum diye pislik içinde gelip evde yatmasına izin mi vereyim
biraz mantıklı olun yorumlarda.
haklısınız açıkça söyleyin kırmadan incitmeden. hastane ortamı mikrop dolu babacım gel bir duşunu al rahatla ferahla diyebilirsiniz
Sacmalamissin güncelleme yapınca çevir kazı yanmasın,ona ayrı gelicemde sen büyüt bak,b.kuyla uğraş,pisligiyle uğraş ama hastane için geldiğimde bikac gün kızımın evinde kalmamdan rahatsız olsun!! Ayrıca genç dinç ne alaka konuyla çok rahatsız oluyorsun şöyle ozman babacığım bunları yapma rahatsız oluyorum adamda bir daha eve adım atmasin,birde güya aklınla burdaki yorumlarla dalga geciyorsun,hey AllahimMerhaba 9 aylık evliyim babam bana 1 saat uzakta bir ilçede yaşıyor ve hastane işleri başka işler vs sürekli merkeze gelmesi gerekiyor geldiğinde de bende kalıyor . Eşim hiç şikayetçi değil aksine gayet memnun ama ben rahatsız oluyorum. Yanlış anlaşılmasın babamı çok seviyorum burası onun da evi sayılır ama ben ruh hastası gibi bi şeyim kendimi yiyip bitiriyorum babam çok sigara içiyor o gelip gidene kadar ev hep sigara kokar ayak kokar ter kokar televizyonu rehin alır istediği şeyleri açar. Aslında benim bunlardan rahatsız olduğumu bilmiyor. Bilse kesinlikle dikkat eder ama babamı böyle saçma şeyler için kıramam sadece kendi içimde bunları düşünüp kafama takıyorum. Yaz geldi evimi karınca bastı her yerden böcek çıkıyor tam karşım tarla ev hep toz oluyor klimamız yok her yeri açmak zorundayım sineklik var bi işe yaramıyor kendi evimi pis buluyorum ben temizliyorum ertesi gün gene aynı. Kokulardan nefret ediyorum babamın her gelmesinde böyle stres sıkıntı alıp başını gidiyor..
Ay yorumlara şok oldum ya benim babam çok şükür gayet genç dinç ve sağlıklı aklı başında sosyal ve hareketli bi insan yani karşımda elden ayaktan düşmüş çocuklarına muhtaç ağır hasta yaşlı bi insan yok çok şükür sağasağlam babamöyle bi dramatize etmişsiniz ki olayı kızlar.. bide ben metini yazarken yani kendimi eleştirmişim zaten ben ruh hastası gibi bi şeyim falan diyorum kendime. Genel olarak takıntılıyım yani bu takıntılarım yüzünden de babamın kalbini kıramam.. ama kusura bakmayın babamın kokusudur diyipte hoşuma gitmesini de sağlayamam
Sus hayırsız evlatsın ıste.Bu konudaki tepkileri gerçekten anlamadım. Hijyen koku hassasiyeti neden hayırsız evlatlığa bağlanıyor. İlginç gerçekten
Puhahaha terini de şöyle bi oohh diye ciğerlerine çekti mi tamamdırSus hayırsız evlatsın ıste.
Evlat dedıgın babasının bokuyla maske bile yapacak yüzüne. Ne tıksınmesi
Tabi ben babamın terini küçük serum tüplerine koyarımPuhahaha terini de şöyle bi oohh diye ciğerlerine çekti mi tamamdır
Kahkaha attım ajsjjsjsj gelir birazdan ölünce ona da hasret kalırsıncılar. Onlar gelmeden kaçıyorum sjsjjsjsTabi ben babamın terini küçük serum tüplerine koyarım
Gorusemezsek bes altı ay dıye, nolur nolmaz.
Damlatıp damlatıp kokluyorum o yokken
Sonucta babamın teri
Mmmmh cennet kokusu
zuz artıkTabi ben babamın terini küçük serum tüplerine koyarım
Gorusemezsek bes altı ay dıye, nolur nolmaz.
Damlatıp damlatıp kokluyorum o yokken
Sonucta babamın teri
Mmmmh cennet kokusu
Ya ben de diyorum bu kabinlere kıyafet denemeye girenlerin bazısı ölmüş fare mi yiyor nedir bu koku. İnsan bi koltuk altını silmez mi bi deodorant kullanmaz mı.Bunlara kesin kendilerinin ter kokusu da gelmiyordurSus hayırsız evlatsın ıste.
Evlat dedıgın babasının bokuyla maske bile yapacak yüzüne. Ne tıksınmesi
Gibi fazla olmuş bence.Merhaba 9 aylık evliyim babam bana 1 saat uzakta bir ilçede yaşıyor ve hastane işleri başka işler vs sürekli merkeze gelmesi gerekiyor geldiğinde de bende kalıyor . Eşim hiç şikayetçi değil aksine gayet memnun ama ben rahatsız oluyorum. Yanlış anlaşılmasın babamı çok seviyorum burası onun da evi sayılır ama ben ruh hastası gibi bi şeyim kendimi yiyip bitiriyorum babam çok sigara içiyor o gelip gidene kadar ev hep sigara kokar ayak kokar ter kokar televizyonu rehin alır istediği şeyleri açar. Aslında benim bunlardan rahatsız olduğumu bilmiyor. Bilse kesinlikle dikkat eder ama babamı böyle saçma şeyler için kıramam sadece kendi içimde bunları düşünüp kafama takıyorum. Yaz geldi evimi karınca bastı her yerden böcek çıkıyor tam karşım tarla ev hep toz oluyor klimamız yok her yeri açmak zorundayım sineklik var bi işe yaramıyor kendi evimi pis buluyorum ben temizliyorum ertesi gün gene aynı. Kokulardan nefret ediyorum babamın her gelmesinde böyle stres sıkıntı alıp başını gidiyor..
Ay yorumlara şok oldum ya benim babam çok şükür gayet genç dinç ve sağlıklı aklı başında sosyal ve hareketli bi insan yani karşımda elden ayaktan düşmüş çocuklarına muhtaç ağır hasta yaşlı bi insan yok çok şükür sağasağlam babamöyle bi dramatize etmişsiniz ki olayı kızlar.. bide ben metini yazarken yani kendimi eleştirmişim zaten ben ruh hastası gibi bi şeyim falan diyorum kendime. Genel olarak takıntılıyım yani bu takıntılarım yüzünden de babamın kalbini kıramam.. ama kusura bakmayın babamın kokusudur diyipte hoşuma gitmesini de sağlayamam
Olayı bu kadar dramatizeonlar sizi büyütürken her kokunuza her rehin alışlarınıza tahammül edip sizi bu yaşa getirmişler ama uslubunuz çok negatif geldi.
Kendini ifade edememiş, babasına misafir demesinden belli. Ya bir havlu, eşofman, t-shirt ve çorap vermek ve üzerindekileri yıkamak bu kadar zor olmamalı. Baban ya hu baban o senin.
Konuyu silmiş. Silersiniz tabi.. konu açacak kadar dert etmişsiniz hiç sabrınız yokmu birkaç gün babanıza .. sigara konusu söylenir eğer evde içiyorsa biz evde içmiyoruz vs diye ama yok ter koktu yok ayak koktu ayıptır ya hakikaten ayıp arkasindan havalandirirsin çıkar gider yaz günü zaten.. onlarda bizi büyütürken ne kokulara pisliklere katlandı birkaç gün durup gidiyor zaten başkası olsa söylersin çekmek zorunda değilsin ama anaya ataya yapılmaz böyle gerçi kendi babasına misafir diyen insanın aktı koktu diye konu açmasınada hiç şaşırmadım.
Bende ailesini bile tolere edemeyecek olan yorumlari gordukce cok sasirdim büyüyüp yetiştikleri ortamı , kişileri yeriyorlar hakikaten
Neyi silmişim tam olarak ?Konuyu silmiş. Silersiniz tabi.. konu açacak kadar dert etmişsiniz hiç sabrınız yokmu birkaç gün babanıza .. sigara konusu söylenir eğer evde içiyorsa biz evde içmiyoruz vs diye ama yok ter koktu yok ayak koktu ayıptır ya hakikaten ayıp arkasindan havalandirirsin çıkar gider yaz günü zaten.. onlarda bizi büyütürken ne kokulara pisliklere katlandı birkaç gün durup gidiyor zaten başkası olsa söylersin çekmek zorunda değilsin ama anaya ataya yapılmaz böyle gerçi kendi babasına misafir diyen insanın aktı koktu diye konu açmasınada hiç şaşırmadım.
Bende ailesini bile tolere edemeyecek olan yorumlari gordukce cok sasirdim büyüyüp yetiştikleri ortamı , kişileri yeriyorlar hakikaten ilginç
Olayı bu kadar dramatize
Neyi silmişim tam o
Ne anlatıyorsun ablacım sen, ben geçen sene babamı kaybettim. Nasıl acı çekiyorum anlatayım mı sana? Neyini dramatize edeceğim, bununla ilgili tek bir laf dahi duyarsam çok kötü kalp kırarım. Hassas noktam benim.Olayı bu kadar dramatize
Neyi silmişim tam olarak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?