• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evime misafir gelmesini istemiyorum

Dnzkzzzz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2024
203
-5
11
Merhaba 9 aylık evliyim babam bana 1 saat uzakta bir ilçede yaşıyor ve hastane işleri başka işler vs sürekli merkeze gelmesi gerekiyor geldiğinde de bende kalıyor . Eşim hiç şikayetçi değil aksine gayet memnun ama ben rahatsız oluyorum. Yanlış anlaşılmasın babamı çok seviyorum burası onun da evi sayılır ama ben ruh hastası gibi bi şeyim kendimi yiyip bitiriyorum babam çok sigara içiyor o gelip gidene kadar ev hep sigara kokar ayak kokar ter kokar televizyonu rehin alır istediği şeyleri açar. Aslında benim bunlardan rahatsız olduğumu bilmiyor. Bilse kesinlikle dikkat eder ama babamı böyle saçma şeyler için kıramam sadece kendi içimde bunları düşünüp kafama takıyorum. Yaz geldi evimi karınca bastı her yerden böcek çıkıyor tam karşım tarla ev hep toz oluyor klimamız yok her yeri açmak zorundayım sineklik var bi işe yaramıyor kendi evimi pis buluyorum ben temizliyorum ertesi gün gene aynı. Kokulardan nefret ediyorum babamın her gelmesinde böyle stres sıkıntı alıp başını gidiyor..

Ay yorumlara şok oldum ya benim babam çok şükür gayet genç dinç ve sağlıklı aklı başında sosyal ve hareketli bi insan yani karşımda elden ayaktan düşmüş çocuklarına muhtaç ağır hasta yaşlı bi insan yok çok şükür sağasağlam babam 😂 öyle bi dramatize etmişsiniz ki olayı kızlar.. bide ben metini yazarken yani kendimi eleştirmişim zaten ben ruh hastası gibi bi şeyim falan diyorum kendime. Genel olarak takıntılıyım yani bu takıntılarım yüzünden de babamın kalbini kıramam.. ama kusura bakmayın babamın kokusudur diyipte hoşuma gitmesini de sağlayamam

Son düzenleme:
Bu kadar dert edeceğinize babanıza güzel bir dille sigarayı balkonda içmesini söyleyebilirsiniz.
Babanız misafir değil kanınız canınız. Adamcağız doktor için geliyormuş idare ediverin
Yok balkond içiyor ama dikkat etmiyor kapıyo açık bırakıyor sinekliği çekmiyor sabah bi uyanıyorum mutfak hep batmış yerler toz karşı tarla olduğu için hemen batıyor kapıyo kapatmasını söyledim ama aynı devam :(

Ya öyle düşünmeyin babam benim için en değerli insan onu kırmamak için konuşmuyorum bile bunları. Sadece kendi içimde sıkıntı stres yapıyorum.
Sıkıntı yapacak bir şey yok, bugün var yarın yok. Birlikte de yaşamıyorsunuz, sakın kalbini kırmayın.

Bence çok saçma bir konu olmuş. İnsan babasından neden rahatsız olur niçin rahatsız olur? 1 güncük idare edin ne olacak adam sokakta mı kalsın. Bu yasa kadar besle büyüt sonra gün gelince senden tiksinsinler olacak iş değil
Okuduğunu anladığına emin misin canım ? İdare ediyorum zaten bir gün değil istediği kadar da kalabilir. Kokulardan sigara dumanından rahatsız oluyorum ama bunu da kendi içimde çözmeye çalışıyorum babama yansıtmıyorum . Kendi kendinize yargı moduna geçmeyin hemen

Merhaba 9 aylık evliyim babam bana 1 saat uzakta bir ilçede yaşıyor ve hastane işleri başka işler vs sürekli merkeze gelmesi gerekiyor geldiğinde de bende kalıyor . Eşim hiç şikayetçi değil aksine gayet memnun ama ben rahatsız oluyorum. Yanlış anlaşılmasın babamı çok seviyorum burası onun da evi sayılır ama ben ruh hastası gibi bi şeyim kendimi yiyip bitiriyorum babam çok sigara içiyor o gelip gidene kadar ev hep sigara kokar ayak kokar ter kokar televizyonu rehin alır istediği şeyleri açar. Aslında benim bunlardan rahatsız olduğumu bilmiyor. Bilse kesinlikle dikkat eder ama babamı böyle saçma şeyler için kıramam sadece kendi içimde bunları düşünüp kafama takıyorum. Yaz geldi evimi karınca bastı her yerden böcek çıkıyor tam karşım tarla ev hep toz oluyor klimamız yok her yeri açmak zorundayım sineklik var bi işe yaramıyor kendi evimi pis buluyorum ben temizliyorum ertesi gün gene aynı. Kokulardan nefret ediyorum babamın her gelmesinde böyle stres sıkıntı alıp başını gidiyor..
Karı koca sigara içtiğimiz halde asla evin her yerinde sigara içmem içirmem. Söyleyin. Ayak ve ter kokusu beni de aşırı rahatsız eder. Banyoyu hazırlayıp yıkan kendine gel baba deyin. Böcek konusunda haklısınız ben de nefret ederim. Böcek yemleri koyabilirsiniz

Yani son 1 ayda üç defa geldi. Gelsin tabi kızının evinde kalacak konu gelip kalması değil sadece koku meseleleri işte
1 ayda 3 defa gelip 4 gün kalsa ayın nerdeyse yarısı eder. Valla üzüldüm sizin için. Başka odaya televizyon alın. Hijyen çamaşır vs yönlendirin. Kardeş falan yok mu aynı yerde?

Konuşarak tatlı bir dille ifade etmeniz kırmaz, neden kırsın? Hastanelerde gün boyu dolaşıp geldikten sonra ter kokabilir, babacığım bir duş al ferahlarsın diyerek onu teşvik edebilirsiniz veya baba balkonda bir köşe yaptım su dolu kavanoz da var diyerek balkona yönlendirebilirsiniz, koku hassasiyetiniz olduğunu belirtebilirsiniz. Orası sizin eviniz ve kurallarınız olması çok normal. Benim evimde kimse balkon harici sigara içemez. Herkes de bilir, ona göre davranır.

Okuduğunu anladığına emin misin canım ? İdare ediyorum zaten bir gün değil istediği kadar da kalabilir. Kokulardan sigara dumanından rahatsız oluyorum ama bunu da kendi içimde çözmeye çalışıyorum babama yansıtmıyorum . Kendi kendinize yargı moduna geçmeyin hemen
Konuşma şeklinden kabaligin belli oluyo kusura bakma buraya birsey yazıyorsan negatif yorumlarida göze alacaksın...

ben üyelerin seni neden eleştirdiğini anlamadım
ortada kişisel bakımına dikkat etmeyen bir misafir var
konu bu kişinin baban veya bir başkası olması değil
babamız olması o insanın her türlü hijyensizliğini, bakımsızlığını çekmek zorunda olduğumuz anlamına gelmiyor
koku hassasiyeti olan biri olarak ben seni anlıyorum, pek katlanılacak durumlar değil

Back