evime dekorasyon için öneriler bekliyorum

akşam detaylı yazarım şu an sana haber vermeden duramadım ama trendyolda madame coco var hem de çok güzel mavi yatak örtüleriyle

aqualilly çok teşekkür ederim!
çok güleceksin ama mavi değil beyaz yatak örtüsü aldım
tüm aksesuarları mavi yapacağım-yastık,perde,throw,hatta belki abajur şapkaları-,zaten mavi-beyaz-lacivert bir yatak örtüm vardı,eğer ileride maviden sıkılırsam en azından beyaz yatak örtüsü baki kalır,istediğim renk yastıkla odayı değiştiririm,hem daha ucuza mal olur
yeniden çok teşekkür ederim!

çok iyi düşünmüşsün canım güle güle kullan

benim de çeyiz setim ekru english home'dan almıştım. o zaman somon rengi vardı bayılmıştım ama snein gibi düşündüm ekru her şeye uyar diye onu aldım ama günlüğü dayanamadım pembeli aldım napayım o kadar da istidatlı değilim malesef

evinin fotolarını görmek için iyice heyecanlandım ya hu bi senin ev bi kendi evim bi de liva diye bi arkadaş var onun evi 3 evi de heyecanla bekliyorum bence çok güzel olacaklar

yok yok,pembe de her zaman kullanılabilir bir renk bence..tıpkı mavi gibi
ya ben buraya fotoğraf koyar mıyım bilmiyorum ama en azından sizin e-mail adreslerinize gönderirim,emin olabilirsin
hatta belli mi olur,Antalya'ya yolunuz düşerse bir kahvemi içmeye de gelirsiniz

kızlar bugün hazır dışarı çıkmışken English Home'a da uğradım.
yeni şeyler gelmiş,haberiniz olsun.
birbirinden güzel banyo malzemeleri,balkon için fenerler,çok şık peçetelikler falan var..
geçenlerde fotoğrafını buraya eklediğim havluluğu almaya yeltendim,ama stokta kalmamış,İstanbul'da da yokmuş,gelince haber verecekler.
havlulukları istek üzerine getiriyorlarmış,bilginiz olsun.
bu arada ben hazır gitmişken tuvalet kağıdı için askı ve büyük banyo için vücut havlusu/bornoz askısı aldım..askının kalp şekli ile tuvalet kağıdınınki aynı..

Eklentiler

• $IMG_3198.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 58

ben de istanbula geldiğinde beklerim her zaman

bugün ben de english homea gittim bu askılıkları gördüm ama güllüler beni çekti hipnotize olmuş gibi onlara yapıştım 2 tekli (mutfak için) bir de 3lü banyo için aldım. mor paspas da sonunda benim oldu. vuhhuuuu sevinçliyim english home beni mutlu ediyor

bu arada senin havlu askılığı vardı ayaklı olan yeltendim onla gazetelik almaya ama ist.dan almaya karar verdim götürmesi kolay olsun diye. benim askıların gazeteliği de vardı bi de pembe güllü tepe homeun standlarına benzeye ikisinden birini alıcam mutlaka

yaaa bizimle niye paylaşmıyorsunuz banane bende merak ettim

tamam size de gönderirim :)
ama sitede ne bileyim -herkesin kararına saygım sonsuzdur bu arada,sakın yanlış anlaşılmasın- herşeyin fazlasıyla afişe olması beni rahatsız ediyor..belki alışkın olmadığımdan..
dün mesela tuvalet kağıtlığını sehpanın üzerinde çektim,kanape,yastıklar falan bir kısım göründü artık yapacak birşey yok..benim derdim yatak odasına kadar herşeyin komple burada ortaya dökülmesi...
neyse belki zamanla aşarım bunu,o zaman belki fotoğraf ta koyarım buraya :)
umarım yanlış anlaşılmamışımdır :26:

saygılar,sevgiler,

ben kalp ve yıldız sevdiğimden direkt kalplere yöneldim..
yıldızlı birşey olsaydı tereddüt etmeden yıldıza yönelirdim,formunu çok seviyorum çünkü :)
sen de güle güle kullan canım..keyifle kullanmak nasip olsun.

kızlar ben evde çoğu şeye karar verdim sayılır..
tek sorun kaldı da benim hiç anlamadığım bir konu olan perdeler..
perdelerden,modellerinden,hangisinin kullanışlı olduğundan,hangisinin daha ekonomik olduğundan ya da hangi ürünün yıkandığı anda kırışmadan serileceğinden falan hiç anlamam..
perde neye göre seçilir onu da anlamam..
bildiğim tek şey perdelerimin koyu değil,pastel tonlarda olmasını istediğim..
ama eğer perde halıya göre seçiliyorsa,o zaman pastel tonda çiçekli birşey salonda olmaz gibi geliyor çünkü halım aynen bu şekilde ve bunu değiştirmeye kıyamam..mümkün değil
english home ve ikea'ya bir göz atayım diyorum..sanırım bizim tarzımıza buralarda daha çok seçenek bulurum..bir de persan var tabii.

Eklentiler

• $phpGkboRRAM.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 72
  • $phpRZwLPPAM.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 67

zara home'da da hazır dikilmiş fonlar var pastel tonlarda. persan diğerlerine göre daha pahalı bu arada. evet bu halıya çiçekli olmaz dediğin gibi düz alırsan fonu daha hoş durur bence de. ikea'da da var hazır dikilmiş perdeler. en uygunu ikea sanırım sonra english home ve zara home en son da persan fiyatları. tabii söyledğim fiyatlar genel. illa ki englsih home'da persan'dan daha pahalı kumaşlar vardır ya da persanda english homedan daha uygun kumaşlar vardır ama genel olarak saydığım gibi.

bir de istanbuldan alma şansın varsa eminönündeki kumaşçılarda metresi 20 lira civarına güzel düz fon perdeler var. sanırım orası da piyasanın en uygunu. aklında bulunsun :))

şahsen ben bir yıl oldu siteye üye olalı daha yeni koydum evimin fotolarını.niye çünkü seviyorum burda ev fotolarına bakmayı birde burda çok şık yeni gelin evleri var benimki 12 yıllık ve öyle lüks bir evim yok .bide böylesini göstermek istedim .bilmem ben çekinmedim.inşallah siz de aşarsanız bekleriz biz burdayız

Evet Persan da çok ekonomik değil kumaşlar ama gercekten harika seçenekler var.
Bugün annemle ve kuzenimle de bu konu konuşuldu;Laura Ashley sonrası çarşıda perde diken esnaf ta haberdar olmuş bu tarz modellerden..onlara da bir bakacağım.
Eminönü mümkün değil canım,çünkü ciddi bir sekilde ölçü falan alınması lazım,bur aksilik olursa burada bir muhattap bulamamam benim canımı sıkar.
Zara Home ve İkea da güzel seyler var ama onların da hazır perde olması gözümü korkutuyor..bakalim

Peki anlaştık,cekinmezsem koyarım foto:)

benim de iyi haberlerim var. biliyorsunuz banyo evimde canımı sıkan bir noktaydı ve ben de şuna karar verdim nasıl olursa olsun ben elimden geleni yapıp banyomun da içime sinmesini sağlayacağım. çünkü o fayanslar ve dolaptan sonra banyodan vazgeçmiş durumdaydım ve bu oldukça canımı sıkıyordu artık bu konuda mücadele etmeye karar verdim

banyom için english home'dan havlu askıları aldım (beyaza beyaz fon yapmak da nasıl bi saçmalıksa ama belli oluyor yine de askılarım ) :

english home paspas

bugün aldığım banyo için set

evet işte böyle alacağım bi kaç parça daha eşya ile banyom da istediğim gibi olacak inanıyorum ki. hasır çamaşır sepeti almak ve banyo dolabının kulplarını değiştirmeyi düşünüyorum. ayrıca banyo dolabının aynasının önündeki rafa melekler koyacağım. sanırım epey adam olacak banyo bu değişiklerle ne dersiniz?

aldıklarının hepsini ayrı ayrı beğendim!güle güle kullan!
ya zaten sana önceden mutfak konusunda da demiştim,kullanacağın aksesuarlarla ortamı bir anda değiştirebilirsin!İlla ki çok masraf yapıp belli bir tarz yaratmak gerekmiyor bence..zaten bu askılar ve sabunluk takımı ile oranın değişmemesi mümkün değil!:))
ya peki çöp kovası ve tuvalet fırçalığını ne yapacaksın?ben de büyük banyo için buna benzer bir takım almıştım Tepe Home'dan,ama uygun çöp kovası ve fırçalık bulamadım,İstanbul'a gidince bakacağım ama orada da nereden bakacağımı bilmiyorum( belki vent du sud olabilir,çünkü orada da bu tip aksesuarlar mevcut.
ben de bugün yürüyüş sonrası eve geldim -ayıptır söylemesi muhteşem bir hava var Antalya'da:))- İkea kataloğunu inceleyip alacaklarıma karar veriyorum;ben bir terazi olarak orada kararsızlığa düşüp saçma sapan şeyler alıp bir de vakit kaybetmek istemiyorum :):)

ay herkes terazi ve kararsız ben de teraziyim ama kararsız mıyım bilmiyorum

eed ikeadan alacaklarımı ben de listeledim. benim korkum kararsızlığım değil ipin ucunu kaçırıp son kuruşumu bırakıp ordan çıkmak

çöop kovası ve fırçayı mudoda görmüştüm geçen düz beyaz ama metaldi. belki onu alırım.

kendimi de kasmak istemiyorum aslında içime sinen bi şey bulursam alıcam yoksa uygun uve ucuz bi şeyler bakıp almayı düşünüyorum. çünkü bu hatayı çeyiz hazırlığımın başında yaptım. illa bi şey almak için uğraştım aradım aradım istediğimi bulamayınca bulduğumu aldım sonra da hoşuma gitmedi o yüzden çok zorlamak istemiyorum olduğu kadar olsun gerisi nasılsa olur. evin içindeyken de alırım eksiklerimi. istanbulda olucam zaten di mi ama:))

hımm şimdi anlaşıldı neden bu iki bayanın beğendiklerinin aynısını beğendiğim demek üçümüz de teraziyiz ondan..harika şeyler almışsın banyona bu paspaslara bitiyordum ben de pembeli olana takılmıştım ama malesef benim bbanyoklasik krem kahvelerden olmuyo yani bu tarz şeyler...ama yatak odam kesinlikle caunrty olcak buna eminim yani vde bi oda bari olsun dimi...

burçlardan hiç anlamam ama sonbahar insanıyız romantiğiz buna inanıyorum. yaz çocukları daha neşeli enerjik oluyor kış çocukları da daha soğuk daha mesafeli daha kendinden emin. burçla mı alakalı bilmiyorum ama doğulan mevsimin insanı etkilediğini düşünüyorum :)) ilkbaharda doğanlar da cıvıl cıvıl ve renkli oluyolar mesela :))

benim de evin geneli pembe ama banyoda mürdüm fayans kullanıldı bir de önceden beridir banyomu lila-mor-mürdüm isterim nedense. her şeyim pembe olmasına rağmen banyoya aldığım yüz havlularını lila işli almıştım english homedan.

şimdi şöyle bi baktım da aldıklarıma ne çok şey almışım. baya baya bitti sayılır çeyiz işleri çok şükür. geriye onları yerleştirip sağlıkla mutlulukla huzurla kullanmak için dua etmek kalıyor ve tüm her şey için şükretmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…