evime dekorasyon için öneriler bekliyorum

ahahha aynı ben kar'ı okuduktan sonra bi daha okumıcam bu adamı dedim ama dayanamayıp okuyorum yine de

persan pahalı ya gereksiz bi pahalılığı var hatta laura ashley'den perde alınır o civarlara :/ ben seni dinledim perde işini askıya aldım yeni modelleri bekliyorum bakalım neler çıkacak.

laura ashley demişken ilkbahar yaz dekorasyonlarını paylaşmadan geçemicem

Inspiration at LAURA ASHLEY

canımcım sana sormak istediğim bi nokta var. benim salon mobilyalarımı görmüştün. o odaya düz krem bir halı mı yoksa şöyle bir halı mı ne dersin

Royal Hal - rnler

ben kendi kafamdakini de söyleyim bu eklediğim linktekiler inanılmaz hoşuma gidiyor çok güzeller ama salonu boğacağını düşünüyorum. köşe takımım bej fakat berjerim iri pembe güllü, sandalyelerimse minik pembe güllü. dekorasyon objelerimde de güller var. kırlent, runner, tablo vs. bu nedenle halıyı da böyle alırsam -ki ben duvar kağıdına da bu yüzden cesaret edemedim- evet her şey güllü ama hem ton olarak alakasız hem de her yerde güllerin açtığı bi odam olmuş olacak. hatta perde için de şuna karar verdim salon için, tepe home benim berjerin kumaşını satıyor metreyle 64 lira mı neydi metresi salon fonunu ondan yapabilirim -tabii o çubuk kaldırırsa, döşemelik kumaşlar ağır oluyor çünkü- yoksa da gülün pembesinden düz fon alıcam sanırım

ben yine de bu halıyı -üst sırada sağdan ikinci- çok istiyorum napabilirm sence? bu halıyı başka nasıl kullanabilirim?

merhaba canım nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklar bakalım bende fazla bakamıyorum ama ara sıra seni takip ediyorum seçtiğin halı gerçekten çok hoş banada fikir vermiş oldun perdeni düz fon yaparsan kırlent ve halıdaki ortak renkten boğacağını düşünmüyorum Allah kolaylık versin canım zor seçim yapıyor insan

ben de seni merak ediyorum nerelerde bu kız diye :)) hazırlıklar devam ediyor ama bitmiyor bitmiyor :/ sürekli bi şeyler alınıyor maddi manevi çok zor bir süreç gerçekten allah hepimize kolaylık versin. ailemin yardımı olmasa zor kalkardım altından düşünüyorum da :/

bu halıyı ben aylar önce tesadüfen bi mağazada görmüştüm yakından çok daha güzeldi çok beğeniyorum ama işte odama uyması problem olacak gibi. kırlent ve halı olsa sadece haklısın ama tekli koltuğum ve sandalyelerim de gül desenli. ayrıca duvara asmak için aldığım tablolar da :/

pfff bilemiyorum valla çok beğendim ama mantığım da düz krem bir halı diyor :/

sen neler yapıyosun nasıl gidiyor hazırlıklar? mobilya vs beğenmeye başladın mı? merak ediyorum gerçekten seni canım neler yaptın? bu arada sana bi haberim var nişanlım fatih'te bi gelinlikçiyle sadece dikim için 400 liraya anlaştı. kumaşları biz alıcaz. ama o konuda kaanın kardeşi bu işlerden anladığı için içim rahat. eğer böyle bi şey düşünürsen sana yerin adını öğrenip mesaj atabilirim. kumaşlarla falan 1000e mal olacak benim gelinlik ki tam istediğim fiyat

symrnecim avize konusunda bi atılım yaptım bugün yatak odama ve salon aldım avizeleri

burda var fotoları

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...re-oldugum-ceyizciklerim-50.html#post23870648

yatak odasına aldıklarım koçtaş'tan. salona aldığım imalatçıdan 40 liraya aldım o ahşap avizeyi inanamadım duyunca fiyatını. 200 civarı bunlar yapı marketlerde. bu arada koçtaş'ta senin beğendiğin beyaz avizelerden vardı hatta bi tane el boyama gibi vardı çok güzeldi 479 mu neydi. bi bak derim koçtaşa çünkü sen 500e buldum demiştin koçtaş'takilerin hepsi 500den uygundu.

İstanbul'dayım,bir türlü cevap yazamadım,kuusura bakma:/
ya aslında evet düz bir halı ama mesela 4027 nin renkleri çok baskın değil,o tarzda birşey de alabilirsin..
ama aslına bakarsan ben 4031 i çok beğendim :))
ama illa ki bu halıyı almak istersen -salonda herşeyin çiçekli olduğu düşünülürse- başka bir odada kullanmak daha mantıklı olacaktır..

canım güle güle kullan!
ben henüz aydınlatmacılara gitmedim,sanırım bir aksilik olmazsa salı günü o işi halledeceğim..
anadolu yakasında birkaç yer var,oralara bakacağım çünkü Şişhane'ye gitmek bana eziyet geliyor..
çok ta fazla gezip kafamı karıştırmak istemiyorum çünkü bu işin sonu yok...:)
bazı yerler de eksik/sevimsiz oluversin bence,nazar değmemesi açısından...
sevgiler,

evet benim o beğendiğim gelinlik dikilecek gelinlik de benim olacak. sanırım bu cumartesi kumaş alışverişine çıkacak bizimkiler. bugün terziden kumaş listesini alacaklar cumartesi de listedekiler için eminönüne gidecekler.

danteller pahalı evet ama şu da var kumaşı sen almayınca en kötü kumaşı kullanıp sanki en iyi kumaşmış gibi onun fiyatını istiyorlar.

eğer orjinal dantel istersen de 3-4 binden aşağı fiyat vermezler. sen iyi bi araştır. eğer vaktin varsa benim gelinliği de bekle. benimki mayıs 15 gibi hazır olacak gelir bakar beğenirsen gidersin bizim yere.

alışverişi de dert etme, çünkü dikecek olan bayan her şeyi yazıp verecek eline. kaç metre hangi kumaştan alınacağını. sen gidip kumaşçılara istediklerini söyleyeceksin onlar da verecekler. danteli falan beğenirsin en fazla başka da senin özellikle anlaman gereken bi şey olmayacak. ki dantel iyisini de alsan kötüsünü de alsan fiyatını sen ayarlayacaksın. kötü danteli sana iyi dantel fiyatına kakalamayacaklar terziler gibi.

sen bunu bi düşün. ben de elimden gelen yardımı yaparım kumaş konusunda.

20sinde istanbula gelicem ama kumaşlar alınmış oalcak ben geldiğimde. ben direk provaya giricem. bir de ikeaya gidicem işte. aa kolileri açıcaz bu arada daha salon eşyaları gelmedi, mayısın 2si demiştik tepeye ama mutfağı ve yatak odamı yerleştiricem gidince. perde siparişi de vericem. gelsene işin yoksa

ondan kayıpsın demek istanbula gittiğin için :))

20sinde gidiyorum ben de ama sadece iki günlüğüne bakalım artık yapabildiğim her şeyi yapmaya çalışıcam. beyaz eşyalar dışında bi şey kalmıcak sanırım gelinlik dahil halledicem her işimi başarabilirsem.

dön de bkalım neler aldığına :) bol şans gönlüne göre bulursun umarım her şeyi kolaylıkla

OO hadi bakalım kumaşlar hazır olunca geleceksin yani bende seni beklicem benim vaktim var zaten baya demek 20 sinde geliyorsun çok güzel 20 si benim doğum günüm çok gelmek isterim bir aksilik çıkmazsa fakat cumartesi çalışıyorum pazar günü boşum gelebilirim o günde sen kaçta dönersin canım birde hangi semtte eviniz inş bize yakın olursun düğünden sonrada görüşürüz tatlım

20sinde sabah gelip 22si sabah dönücem. 2 iş günü olmasını isedim ki işlerimi halledeyim. belki nikah işlemlerimiz de olucak cuma günü beledyeye gimek zorunda kalabiliriz.

onun harici işte gelinlikçi ikea bir de ev yerleştirmeyle perde siparişi bekliyor beni.

evimiz fatihte, dramanda. inşallah görüşebiliriz ama bu sefer görüşemesek de nikah tarihi belli olsun da nikaha gelirsiniz işalla

Tamam canım bu sefer görüşemeyiz büyük ihtimal nikahta inşallah yanındayım fatih güzel bir yer şanslısın yerleştirdiğin odanın fotolarını çekmeyi unutma bizde görelim şimdiden kolay gelsin

tamamdır :) ev tamamen bitmeden forumda yayınlamam ama mailini verirsen mail atarım mutlaka. haberleşelim yine çeyizlerini merak ediyorum

öpüyorum görüşürüz

gördüm mesajını :) 10 dakikam dolmadığı için cevap veremiyorum ama evin ilk hallerinden başlayıp son haline kadar göndericem adım adım inşallah ağustos gibi her şeyimiz hazır olacak son hali de o zaman gelir :)) ağustosa kadar beni izlemeye devam edin anacım :)))

neee kime ne maili ev miii

bende isterimmmmmm

ayrıcaaaa ben bir iki fotoğraf daha ekledim kusum bak istersen belki sende almışsındır:)

tamam canımcım inşallah evimi yerleştirmeye başlayayım da göndericem fotoları :))

zbydcim baktım şimdi evceğinizine yine bayıldım yine bayıldım :))

sen benim mutfak topiğimi bak da yorum yapsan ya sana zahmet bana eziyet perde, halı ve mutfak masa sandalyesinde kararsızım

http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-dekorasyonu/518082-mutfagimi-birlikte-dekore-edelim-kizlar.html

siz de bakın kızlar lütfen :/ buraya da yazardım ama konunun içinde kaybolmasın diye yeni başlık açtım yine de burdan da yazabilirsiniz tabi ki önerilerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…