evime dekorasyon için öneriler bekliyorum

kızlar duvar kağıdına cesaret edemiyorsanız,Ege Seramik'in Tiffany serisi var fayans şeklinde ama duvar kağıdı dizaynı yapmışlar çok şık olmuş.
bir fikriniz olması açısından..

Eklentiler

• $resize.aspx.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 485
  • $KR2C46HU.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 579
kızlar selam,

yatak odasında tıkandım(
daha doğrusu yatak odası tekstillerinde tıkandım
yatak odasını mavi-lacivert-beyaz-kırmızı tonlarında düşünüyorum..belki araya kırmızı yerine pastel bir yeşil girebilir(kırlent olarak mesela)
yazlık bir lacivert-mavi-beyaz çizgili English Home yatak örtüm var,ama kış için birşeyler arıyorum,tercihen de düz renk (çünkü mavi-beyaz desenli nevresimlerim de var) hatta lacivert falan olabilir,bir yatak örtüsü arıyorum..nereyi önerirsiniz?English Home'da hep desenli,Zara Home'da buldum ama fiyatı tl civarında,yatak örtüsüne o kadar ödemek istemiyorum..

tavsiyesi olan??
çok teşekkürler,
sevgiler

Eklentiler

• $96_00000ccbb_818b_orh550w550_blue-BEDROOM-032.jpg
    106,9 KB · Görüntüleme: 153
  • $misafir+odas%C4%B1.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 177
  • $96_00000de1f_fa5a_orh550w550_Bedroom-modern-Ideal-Home4.jpg
    108,3 KB · Görüntüleme: 173
  • $96_000009092_7351_orh550w550_blue-bedroom.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 133
  • $yatak-odası-6-mavi-laura-ashley-300x300.png
    179,3 KB · Görüntüleme: 571
aslında bu tip birşey mi yapsam diye de düşünüyorum..
oğlumun odasında bunun lacivert-beyaz-mavisi var,annem örmüştü..
ben de herşeyi bembeyaz yapıp,üzerine böyle bir örtü mü atsam..
kararsız kaldım(

Eklentiler

• $96_00000dbaa_76e3_orh550w550_bedroom-country-Country-Homes--Interiors3.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 191
  • $430235_267894179953394_116791841730296_628668_939575967_n.jpg
    120,8 KB · Görüntüleme: 169

canım ben bi türlü link eklemeyi beceremiyorum sanırım tarayıcım desteklemiyor .neyse sen taçın online alışveriş sitesine bir bak orada düz turkuaz rengi örtüler vardı böyle kapitoneli her mevsim kullanabilirsin üzerine de çizgili kırlentler yaparsın konsepte uygun hoş olur.taça bak derim.

geztapocum teşekkürler!
bakıyorum hemen

canım selamlar tüm yazılanları okumadım ama senin yazını okuyup bir resim eklemek istedim bu resimdeki yatak odası tam benim hayalim inşlh ben böyle dekore edicem duvarlar mobilyalar vs sanada örnek olur umarım tabi karar verip yaptırmadıysan daha önce.. sevgiler

eğer acelen yoksa private shoppingleri takip et mutlaka bi şey çıkar. days in colorsun düz renk nevresimleri oluyor bi de polo club'ın. ama polodakilerde baskı bulunabiliyor.

taç demişken bu arada şu nevresimde gözüm kaldı bi ara bi para ayırıp alcam bunu

Grace

sana da şunu buldum indirimdeymiş hem de

Belisma

böyle bir örtü sürekli kullanışlı olur mu sence? bende şu an kullandığım var buna benzer bi bataniye delikli olduğu için alttan nvresimi gösteriyor diye yatağa örtemiyorum. sürekli düz nevresim kullanmak zorundasın bunu örtersen. ama çok güzel bunalr ben bi tane throw bi tane de kendim için ördürüyorum yine anneme

onun kolayı var canım ördürdüğünüz battaniyenin altına keten kumaştan bir astar geçirsin anneciğiniz kenarlarını makinede bastırınca tamamdıırr.rengine uygun bir astar olur gayette kullanışlı olur.

kızlar öncelikle size güzel bir haberim var:

English Home'da yatak örtülerinde %50 indirim var,harika yatak örtüleri vardı,desenli örtü arayanlara duyurulur!
hatta beğendiğim ve almamak için kendimi zor tuttuğum birinin fotoğrafını çektim sizin için

Eklentiler

• $php6T9RfRPM.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 82
Bedroom - NEW THIS WEEK - Turkey
bu mağazada da güzel şeyler var...

işte burası yukarıda bahsettiğim Zara Home oluyor:)
250 tl den aşağı yatak örtüsü yok ve ben bir yatak örtüsüne bu kadar çok para vermeyi anlamsız buluyorum..
bugün Zara Home'a da uğradım,fuşya bir yatak örtüsü vardı muhteşem ama fiyatına baktım,yastıklar hariç 300 tl!
yoksa güzelliklerine bir diyeceğim yok kesinlikle:)
ama kırlentlerde gözüm kaldı,sanırım paraya kıyıp alacağım

bu arada English Home'a bu aralar çok güzel şeyler gelmiş yine,bilginiz olsun..
mutfakta tarif kitaplarım için -yemek kitaplarından değişik yemekler yapmayı severim- ferforje bir stant ve tuvalet kağıtlığı aldım yine ferforje..
yalnız bir havluluk vardı,gözüm takıldı,çok şık birşey,burada henüz satışa sunmamışlar ama belki İstanbul'da satışı başlamıştır,bilginiz olsun..

Eklentiler

• $phptLtxbzPM.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 85
kızlar bu arada yarın seramiklerimi almaya gidiyorum..
ama hala büyük banyo ile ilgili kafama takılan birşey var..
aşağıdaki kombinasyona -traverten renkli fayans banyo geneline,mozaik olan ise sadece duş içine olacak- beyaz klasik bir dolap (porselen kulplu falan) gider mi..çünkü dolabımızı beyaz sipariş vermiştik..buna takıldım..yoksa dolabı krem olarak değiştirsem mi diye düşünüyorum ama bu sefer de o güzelim çanak lavabo krem bir dolapla kaybolur gibi geliyor..

Eklentiler

• $IMG_3170.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 75
bu arada ebeveyn banyosunun da seramiklerine karar verildi.
son anda bir sürpriz olmazsa aşağıdaki gibi olacak..

Eklentiler

• $IMG_3169.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 75
duvar kağıdına cesaret edemeyenlere bu fayansları öneririm çünkü duvar kağıdı gibi duruyorlar..

Eklentiler

• $KR2C46HU.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 149
kızlar duvar kağıdına cesaret edemiyorsanız,Ege Seramik'in Tiffany serisi var fayans şeklinde ama duvar kağıdı dizaynı yapmışlar çok şık olmuş.
bir fikriniz olması açısından..
bunlarda çok güzel olmuş bence .. teşekkür ederim güzel fikir oldu : )
bu arada evinize yaptığınız herşeye bayıldım ve yapmak istediklerinize: ) güle güle oturun
birkaç ay sonra bende fikirlerinize başvurabilirim :)

bu yatak odası çok güzel

beğenmenize sevindim!
rica ederim,elimden geleni yardımı yaparım her zaman

ben de ahşap rengi düşünmüştüm bu seramiklerle banyo dolabını. mozaiklerde bir kahve var ya o tonlarda koyu bir kahve klasik bir dolap üstünde o çinili çanak. beyaz bana biraz sırıtır gibi geldi :/ krem de bayar diye düşünüyorum çanak için değil de duvar seramiklerin de krem tonlarında dolap da krem olursa iyice aynı tonlarda olur her şey. yine de her şeyi en yakından gören sensin tabii ki ben sadece fotoğraflara göre konuşuyorum :))

bu arada ebeveyn banyosunun da seramiklerine karar verildi.
son anda bir sürpriz olmazsa aşağıdaki gibi olacak..

vuu bunlara bayıldım süper. keşke bizim banyoyu yaptırmadan önce haberimiz olsaydı banyo içime sinmedi bi türlü bu fayanslarla harika olurdu. bayıldım gerçekten harika bunlar

ya aslında ben de ahşap dedim önceden ama annemin evinde herşey o kadar kahverengiydi ki nefret ettim kahverenginden
aslında bana kalsa o dolabı açık bir yeşil,mat açık bir mavi,hatta kırmızı gibi çılgınca bir renk yapmayı düşünüyordum ama millet delirdiğimi düşünmesin diye vazgeçtim
bir de country tarz az da olsa devam etsin diye düşündüm..yoksa amacım evin tamamını bembeyaz tarzda bir country yapmak değil...kıyafetlerimi falan görsen zaten yapıma aykırı olduğunu anlarsın tamamen beyaz kullanmamın
bazen böyle çılgınca şeyler geçiyor aklımdan ama çabuk sıkılırım diye korkuyorum..sonuçta kıyafet değil bu,dilediğin zaman değiştiresin..:))

ya bir de aklıma şu geldi,sonuçta klozet,duşun içindeki flat,banyo kapısı ve balkona açılan banyo kapısı -yanlış duymadınız balkona açılan bir balkonum var:)))- beyaz olacak,o yüzden de çok ta sırıtmaz diye düşünüyorum..hatta sıvı sabun,pamukluk,sabunluk,vs.. de beyaz..

bir de doğru kulp seçimi yaparsam yırtarım gibi geliyor..hımmm,bunun için Zara Home'a bakmak lazım,oradakiler gerçekten çok değişik..

offf çok kararsız kaldım ((

ya evet ebeveyn banyosu için olanlara ben de bayıldım,çok ta içime sinerek seçtim..maviyi çok sevdiğimden..
banyoyu yaptırırken haberim olsa,ben -haddim olmayarak- müdahale ederdim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…