- 17 Haziran 2010
- 3.264
- 21
- Konu Sahibi mylittlesunshine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar selam,
yatak odasında tıkandım(
daha doğrusu yatak odası tekstillerinde tıkandım
yatak odasını mavi-lacivert-beyaz-kırmızı tonlarında düşünüyorum..belki araya kırmızı yerine pastel bir yeşil girebilir(kırlent olarak mesela)
yazlık bir lacivert-mavi-beyaz çizgili English Home yatak örtüm var,ama kış için birşeyler arıyorum,tercihen de düz renk (çünkü mavi-beyaz desenli nevresimlerim de var) hatta lacivert falan olabilir,bir yatak örtüsü arıyorum..nereyi önerirsiniz?English Home'da hep desenli,Zara Home'da buldum ama fiyatı tl civarında,yatak örtüsüne o kadar ödemek istemiyorum..
tavsiyesi olan??
çok teşekkürler,
sevgiler
canım ben bi türlü link eklemeyi beceremiyorum sanırım tarayıcım desteklemiyor .neyse sen taçın online alışveriş sitesine bir bak orada düz turkuaz rengi örtüler vardı böyle kapitoneli her mevsim kullanabilirsin üzerine de çizgili kırlentler yaparsın konsepte uygun hoş olur.taça bak derim.
kızlar selam,
yatak odasında tıkandım(
daha doğrusu yatak odası tekstillerinde tıkandım
yatak odasını mavi-lacivert-beyaz-kırmızı tonlarında düşünüyorum..belki araya kırmızı yerine pastel bir yeşil girebilir(kırlent olarak mesela)
yazlık bir lacivert-mavi-beyaz çizgili English Home yatak örtüm var,ama kış için birşeyler arıyorum,tercihen de düz renk (çünkü mavi-beyaz desenli nevresimlerim de var) hatta lacivert falan olabilir,bir yatak örtüsü arıyorum..nereyi önerirsiniz?English Home'da hep desenli,Zara Home'da buldum ama fiyatı tl civarında,yatak örtüsüne o kadar ödemek istemiyorum..
tavsiyesi olan??
çok teşekkürler,
sevgiler
aslında bu tip birşey mi yapsam diye de düşünüyorum..
oğlumun odasında bunun lacivert-beyaz-mavisi var,annem örmüştü..
ben de herşeyi bembeyaz yapıp,üzerine böyle bir örtü mü atsam..
kararsız kaldım(
canım selamlar tüm yazılanları okumadım ama senin yazını okuyup bir resim eklemek istedim bu resimdeki yatak odası tam benim hayalim inşlh ben böyle dekore edicem duvarlar mobilyalar vs sanada örnek olur umarım tabi karar verip yaptırmadıysan daha önce.. sevgiler
:) çok güzel gerçekten. biz mobilyayı aldık beyaz mat cilalı tam country oldu kulplarıyla falan duvarlarımız pembe oldu. nevresimlerim falan da bu tarzı düşünerek alınmıştı zaten :)) avizelerimiz kaldı bir de perde ve halılar. perde konusunda kararsızlık yaşıyorum şu ara :/
Eki Görüntüle 366536
Bedroom - NEW THIS WEEK - Turkey
bu mağazada da güzel şeyler var...
bunlarda çok güzel olmuş bence .. teşekkür ederim güzel fikir oldu : )kızlar duvar kağıdına cesaret edemiyorsanız,Ege Seramik'in Tiffany serisi var fayans şeklinde ama duvar kağıdı dizaynı yapmışlar çok şık olmuş.
bir fikriniz olması açısından..
canım selamlar tüm yazılanları okumadım ama senin yazını okuyup bir resim eklemek istedim bu resimdeki yatak odası tam benim hayalim inşlh ben böyle dekore edicem duvarlar mobilyalar vs sanada örnek olur umarım tabi karar verip yaptırmadıysan daha önce.. sevgiler
Eki Görüntüle 366536
bunlarda çok güzel olmuş bence .. teşekkür ederim güzel fikir oldu : )
bu arada evinize yaptığınız herşeye bayıldım ve yapmak istediklerinize: ) güle güle oturun
birkaç ay sonra bende fikirlerinize başvurabilirim :)
kızlar bu arada yarın seramiklerimi almaya gidiyorum..
ama hala büyük banyo ile ilgili kafama takılan birşey var..
aşağıdaki kombinasyona -traverten renkli fayans banyo geneline,mozaik olan ise sadece duş içine olacak- beyaz klasik bir dolap (porselen kulplu falan) gider mi..çünkü dolabımızı beyaz sipariş vermiştik..buna takıldım..yoksa dolabı krem olarak değiştirsem mi diye düşünüyorum ama bu sefer de o güzelim çanak lavabo krem bir dolapla kaybolur gibi geliyor..
bu arada ebeveyn banyosunun da seramiklerine karar verildi.
son anda bir sürpriz olmazsa aşağıdaki gibi olacak..
ben de ahşap rengi düşünmüştüm bu seramiklerle banyo dolabını. mozaiklerde bir kahve var ya o tonlarda koyu bir kahve klasik bir dolap üstünde o çinili çanak. beyaz bana biraz sırıtır gibi geldi :/ krem de bayar diye düşünüyorum çanak için değil de duvar seramiklerin de krem tonlarında dolap da krem olursa iyice aynı tonlarda olur her şey. yine de her şeyi en yakından gören sensin tabii ki ben sadece fotoğraflara göre konuşuyorum :))
vuu bunlara bayıldım süper. keşke bizim banyoyu yaptırmadan önce haberimiz olsaydı banyo içime sinmedi bi türlü bu fayanslarla harika olurdu. bayıldım gerçekten harika bunlar